הגיעו היום - מאוכזב מאוד מ VSonic GR02 Bass Edition
-
splspl
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
הגיעו היום מ MP4NATION האוזניות מדגם VSonic GR02 Bass Edition
חיברתי ל SGS2 שומעים גרוע,
חיברתי ל SANSA שומעים גרוע
האוזניות המקוריות של ה SANSA הרבה יותר איכותיות
סתם זרקתי לפח 40$
הייתי מרוצה מה CX300 שהתקלקלו - הייתי צריך לקנות זוג חדש כאלה...
חיברתי ל SGS2 שומעים גרוע,
חיברתי ל SANSA שומעים גרוע
האוזניות המקוריות של ה SANSA הרבה יותר איכותיות
סתם זרקתי לפח 40$
הייתי מרוצה מה CX300 שהתקלקלו - הייתי צריך לקנות זוג חדש כאלה...
תסלח לי אבל בתור בעלים של הדגם הנ"ל - לדעתי אתה מדבר שטויות במיץ.
האוזניות האלה טובות בהרבה מ-PMX-100 של Sennheiser שכשלעצמן לא רעות בכלל (ובטח ובטח מאוזניות Stock שבאות בחינם עם נגנים).
רוב הסיכוי שהשירים שלך באיכות נמוכה (ואגב ל-bitrate אין שום משמעות כשהמקור גרוע) והאוזניות פשוט חושפות את כל הפגמים בהם.
שמע איתן שיר באיכות טובה ממקור איכותי (לצורך העניין מספיק אפילו להשתמש ביציאת 3.5 מ"מ של מחשב).
נסה למשל את הדיסק הזה, שאפשר להוריד בחינם ב-FLAC
http://teder.bandcamp.com/album/-
חשוב לציין שהאוזניות לא נשמעות טוב בחלק מהסגנונות (רוק כבד, מטאל וכו') - הן טובות במיוחד ב-POP, Rock, RAP ואלקטרונית על כל סוגיה.
האוזניות האלה טובות בהרבה מ-PMX-100 של Sennheiser שכשלעצמן לא רעות בכלל (ובטח ובטח מאוזניות Stock שבאות בחינם עם נגנים).
רוב הסיכוי שהשירים שלך באיכות נמוכה (ואגב ל-bitrate אין שום משמעות כשהמקור גרוע) והאוזניות פשוט חושפות את כל הפגמים בהם.
שמע איתן שיר באיכות טובה ממקור איכותי (לצורך העניין מספיק אפילו להשתמש ביציאת 3.5 מ"מ של מחשב).
נסה למשל את הדיסק הזה, שאפשר להוריד בחינם ב-FLAC
http://teder.bandcamp.com/album/-
חשוב לציין שהאוזניות לא נשמעות טוב בחלק מהסגנונות (רוק כבד, מטאל וכו') - הן טובות במיוחד ב-POP, Rock, RAP ואלקטרונית על כל סוגיה.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
Burn-In או Break-In או...
אוזניות היישר מהקופסא נשמעות לעתים בהירות וקלות מדי, או אגרסיביות, או בעלות צליל מפוזר.
המאפיינים האלקטרו-מגנטיים של הדרייברים עוד לא נרגעו (קצת גמישים, תחשוב: הרצה, במכוניות של פעם)
מומלץ מאוד לתת לאוזניות 24-48 שעות לרוץ עם קצת מוזיקה כבדה בבאס לפני שאתה מתחיל להאזין.
רצוי לחלק זאת ל 3 חלקים: שליש בווליום נמוך, שליש בווליום בינוני, ושליש בווליום גבוה.
ה Burn-In משפר את התכונות המכניות של ההשהיה של הדרייברים, וגם מהדק את הפיתולים של הסליל.
עם חלק מהאוזניות ההבדל הוא יום ולילה (במיוחד באוזניות ברמות הגבוהות)
נב
(יש כאלה שיגידו רעש לבן, ויש כאלה שיגידו לתת שבוע של מוסיקה מכל הסוגים... הכל הולך אם יש לך סבלנות)
אוזניות היישר מהקופסא נשמעות לעתים בהירות וקלות מדי, או אגרסיביות, או בעלות צליל מפוזר.
המאפיינים האלקטרו-מגנטיים של הדרייברים עוד לא נרגעו (קצת גמישים, תחשוב: הרצה, במכוניות של פעם)
מומלץ מאוד לתת לאוזניות 24-48 שעות לרוץ עם קצת מוזיקה כבדה בבאס לפני שאתה מתחיל להאזין.
רצוי לחלק זאת ל 3 חלקים: שליש בווליום נמוך, שליש בווליום בינוני, ושליש בווליום גבוה.
ה Burn-In משפר את התכונות המכניות של ההשהיה של הדרייברים, וגם מהדק את הפיתולים של הסליל.
עם חלק מהאוזניות ההבדל הוא יום ולילה (במיוחד באוזניות ברמות הגבוהות)
נב
(יש כאלה שיגידו רעש לבן, ויש כאלה שיגידו לתת שבוע של מוסיקה מכל הסוגים... הכל הולך אם יש לך סבלנות)