היי
בטח הרבה כבר מכירים את הבעית איכות השידור בטלויזיות LCD
קראתי הרבה תגובות בנושא
אבל עדיין לא הצלחתי להבין, מה אפשר לעשות נגד זה?
היה לי חיבור RCA רגיל
החלפתי לחיבור של SCART ל SVHS אף העניין לא הועיל אפילו בטיפה(אין לי חיבור SCART )בטלויזייה. יש לי ממיר של הוט מגיק.
איך אפשר לשפר את איכות השידור?
אפשר לעשות משהו בקטע של החיבורים?
האם מעבר ליאס ישפר את איכות השידור?
האיכות פשוט זוועיתית, לא משהו שציפיתי לו שעברתי לLCD. איך אתם חיים עם זה? מה אפשר לעשות?
איכות שידור בLCD
אמממ לקוחות יס עוד מצליחים לשרוד מכוון שיס מציעה שידורים במסך רחב כך שיש סרטים וסדרות שדווקא מעט יותר טוב.
בכל מקרה, חוץ מלחבר תמסך עם scart אין הרבה מה לעשות, איכות השידור בארץ ממש זוועה.
אישית איך אני חיי עם זה?
בתודעה שלי תקוע שהמסך הזה הוא למטרת hd, כך שאני צופה בטלויזיה אני מתפשר ואומר שהמסך הזה הוא לhd.
אממ כמו שאמרתי אין הרבה מה לעשות, או שתקנה מסך חדש (אני צוחק) או שתעבור לארצות הברית, אני חושב שהבחירה ההגיונית היא: ארצות הברית.
בכל מקרה, חוץ מלחבר תמסך עם scart אין הרבה מה לעשות, איכות השידור בארץ ממש זוועה.
אישית איך אני חיי עם זה?
בתודעה שלי תקוע שהמסך הזה הוא למטרת hd, כך שאני צופה בטלויזיה אני מתפשר ואומר שהמסך הזה הוא לhd.
אממ כמו שאמרתי אין הרבה מה לעשות, או שתקנה מסך חדש (אני צוחק) או שתעבור לארצות הברית, אני חושב שהבחירה ההגיונית היא: ארצות הברית.
ymg , לא רוצה לדרוך לך על הפצעים אבל לא ראית את זה לפני זה ?
איך איכות השידור ב DVD ?
ברמת הפרקטיקה ניתן לקנות טראנסקודר להמיר לקומפוננט אבל בספק אם זה יעשה לך את ההבדל הגדול שאתה רוצה ולחכות שהמצב בארץ יישתפר
או לחילופין למכור את המכשיר ולשקול החלפה לפלזמה (לא ששם המצב מזהיר - אבל לטעמי עדיף) או לחזור ולקנות CRT הטובה המיושנת והמכוערת (אבל מותג ראוי ולא )
או לצפות ב HD לוויני :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=770
ואלו פחות או יותר כל האופציות
איך איכות השידור ב DVD ?
ברמת הפרקטיקה ניתן לקנות טראנסקודר להמיר לקומפוננט אבל בספק אם זה יעשה לך את ההבדל הגדול שאתה רוצה ולחכות שהמצב בארץ יישתפר
או לחילופין למכור את המכשיר ולשקול החלפה לפלזמה (לא ששם המצב מזהיר - אבל לטעמי עדיף) או לחזור ולקנות CRT הטובה המיושנת והמכוערת (אבל מותג ראוי ולא )
או לצפות ב HD לוויני :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=770
ואלו פחות או יותר כל האופציות
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות