שינוי שפת מקלדת לעברית דרך DroidMote - ללא הצלחה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Lee פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4282
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 466 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם

ברשותי סטיק אנדרואיד (Google TV) מדגם MK808b , שמאז רכישתו נשלט באמצעות עכבר ומקלדת אלחוטיים.

עד היום לא היתה כל בעיה להעביר בין אנגלית לעברית באמצעות המקלדת האלחוטית הפיזית, לאחר התקנת
external keyboard helper pro והגדרת שילוב מקשים למעבר בין שפות (כפי שמתואר בשרשור הזה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0)

היום, בין היתר כדי לפנות את שקעי ה-usb בדונגל, התקנתי את האפליקציה DroidMote, שמאפשרת בנוסף לשליטה של מקלדת ועכבר מהסמארטפון על דונגל האנדרואיד, גם יכולות טאצ' מלאות, שמבוצעות פיסית על הסמארטפון, אך מוצגות על הפלאזמה (אפשרות שלא קיימת בשאר אפליקציות השליטה מהסמארטפון, שמספקות רק עכבר/מקלדת/מולטימדיה).

הכל עובד בסדר, למעט העובדה, שלא הצלחתי בשום דרך (כולל הסרת external keyboard helper pro שכבר היתה מותקנת), לאפשר מעבר לשפה העברית דרך המקלדת של DroidMote. "שיחקתי" עם הגדרות ה- Language & Input
של מערכת האנדרואיד עצמה (בדונגל), וגם בהגדרות ה'סרבר' של DroidMote - אבל שום דבר לא עזר.

רק אציין שבמקלדת הווירטואלית של מערכת האנדרואיד (זו שתופסת חצי מסך כשהיא קופצת...), אין שום בעיה לעבור בין השפות בלחיצת כפתור.

בהתחשב בעובדה שהאפליקציה נרכשה בעיקר בשביל המקלדת - זה די מבאס (למרות המחיר הזעום...).

אשמח לשמוע אם מישהו הצליח להגדיר עברית במקלדת ה- DroidMote, כדי לשלוט בדונגל האנדרואיד מהסמארטפון.

תודה מראש.

M2
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1673
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #2 

היה לי בעיה דומה לשלך
לי external keyboard helper pro היה מתנגש עם XBMC והיה גורם לקריסה
ושהסרתי את external keyboard helper pro הבעיה הסתדרה
אני מניח שיש באגים ל external keyboard helper pro

Lee פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

M2 כתב:היה לי בעיה דומה לשלך
לי external keyboard helper pro היה מתנגש עם XBMC והיה גורם לקריסה
ושהסרתי את external keyboard helper pro הבעיה הסתדרה
אני מניח שיש באגים ל external keyboard helper pro
...
אבל זה כבר לא קשור ל- external keyboard helper pro, כי כמו שכתבתי אפילו אחרי שהסרתי אותה, עדיין אני לא מצליח להגדיר עברית במקלדת ה- DroidMote.

מקווה שיש מישהו שכן הצליח, ויוכל לעזור. :עצוב:

Lee פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

חברים, אין כאן אף אחד שמשתמש ב-DroidMote ומצליח לכתוב דרך המקלדת שלה בעברית? :roll: 8O :(

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”