לקראת בניית בית - מחפש את הדרך הכי פשוטה לשתף תכנים בבית
אהלן,
אנחנו כרגע בתהליך של בניית בית חדש ואני מונתי בתור אחראי לעניין הטלוויזיה/אודיו וכו...
כרגע יש לי על המחשב תכנים רבים סרטים ותוכניות שרובם ב hd.
רציתי לדעת מה הדרך הכי טוב לכך שנוכל לראות את כל זה בסלון.
כמה דגשים: צריך להיות כמה שיותר פשוט על מנת שיתאים גם להורים שלי בלי להסתבך.
כמה שיותר נקי, לא משהו בולט.(לא כונן חיצוני שכל פעם שנרצה לראות נצטרך לחבר לטלוויזיה ואם נרצה להעביר
תכנים חדשים נצטרך לחבר חזרה למחשב)
שיוכל לנגן כל פורמט פופולרי (אני מדבר על הנפוצים כמו Mkv וכו, ושידע לשדך להם תרגום מתאים מקובץ נפרד) בצורה חלקה (יש לי תכנים של 1080 וכו)
אני יודע שבטלויזיות חדשות כמו של סאמסונג אפשר לחבר אותם לרשת הביתית ולראות, השאלה האם הם יכולים להריץ סרטים באיכות 1080 בצורה חלקה.
או שעדיף סטרימר שגם פה קיימת לי אותה שאלה.
הדבר האחרון שחשבתי עליו אבל אני לא ממש הבנתי מהו זה כונן nas שלפי מה שהבנתי זה פחות או יותר כונן חיצוני עם חיבור לרשת.
הוספתי שאנחנו בתהליך בנייה כיוון שאנחנו עוד בזמן הבנייה אז אנחנו עוד יכולים להעביר כבלים בקירות בין חדרים וכו על מנת שיהיה כמה שיותר אסתטי...
נ.ב יש עוד זמן עד המעבר (לכיוום חצי שנה עד שנה) לכן אולי עדיף לחכות לטכנולוגיות חדשות יותר?
מקווה שהבנתם את כוונתי, תודה מראש
אנחנו כרגע בתהליך של בניית בית חדש ואני מונתי בתור אחראי לעניין הטלוויזיה/אודיו וכו...
כרגע יש לי על המחשב תכנים רבים סרטים ותוכניות שרובם ב hd.
רציתי לדעת מה הדרך הכי טוב לכך שנוכל לראות את כל זה בסלון.
כמה דגשים: צריך להיות כמה שיותר פשוט על מנת שיתאים גם להורים שלי בלי להסתבך.
כמה שיותר נקי, לא משהו בולט.(לא כונן חיצוני שכל פעם שנרצה לראות נצטרך לחבר לטלוויזיה ואם נרצה להעביר
תכנים חדשים נצטרך לחבר חזרה למחשב)
שיוכל לנגן כל פורמט פופולרי (אני מדבר על הנפוצים כמו Mkv וכו, ושידע לשדך להם תרגום מתאים מקובץ נפרד) בצורה חלקה (יש לי תכנים של 1080 וכו)
אני יודע שבטלויזיות חדשות כמו של סאמסונג אפשר לחבר אותם לרשת הביתית ולראות, השאלה האם הם יכולים להריץ סרטים באיכות 1080 בצורה חלקה.
או שעדיף סטרימר שגם פה קיימת לי אותה שאלה.
הדבר האחרון שחשבתי עליו אבל אני לא ממש הבנתי מהו זה כונן nas שלפי מה שהבנתי זה פחות או יותר כונן חיצוני עם חיבור לרשת.
הוספתי שאנחנו בתהליך בנייה כיוון שאנחנו עוד בזמן הבנייה אז אנחנו עוד יכולים להעביר כבלים בקירות בין חדרים וכו על מנת שיהיה כמה שיותר אסתטי...
נ.ב יש עוד זמן עד המעבר (לכיוום חצי שנה עד שנה) לכן אולי עדיף לחכות לטכנולוגיות חדשות יותר?
מקווה שהבנתם את כוונתי, תודה מראש
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
הכי טוב nas אבל לא הכי פשוט לבצע את ההגדרות.
הכי פשוט וטוב מבחינתך יהיה סטרימר .
תארגן הכנה לרשת בכל חדר כולל בסלון ובזה נגמר הסיפור.
כל התכנים יהיו על המחשב תמקם סטרימר בסלון ותוכל להזרים הכל.
יכולות ההזרמה של המסכים ,טובות ככול שיהיו ,לא מגיעים לרמה של סטרימר טוב.
בהצלחה
הכי פשוט וטוב מבחינתך יהיה סטרימר .
תארגן הכנה לרשת בכל חדר כולל בסלון ובזה נגמר הסיפור.
כל התכנים יהיו על המחשב תמקם סטרימר בסלון ותוכל להזרים הכל.
יכולות ההזרמה של המסכים ,טובות ככול שיהיו ,לא מגיעים לרמה של סטרימר טוב.
בהצלחה
למה nas מורכב?
אם מה שמורכבת זו רק התקנה ראשונית זה לא בעיה, יש לי ידע טוב במחשבים וכו...
אבל אם גם העבודה היומיומית מורכבת אז אכן אוותר...
מבחינת חיבורים, לא מספיק בחדר שבו המחשב ובסלון? למה יש צורך בכל חדר? (או שזה רק לנוחות)
מבחינת סטרימרים, אפשר לקבל המלצה לאחד טוב שיריץ סרטים כבדים 1080 (אולי תלת מימד לעתיד) בלי להיתקע, עדיף ממשק בעברית, כתוביות בעברית חובה
מבחינת חיבורים, לא מספיק בחדר שבו המחשב ובסלון? למה יש צורך בכל חדר? (או שזה רק לנוחות)
מבחינת סטרימרים, אפשר לקבל המלצה לאחד טוב שיריץ סרטים כבדים 1080 (אולי תלת מימד לעתיד) בלי להיתקע, עדיף ממשק בעברית, כתוביות בעברית חובה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

