בחירת טלוויזיה לסלון 55" ~ 60"
אהלן, אני מעוניין לקנות טלוויזיה בגדלים 55~60 אינץ' , בעיקרון התקציב הוא 6.5 ~ 8.5
עשיתי סיבובים בחנויות וראיתי מחירים, בעיקרון אלה הדגמים שהציעו לי ואני מאוד מתלבט:
LG 55LN5700 - הוצע לי ב6500 (המוכר טען שזה מחיר מטורף - האמנם?)
LG 55LS570Y LED - הוצע לי ב7000
Samsung LED Smart TV 3D UE55ES6100 - הוצע לי ב6,600
ומכשיר נוסף שבדקתי עקב המלצות כאן בפורום, זה הE550 של סאמסונג, שמצאתי במחיר של 8,300 הכי נמוך באינטרנט (תקנו אותי אם אני טועה)
אז ככה, בעצם קראתי המלצות על הטלוויזיות אבל אז ראיתי 55 אינץ' ב6,500 עם סמארט ועם תלת מימד ולא כל כך יכלתי להסביר את ההבדל,
הייתי מעוניין לדעת על איזה דגם אתם ממליצים בתקציב הזה, והייתי שמח לדעת מה ההבדלים, כי כל מוכר אומר על ההרצים משהו אחר, אחד אומר שאין לו משמעות והשני אומר שזה הכי חשוב...
שאלה נוספת היא - מה ההבדל בין פלזמה לLED , מלבד ההשתקפות שהבנתי שההשתקפות בפלזמה יותר גדולה, מלבד זה - מה יותר איכותי מבחינת איכות שידור , ומבחינת איכות הסמארט TV.
אשמח לשמוע את עצתכם ודעתכם.
תודה רבה מראש לכל העוזרים.
נ.ב - ראיתי גם כמה דגמים של טושיבה במחירים טובים אבל אחד המוכרים טען שהטלוויזיות של טושיבה לא איכותיות, זה נכון?
עשיתי סיבובים בחנויות וראיתי מחירים, בעיקרון אלה הדגמים שהציעו לי ואני מאוד מתלבט:
ומכשיר נוסף שבדקתי עקב המלצות כאן בפורום, זה הE550 של סאמסונג, שמצאתי במחיר של 8,300 הכי נמוך באינטרנט (תקנו אותי אם אני טועה)
אז ככה, בעצם קראתי המלצות על הטלוויזיות אבל אז ראיתי 55 אינץ' ב6,500 עם סמארט ועם תלת מימד ולא כל כך יכלתי להסביר את ההבדל,
הייתי מעוניין לדעת על איזה דגם אתם ממליצים בתקציב הזה, והייתי שמח לדעת מה ההבדלים, כי כל מוכר אומר על ההרצים משהו אחר, אחד אומר שאין לו משמעות והשני אומר שזה הכי חשוב...
שאלה נוספת היא - מה ההבדל בין פלזמה לLED , מלבד ההשתקפות שהבנתי שההשתקפות בפלזמה יותר גדולה, מלבד זה - מה יותר איכותי מבחינת איכות שידור , ומבחינת איכות הסמארט TV.
נ.ב - ראיתי גם כמה דגמים של טושיבה במחירים טובים אבל אחד המוכרים טען שהטלוויזיות של טושיבה לא איכותיות, זה נכון?
אני יכול להגיד לך באופן כללי ש SMART , ותלת-מימד אלה גימיקים שלא ממש משתמשים בהם .
לגבי פלזמה \ LED כל אחד עם ההעדפות שלו , אם הסלון שלך מואר מאוד עדיף לך LED .
התמונה יותר בוהקת ויותר "ברורה" , אבל , שוב , זה עניין של טעם .
אני קניתי את ה 60E550 של סמסונג (פלזמה 60 אינטש) ואני מאוד מרוצה
ממרחק צפייה של 4 מ' זו בחירה מצויינת . התלבטתי המון זמן לפני הרכישה
ובחרתי ה E550 לא רק בגלל איכות התמונה , יש לה עוד המון יתרונות (MKV ,DTS, SRT עברית , וכ'ו )
לינק לשירשור שלי ששם הרחבתי בנושא :
http://www.hometheater.co.il/vt183797.% ... D7%A5.html
בהצלחה
ובחרתי ה E550 לא רק בגלל איכות התמונה , יש לה עוד המון יתרונות (MKV ,DTS, SRT עברית , וכ'ו )
בהצלחה
קודם כל תודה על העזרה, דבר שני, בעיקרון הסלון שלי לא כל כך מואר, אין לי שמש בתוך המסך אם לזה הכוונה, כי יש מין גג כזה למרפסת שדי מסתיר את זה... מן הסתם החדר מואר במידה רגילה... יש עם זה בעיות? יכול להפריע לי לצפייה אם האור דלוק?pessik כתב:אני יכול להגיד לך באופן כללי ש SMART , ותלת-מימד אלה גימיקים שלא ממש משתמשים בהם .
בהצלחה...
