שלום לכולם.. למישהו/י יש השגות לגבי PFL8008S אינץ' 46 של פיליפס?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
ברור שיש לו DTS 2.0 זה הרמקולים שיש לטלויזיה.
אם מחברים את היציאה האופטית לרסיבר הטלויזיה אמורה להוציא DTS לא מעובד 5.1 או יותר אם יש. ככה זה אצלי.
אם מחברים את היציאה האופטית לרסיבר הטלויזיה אמורה להוציא DTS לא מעובד 5.1 או יותר אם יש. ככה זה אצלי.
אה אוקיי, אז אין בעיה לקבל ממערכת קולנוע ביתית 5.1 אז מה הקטע בחדשות שיש DTS Premium Audio 5.1 זה לא שיש להם 5 רמקולים בטלוויזיה?!
אגב נכנסתי בשביל הכושר לאמזון לראות מחירים וזו היית טעות נכנסתי לדיכאון!!!
אחח המחירים המחירים בחו"ל לא להאמין אלו פערים! ממה בושה!
יש לי תחושה שאלך על ה es8000 קראתי קצת על ה Micro Dimming Ultimate ושמעתי ביקורות טובות.
אגב נכנסתי בשביל הכושר לאמזון לראות מחירים וזו היית טעות נכנסתי לדיכאון!!!
יש לי תחושה שאלך על ה es8000 קראתי קצת על ה Micro Dimming Ultimate ושמעתי ביקורות טובות.
ראיתי ובחנתי את המסך לפני קניה
בפועל לא אהבתי , מסך פחות טוב מסמסונג השנה
3D לא הסכימו להראות ואם זה פסיבי אל תקח , מסך פסיבי נותן בערך פחות 20% בהירות
וחצי רזולוציה
אני לקחתי בסוף פלזמה שהשנה מככבות ברמה מעל LED
סמסונג מדהימה
גם שירות אלקטרה עד היום אכזבה בכל ,עבורי
בפועל לא אהבתי , מסך פחות טוב מסמסונג השנה
3D לא הסכימו להראות ואם זה פסיבי אל תקח , מסך פסיבי נותן בערך פחות 20% בהירות
וחצי רזולוציה
אני לקחתי בסוף פלזמה שהשנה מככבות ברמה מעל LED
סמסונג מדהימה
גם שירות אלקטרה עד היום אכזבה בכל ,עבורי
- freedom_il
-
- חבר ותיק

אני כבר משתדל לא להכנס לויכוחים על מה יותר טוב ב 3D אקטיבי או פאסיבי כי זה עניין של טעם וכל זה, במיוחד לגבי מישהו שמרכיב משקפיים כמוני ומתבאס מאקטיבי אבל אני חייב להגיב.1yotam01 כתב: ואם זה פסיבי אל תקח , מסך פסיבי נותן בערך פחות 20% בהירות וחצי רזולוציה...
1. 20% בהירות זה קישקוש מוחלט, אני אפילו לא אשים לך לינק, אתה מוזמן לחפש דיונים אחרים שהשתתפתי בהם בנושא ולחפש את המאמרים בנושא בעצמך. שורה תחתונה, באקטיבי יש אובדן של בערך 50% מהבהירות של המסך מול 20% אובדן בפאסיבי. זה בגלל המשקפיים לא בגלל המסך.
2. חצי רזולוציה - למה יש לך נגן בלוריי ואתה רואה את כל התוכן שלך ממנו או מבלוריי ריפ מלא שאתה מוריד מהאינטנט? זו הסיטואציה היחידה שיש חצי רזולוציה באמת וגם אז זה לא באמת משנה בתכלס.
אל תשכח שבאקטיבי הטלויזיה צריכה "להתאמץ" פי שניים יותר כדי להגיע לאותו קצב רענון כי צריך פריים לכל עין. בפלאסמה יש לטלויזיות את הכוח הזה אבל ב LED זה בעייתי.
הבעיות של 3D באופן כללי הן החלקת תמונה, תנועות מהירות, judder, ו crosstalk. אם הטלויזיה עושה את כל אלה טוב זה לא משנה אם זה אקטיבי או פאסיבי.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

