בעיות ניתוקים.

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
wafflereturns פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, אני חדש כאן:)
לעניין, לאחר זמן רב בתשתית הוט וספק הוטנט במצב של 12MB מודם ARIS וראוטר של EDIMAX הוט באו אלינו בהצעה להעלות את המהירות שלנו ל100 MB ללא העלאה בתשלום.
כמובן שהוריי הסכימו, ולטענת הוט היה עלינו לקבל HOTBOX על מנת לממש את העניין, קיבלנו אותו ובפעם הראשונה לא קיבלנו בו אות כלל, רק נורת הPOWER הייתה דלוקה ולטענתם היה צורך בטכנאי, הטכנאי הגיע והחליף את הHOTBOX בHOTBOX אחר, מחודש בטענה כי זה יפתור את הבעיה.
הHOTBOX החדש שבידי כרגע, כן פועל אך גם עם שילוב בנוסף לראוטר וגם בלעדיו אני חווה ניתוקים קשים כל כמה זמן.
הניתוקים מתבטאים בכך שהHOTBOX מרסט את עצמו כל כמה זמן, יש לציין שהבעיה היא זהה לבעיה שהייתה לנו עם המודם ARIS שהייתה בעיה בעוצמות הבעיה נפתרה בכך שהטכנאי התקין לנו מגבר שסייע לעניין והאינטרנט עבד מעולה עד להגעת הHOTBOX.
בקיצור, סורי על החפירה XD אני פה לשאול אם ישנה דרך להבין מהקצה שלי מה הבעיה כי הטכנאי האחרון שהיה אצלי של הוט היה לא רציני וסתם החליף מודם מבלי לבדוק אפשרויות אחרות כלל.
הנה תמונה של העוצמות:
[imgbig]http://up389.siz.co.il/up1/dld1lzzzfnmu.png[/imgbig]
*יש לציין כי כרגע אני מוגדר על Dynamic IP מחובר בHOTBOX כמודם בלבד וראוטר של EDIMAX.
יום טוב ותודה מראש על העזרה.

Sync
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 287
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #2 

לאחר מעבר מיקום גיאוגרפי סבלנו עם הוט למשך 3 חודשים. הוט בוקס והרבה בילבולי מוח. ניתוקים ללא הפסקה, מהירות שלא קרובה להבטחות, רכיבים מקולקלים, השקעה מיותרת במגדילי טווח ומה לא. התיאשנו.
משחזרנו לבזק כל הבעיות נעלמו, מהירות הגלישה היא בין 80-100 מגה באופן קבוע גם כשכל המחשבים והמסכים והממירים מחוברים... כשהיתה בעיה הגיע אלינו טכנאי בתוך 24 שעות, בדק באופן מקיף את כל הקווים בכל החדרים, גילה את הבעיה פתר אותה והמשיך לדרכו.
יש לחברת הכבלים הזו הרבה מה ללמוד בחוטים ובהבטחות.
יועץ אקוסטי מומחה בחדרי האזנה, בידוד ואקוסטיקה פנימית

wafflereturns פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אני מסכים איתך לגמרי.
הבעיה היא שזה לא פתרון בשבילי, איכות התשתיות בארץ מתבססת על המיקום והאיזור שאדם חי בו, יש איזורים בהם התשתית של HOT מנצחת ויש איזורים שתשתית בזק מנצחת, אני לצערי תקוע באיזור בו HOT הם הדומיננטיים ולכן מעבר לבזק יכול רק להריע את המצב.
100MB זה מבחינתי בונוס, הם הגיעו אלי עם ההצעה, לא אני אליהם ולכן אם והם לא יוכלו לטפל בצרה הזו בדרך הראויה ולפתור אותה כבר אני יותר מאשמח לבקש את הARIS הישן שלי בחזרה ובזה לסגור איתם את הבאסטה.
אני רחוק מלפאר את HOT אך SPEED WISE מאז ומתמיד אצלי לא היו בעיות מבחינת מהירות, מהירויות יציבות וגבוהות כמו שהובטח לי וגם במצב כיום עם הניתוקים אני ב90 אחוז מהיום מקבל מהירויות של בין 85 ל100.
מה שכן אני לגמרי מסכים עם העובדה שמקומה של HOT הוא אך ורק בעסקי הטלוויזיה והטלפוניה, מערכת הרשתות שלהם היא פשוט מתחת לכל ביקורת בנוסף לתמיכה הטכנית המגעילה שהם מציעים.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”