Re: למה nas מורכב?
מבחינת החיבורים המלצתי רק בגלל הנוחות. לבצע חיווט לאחר הבניה יותר מסובך.Naimdor כתב:אם מה שמורכבת זו רק התקנה ראשונית זה לא בעיה, יש לי ידע טוב במחשבים וכו...
מבחינת סטרימרים, אפשר לקבל המלצה לאחד טוב שיריץ סרטים כבדים 1080 (אולי תלת מימד לעתיד) בלי להיתקע, עדיף ממשק בעברית, כתוביות בעברית חובה...
סטרימר מומלץ הוא dune 303 אוכל הכל מכל.
ענין תפעול ה nas לא מסובך. ההגדרות הראשוניות קצת מורכבות יותר מאשר שימוש במחשב רגיל.
כמו שיואב המליץ לך אם קיימת אפשרות לחבר רשת קווית בכל הבית זה עדיף לך על פני חיבור הרדיסק חיצוני וכמובן wifi.
אישית מבחינת סטרימר אני חושב שיכול להספיק לך גם הדגמים של xtreamer בגלל הפשטות בהפעלה ובממשק המשתמש כמובן שעם תרצה ביצועים גבוהים ביותר תלך על dune
אישית מבחינת סטרימר אני חושב שיכול להספיק לך גם הדגמים של xtreamer בגלל הפשטות בהפעלה ובממשק המשתמש כמובן שעם תרצה ביצועים גבוהים ביותר תלך על dune
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

נמחק
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

יש ביקורות על כל המזרימים חפש ותקרא.Naimdor כתב:תודה לכולם,
קודם כל, למה הדיון עולה כל כל הרבה לעומת האקסטרימר? מה היתרונות העיקרים שלו?
ובאקסטרימר ראיתי מספר דגמים sidewinder/tv ועוד... אפשר בקצרה כמה מילים על כל אחד?...
ה DUNE עולה על האקסטרימר זה כמו פאררי וסובארו.
מאוד יתכן שאתה לא צריך פראררי ,זה כבר סיפור אחר, אבל במידה ואתה רוצה ויכול להרשות לעצמך אתה לא תתחרט.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

שום תדרים.Naimdor כתב:אני רואה שהמחיר שלו בארץ הוא 1500 שקל
ובחו"ל 200$, זה כמעט פי 2.
האם יש אפשרות לייבא אותו? (אפילו עם דוד שבא מחו"ל) או שיש בעיות של תדרים וכו'?...
יש דוד או דודה? קנה ותהנה
טוב אז דבר אחרון,
http://www.amazon.com/Dune-HD-TV303D-Wi ... s=dune+303 זה הדגם נכון?
(יש אתר אחר מומלץ?)
דבר אחרון, האם יש דגם אחר שאולי באותו איזור מחירים אבל מציע יותר
ורק לוודא הדיון יודע לקרוא כתוביות בקובץ SRT נפרד נכון (דרך הרשת)?
(יש אתר אחר מומלץ?)
ורק לוודא הדיון יודע לקרוא כתוביות בקובץ SRT נפרד נכון (דרך הרשת)?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אין.Naimdor כתב:טוב אז דבר אחרון,
(יש אתר אחר מומלץ?)
ורק לוודא הדיון יודע לקרוא כתוביות בקובץ SRT נפרד נכון (דרך הרשת)?...
קורא תרגום srt ברשת וגם לא דרך הרשת.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 416 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אם אתה כבר קונה טלוויזיה כמו סמסונג או LG (וגם סוני מ 2013) מייבוא רשמי לא תהיה בעיה לראות MKV ב 1080P אם אתה מתחבר בכבל רשת.
תתקין על שרת הסרטים שרת PLEX ותוכל לנגן דרך ה DLNA של הטלוויזיה, ואם תקנה סמסונג גם יהיה לך ממשק מדליק (באנגלית) על הטלוויזיה עצמה בעזרת האפליקציה המתאימה:
http://plexforsamsung.pbworks.com/w/page/40757181/Home
זה גם יהיה מאוד נוח שכן השליטה תהיה דרך השלט של הטלוויזיה וכמובן לא תצטרך לקנות סטרימר לכל טלוויזיה.
בנוסף ה PLEX יודע לשדר גם לאנדרואיד ול IOS.
תתקין על שרת הסרטים שרת PLEX ותוכל לנגן דרך ה DLNA של הטלוויזיה, ואם תקנה סמסונג גם יהיה לך ממשק מדליק (באנגלית) על הטלוויזיה עצמה בעזרת האפליקציה המתאימה:
http://plexforsamsung.pbworks.com/w/page/40757181/Home
זה גם יהיה מאוד נוח שכן השליטה תהיה דרך השלט של הטלוויזיה וכמובן לא תצטרך לקנות סטרימר לכל טלוויזיה.
בנוסף ה PLEX יודע לשדר גם לאנדרואיד ול IOS.