קצת קשה לי להגיב על מחירים. אני אמנם מתמקח בסדר אבל יש פה אנשים שמוציאים מחירים שנופלת לי הלסת.
בכל מקרה, כמה עולה 8008? לא בסביבות 9-10K?היא טובה יותר, לפי ביקורות ודעתי האישית מ F8000. אמנם הנגן שלה לא ממש שימושי אבל אם יש לך פתרון אחר זה עדיף לך לקחת אותה.
במקרה הגרוע אפשר לקנות איזה פופקורן A-400 שמן הסתם יותר טוב מכל הסטרימרים של הטלויזיות.
לשאלתך, בטוח עם ES8000 לא תתאכזב. תוכל לכוון אותה לתמונה שתמצא חן בעיניך רק קח בחשבון שהתמונה שלה בדיפולט לא משהו וצריכה קליברציה.
בכל מקרה, כמה עולה 8008? לא בסביבות 9-10K?היא טובה יותר, לפי ביקורות ודעתי האישית מ F8000. אמנם הנגן שלה לא ממש שימושי אבל אם יש לך פתרון אחר זה עדיף לך לקחת אותה.
במקרה הגרוע אפשר לקנות איזה פופקורן A-400 שמן הסתם יותר טוב מכל הסטרימרים של הטלויזיות.
לשאלתך, בטוח עם ES8000 לא תתאכזב. תוכל לכוון אותה לתמונה שתמצא חן בעיניך רק קח בחשבון שהתמונה שלה בדיפולט לא משהו וצריכה קליברציה.
מה נסגר??? ההוא שיבש אותך
שאלתי אותך על הנה copy paste מלמעלה.
זה אתה:
זה אני:
אה אוקיי, אז אין בעיה לקבל ממערכת קולנוע ביתית 5.1 אז מה הקטע בחדשות שיש DTS Premium Audio 5.1 זה לא שיש להם 5 רמקולים בטלוויזיה?!
אגב נכנסתי בשביל הכושר לאמזון לראות מחירים וזו היית טעות נכנסתי לדיכאון!!! אופס...
תגיב בבקשה
לילה טוב חבוב
שאלתי אותך על הנה copy paste מלמעלה.
זה אתה:
זה אני:
אגב נכנסתי בשביל הכושר לאמזון לראות מחירים וזו היית טעות נכנסתי לדיכאון!!! אופס...
תגיב בבקשה
לילה טוב חבוב
- freedom_il
-
- חבר ותיק

זה אומר שני דברים: 1. שהם משתמשים בעיבוד ברמה גבוהה של DTS מבית DTS. יש לסמסונג איזו שותפות איתם בפיתוח של העיבוד.(יש עם זה הודעות לעיתונות ב 2012 ו 2013, תחפש) 2. שהטלויזיה מוציאה באמת 5.1 מהיציאה האופטית. פנסוניק לדוגמא ונדמה לי LG (לפחות בדגמים של 2012) היו מוציאים 2.1 ביציאה האופטית, למיטב ידיעתי.MovieO כתב: אה אוקיי, אז אין בעיה לקבל ממערכת קולנוע ביתית 5.1 אז מה הקטע בחדשות שיש DTS Premium Audio 5.1 זה לא שיש להם 5 רמקולים בטלוויזיה?!...
כנראה סמסונג ופנסוניק צריכים ללמוד אצלך20% בהירות זה קישקוש מוחלט, אני אפילו לא אשים לך לינק, אתה מוזמן לחפש דיונים אחרים שהשתתפתי בהם בנושא ולחפש את המאמרים בנושא בעצמך. שורה תחתונה, באקטיבי יש אובדן של בערך 50% מהבהירות של המסך מול 20% אובדן בפאסיבי. זה בגלל המשקפיים לא בגלל המסך....
כי או שהם לא יודעות ואין להם את הידע שלך
או שאתה באמת לא יודע
אתה מבלבל המון מושגים
ועושה מרק שיתאים לאמונות שלך
לצערי חבל על הזמן והמאמץ להסביר לך
ברגע שאתה טוען שיש לך בעיה בראיה , זה נקרא מחלת עיניים ואז לא משנה דבר
יש עיוות ובעיות בצפייה
אנני יכול או רוצה להיכנס לנעלייך ,אדם עם עיניים בריאות לא יכול להיכנס ולראות בעיניים חולות
צר לי כל עיוות בעיניים ממצב נורמאל = מחלה
- freedom_il
-
- חבר ותיק

אני לא מתבלבל ולא מבין למה אתה נכנס לפסים אישיים. ברור שהפילטרים על המסך עצמו מפחיתים את הבהירות של המסך ב 3D פאסיבי. בוא נגיד ב 20% כמו שאמרת. אבל שורה תחתונה, מודדים כמה תאורה רואים בעין והמשקפיים האקטיביות מפחיתות את התאורה משמעותית.1yotam01 כתב:כנראה סמסונג ופנסוניק צריכים ללמוד אצלך20% בהירות זה קישקוש מוחלט, אני אפילו לא אשים לך לינק, אתה מוזמן לחפש דיונים אחרים שהשתתפתי בהם בנושא ולחפש את המאמרים בנושא בעצמך. שורה תחתונה, באקטיבי יש אובדן של בערך 50% מהבהירות של המסך מול 20% אובדן בפאסיבי. זה בגלל המשקפיים לא בגלל המסך....
כי או שהם לא יודעות ואין להם את הידע שלך
או שאתה באמת לא יודע
אתה מבלבל המון מושגים
ועושה מרק שיתאים לאמונות שלך
לצערי חבל על הזמן והמאמץ להסביר לך
ברגע שאתה טוען שיש לך בעיה בראיה , זה נקרא מחלת עיניים ואז לא משנה דבר
יש עיוות ובעיות בצפייה
אנני יכול או רוצה להיכנס לנעלייך ,אדם עם עיניים בריאות לא יכול להיכנס ולראות בעיניים חולות
צר לי כל עיוות בעיניים ממצב נורמאל = מחלה...
הנה הלינק בשבילך: http://www.displaymate.com/3D_TV_ShootO ... Brightness
זה אמנם מ 2011 אבל זה אתר של דוקטור לפיזיקה בתחום אופטיקה שעושה ביקורות וקליברציות למסכים.
בקשר לראייה שלי, אני לא מבין מה הקשר. עם משקפיים אני רואה 25% יותר טוב מ 6/6. זה אופטומטריסטים אומרים לי