התחדשתי בבריקה - כמה שאלות של מתחיל
הבריקה נחתה היום...
א. האם הסימון לנקודת מילוי מים העליונה במיכל הינה הקצה העליון של האות "A" שחרוטה על צד המיכל?
ב. יש בדופן מיכל המים התחתון מעין בורג קטן עם אומים - מה תפקידו? (פורק לחץ לחירום?).
ב. בדגם הבריקה שלי יש במרכז המכסה העליון ממש פתח עגול שמאפשר "הצצה" לתוך המיכל. אני מניח שלא חסר לי חלק במכסה והמטרה של הפתח הנ"ל הינה לראות בדיוק מתי הקפה נחלט על מנת להסיר את הבריקה מהאש. קצת מוזר לי שהמכסה אינו אטום אך אני מניח שאין לזה כל משמעות בהכנת הקפה.
תודה,
יובל
א. האם הסימון לנקודת מילוי מים העליונה במיכל הינה הקצה העליון של האות "A" שחרוטה על צד המיכל?
ב. יש בדופן מיכל המים התחתון מעין בורג קטן עם אומים - מה תפקידו? (פורק לחץ לחירום?).
ב. בדגם הבריקה שלי יש במרכז המכסה העליון ממש פתח עגול שמאפשר "הצצה" לתוך המיכל. אני מניח שלא חסר לי חלק במכסה והמטרה של הפתח הנ"ל הינה לראות בדיוק מתי הקפה נחלט על מנת להסיר את הבריקה מהאש. קצת מוזר לי שהמכסה אינו אטום אך אני מניח שאין לזה כל משמעות בהכנת הקפה.
תודה,
יובל
- קופיהוליק
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 393
- נתן תודות: 192 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
ראשית תתחדש
לגבי גובה המים יש כוסית בהרקה אם אין יש בתוך מיכל התחתון קו שנימצא הארך סנטימטר מהפורק לחץ (זה הבורג ששאלת)
לגבי המכסה הוא לא משנה דבר וחצי דבר בלחץ של החליטה לכן לא חשוב שהוא לא אטום
לגבי גובה המים יש כוסית בהרקה אם אין יש בתוך מיכל התחתון קו שנימצא הארך סנטימטר מהפורק לחץ (זה הבורג ששאלת)
לגבי המכסה הוא לא משנה דבר וחצי דבר בלחץ של החליטה לכן לא חשוב שהוא לא אטום
קפה עושים באהבה או לא עושים בכלל
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
איזה קטע שהמכסה חצי פתוח. שלח תמונה, מעניין לראות.
הם מחדשים ומשנים את המקינטה כל הזמן.
האמת שהמכסה ממש לא חשוב בבריקה. אין לו שום שימוש ואפשר לוותר עליו לגמרי.
במקינטה רגילה זה יותר חשוב, כי הקפה משפריץ זרזיפים תוך כדי שהוא יוצא, ובלי מכסה לפעמים הכיריים מתלכלכות.
הם מחדשים ומשנים את המקינטה כל הזמן.
האמת שהמכסה ממש לא חשוב בבריקה. אין לו שום שימוש ואפשר לוותר עליו לגמרי.
במקינטה רגילה זה יותר חשוב, כי הקפה משפריץ זרזיפים תוך כדי שהוא יוצא, ובלי מכסה לפעמים הכיריים מתלכלכות.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
תתחדש
- בדגמים החדשים (שמגיעים ללא כוס מדידה) יש עמוד מלבני במיכל העליון שחרוט עליו למעלה H2O .
ממלאים מים עד לגובה העליון של העמוד הזה ואז מעבירים את המים למיכל התחתון.
כל זה דר"א מוסבר בהוראות, למה שלא תציץ שם?
- סימון המים במיכל התחתון הוא הכוכבית המוטבעת על הדופן הפנימית. הקו האופקי שלה הוא הגובה .
- למכסה יש מספר דגמים תלוי בשנת הייצור, זה התחיל כמכסה אטום , עבר לחלק מרכזי שקוף פלסטי וכרגע משווק מכסה עם חור מרכזי.
- עם שסתום בטחון לא מתעסקים מעבר לשטיפה שלו תוך כדי לחיצה עליו מדי פעם מבפנים או משיכה מבחוץ.
אתה מוזמן לראות את המדריך שעשיתי מזמן
עצה קטנה, הקפד על שטיפה ובעיקר ייבוש טוב שימנע תופעות לוואי בלתי נעימות...
תיהנה
- בדגמים החדשים (שמגיעים ללא כוס מדידה) יש עמוד מלבני במיכל העליון שחרוט עליו למעלה H2O .
ממלאים מים עד לגובה העליון של העמוד הזה ואז מעבירים את המים למיכל התחתון.
כל זה דר"א מוסבר בהוראות, למה שלא תציץ שם?
- סימון המים במיכל התחתון הוא הכוכבית המוטבעת על הדופן הפנימית. הקו האופקי שלה הוא הגובה .
- למכסה יש מספר דגמים תלוי בשנת הייצור, זה התחיל כמכסה אטום , עבר לחלק מרכזי שקוף פלסטי וכרגע משווק מכסה עם חור מרכזי.
- עם שסתום בטחון לא מתעסקים מעבר לשטיפה שלו תוך כדי לחיצה עליו מדי פעם מבפנים או משיכה מבחוץ.
אתה מוזמן לראות את המדריך שעשיתי מזמן
עצה קטנה, הקפד על שטיפה ובעיקר ייבוש טוב שימנע תופעות לוואי בלתי נעימות...
תיהנה
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
מעניין לעניין באותו עניין...
חחחח עשו לי כבוד הטאיוונים
העתיקו את התמונות שלי והוסיפו טקסט קוראני...
וזה המקור שלי
פניתי כבר בבקשה להסיר את החומר, נראה כמה זה מזיז להם...
העתיקו את התמונות שלי והוסיפו טקסט קוראני...
וזה המקור שלי
פניתי כבר בבקשה להסיר את החומר, נראה כמה זה מזיז להם...