אוזניות ראשונות - SRH440 VS HFI 15G
שלום לכולם,
מתלבט בזאת לקראת רכישת אוזניות ראשונות בין הדגמים הבאים:
1) SHURE SRH440 - (קראתי המון דברים טובים בפורום)
2) ultrasone hfi 15g - (הבנתי שהן גם טובות מאוד וגם שומרות על האוזניים)
בכל מקרה, אשמח לדעת אם יש דגם נוסף מעניין בטווח המחירים הזה.
תודה מראש,
דורון.
מתלבט בזאת לקראת רכישת אוזניות ראשונות בין הדגמים הבאים:
1) SHURE SRH440 - (קראתי המון דברים טובים בפורום)
2) ultrasone hfi 15g - (הבנתי שהן גם טובות מאוד וגם שומרות על האוזניים)
בכל מקרה, אשמח לדעת אם יש דגם נוסף מעניין בטווח המחירים הזה.
תודה מראש,
דורון.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
מה אתה משווה פה פתיתי אורז מול ואבטיחים...
ה 15G הן אוזניות קטנטנות ליד ה 440. אוזניות פתוחות, עם במה סבירה+. ישירות מהאייפון ואתה מסודר.
ה 440 הן אוזניות סטודיו מוניטוריות סגורות. שוקלות פי 3 ... מן הסתם הרבה פחות נוחות, אבל איכות סאונד ברמה אחרת..
ה 15G הן אוזניות קטנטנות ליד ה 440. אוזניות פתוחות, עם במה סבירה+. ישירות מהאייפון ואתה מסודר.
ה 440 הן אוזניות סטודיו מוניטוריות סגורות. שוקלות פי 3 ... מן הסתם הרבה פחות נוחות, אבל איכות סאונד ברמה אחרת..
בעייה... נראה לי שאהיה מעוניין באפשרות לצאת עם האוזניות לרחוב/אוטובוס ולא נראה לי שהשור ניידות מספיק. מצד שני נורא התלהבתי מכל הביקורות ולמרות שהן טיפה מעל התקציב התכוונתי לרכוש אותן. עכשיו, זה לא שאני אודיופיל גדול, אבל אני יודע להעריך רמה טובה. לסיכום, מבקש המלצה על אוזניות שהכי דומות לשור אך ניידות יותר. תודה!
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יש לי את השור אבל אני ממש לא אודיופיל אז אני יכול לתת חוות דעת חובבנית בלבד:
הסאונד שלהן מדהים ועמוק. לוקח קצת זמן להתרגל אליהן מבחינת תחושה על האוזן ו"חימום". היום, לאחר כמעט שנתיים של שימוש אין לי בעיה לשבת איתן יותר משעתיים (אבל לא הרבה יותר...)
אם אתה רוצה עוד חוות דעת:
http://www.amazon.com/Shure-SRH440-Prof ... ewpoints=1
הסאונד שלהן מדהים ועמוק. לוקח קצת זמן להתרגל אליהן מבחינת תחושה על האוזן ו"חימום". היום, לאחר כמעט שנתיים של שימוש אין לי בעיה לשבת איתן יותר משעתיים (אבל לא הרבה יותר...)
אם אתה רוצה עוד חוות דעת:
http://www.amazon.com/Shure-SRH440-Prof ... ewpoints=1
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לך יש בעיות איתם ,זה לא אומר שלאחרים יהיו בעיות איתם ,אני יכול לשעות לשבת עם האוזניות בלי שום בעיה.
כשזה נוגע לאוזניות אתה לא יכול להגיד כעובדה שהם לא נוכות , לך הם לא נכונות .. זה הכל .
כשזה נוגע לאוזניות אתה לא יכול להגיד כעובדה שהם לא נוכות , לך הם לא נכונות .. זה הכל .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
לבסוף רכשתי את הultrasone 450. אני מסופק מהן. הן נוחות, נשמעות טוב ומה שהטה את הכף זה העניין שהן שומרות על האוזניים. עכשיו (ובלי לצחוק עליי), כיוון שכל המוסיקה שלי על דיסקים, אני מחבר אותן לדיסקמן (כן כן...). השאלה זה האם אני צריך מגבר? בא נגיד שכשחיברתי אותן למגבר של המע' קולנוע ביתי, לא שמעתי הבדל...