בעיקרון השימוש שלי הוא לסרטים באיכות מאוד גבוהה, מ720P עד לבלוראיי מלא. בנוסף גם לשימוש במשחקי אקס בוקס - בעיקר פיפא. אחד המוכרים שנתקלתי בהם, טען שעבור קונסולות עדיף מסך LED ועבור סרטים\סדרות עדיף פלזמה, מישהו יכול לאשר את זה? או שזה עוד חרטוט של המוכר?
מעבר לזה, מה ההבדלים בין הטלוויזיות? מה בעצם קובע את חדות התמונה, ההרצים? הניגודיות? אני ממש בור בקטע הזה אשמח לטיפה יותר מידע שאדע...
אני מאוד התרשמתי מהסמסונג הזאת (E550) אבל מצאתי ב2,000 שקל פחות סמסונג 55" (UE55ES6100) האם יש הבדל באיכות תמונה בין המכשירים? או שה2,000 שקל האלה זה נטו על 5" (מה גם שפלזמה יותר זולה מלד)
אשמח לדעת ממישהו שראה את 2 המכשירים בפעולה...
תודה רבה לכל מי שעוזר
קודם כל אין להמעיט ב 5 אינטש (תוספת של 20% לשטח הטלוויזיה)
אני יכול להגיד לך שה ES6200 מצויינת , איני יודע מה ההבדל בין ה 6100 ל 6200 .. שווה לבדוק .
לגבי הרצים (Hz) , ניגודיות , וכל שאר הפרמטרים.. עדיף לראות בעיניים את הטלוויזיה
ולא לקנות על הנייר לפי הנתונים שכתובים בפרסומת ו\או במפרטים הטכנים.
לא מכיר את הרעיון שלמשחקי טלוויזייה עדיף LED ..
אני קורא בפורום המון תגובות של אנשים והנושא הזה מעולם לא עלה למיטב ידיעתי.
שווה לחכות שעוד אנשים יגיבו ..
אני יכול להגיד לך שה ES6200 מצויינת , איני יודע מה ההבדל בין ה 6100 ל 6200 .. שווה לבדוק .
שווה לחכות שעוד אנשים יגיבו ..
Tomer1994 כתב:אהלן, אני מעוניין לקנות טלוויזיה בגדלים 55~60 אינץ' , בעיקרון התקציב הוא 6.5 ~ 8.5
נ.ב - ראיתי גם כמה דגמים של טושיבה במחירים טובים אבל אחד המוכרים טען שהטלוויזיות של טושיבה לא איכותיות, זה נכון?...
אוקיי תודה רבה... באמת אמתין לעוד אנשים שהחזיקו בעבר את ה6100\6200 לשמוע את דעתם, ואיך הE550 לעומת ה6200 מבחינת איכות התמונה?pessik כתב:קודם כל אין להמעיט ב 5 אינטש (תוספת של 20% לשטח הטלוויזיה)
שווה לחכות שעוד אנשים יגיבו .....
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
אם הסלון לא מואר עדיף E550 על es6100/6200.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
איכות תמונה.Tomer1994 כתב:באיזה פרמטר הE550 עולה על ה6100 וה6200?טלHD כתב:אם הסלון לא מואר עדיף E550 על es6100/6200.......
נאמנות צבעים בעיקר.
וחוץ מזה... הוא גדול ב 5". רק בשביל זה הוא כבר עדיף.
אוקיי הבנתי תודה...טלHD כתב:איכות תמונה.Tomer1994 כתב:באיזה פרמטר הE550 עולה על ה6100 וה6200?טלHD כתב:אם הסלון לא מואר עדיף E550 על es6100/6200.......
נאמנות צבעים בעיקר.
וחוץ מזה... הוא גדול ב 5". רק בשביל זה הוא כבר עדיף....
2 שאלות קטנות אחרונות ואני מחליט מה לקנות
1. האם יש בעיה עם זה שהטלוויזיה שאני רוצה לקנות היא ב"עודפים"?
2. האם אחריות של סמליין זו אחריות טובה? כי הבנתי שיש הבדלים בין סוגים שונים של אחריות
ומה לגבי עניין ה"עודפים"?pessik כתב:לגבי אחריות - תמיד רצוי אחריות מקורית של סמליין מלאה ל 3 שנים במקרה של סמסונג ,
כמו כן לגבי תמיכה בעברית - גם רצוי אחריות מקורית של סמליין.
יחד עם זאת לא חסר סיפורי זוועות על שירות גרוע ....
יכול להיות שאני יקבל טלוויזיה פגומה?
המחיר זול משמעותית...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני חושב שכל מי שרוכש עכשיו מסך מסדרה E זה נחשב עודפים כי זה מלאי של 2012 - לא נשמע לי בעייתי (גם אני רכשתי אחד לפני שבועיים...)
תשמע, אני לא יודע מאיפה אתה רכשת, אבל אחרי בירור בחנות, הם טוענים ש"עודפים" זה גם מסכים מהתצוגה, כלומר מסכים שרצו נונ-סטופ במשך לא מעט זמן, אני באופן אישי העדפתי לא לקנות, השגתי דיל ב8600, שזה בערך 300 יותר ממה שרצו על עודפים, לטעמי שווה את ההפרש כי לא שווה לקבל מסך "יד שניה" תמורת 300 שקל פחות.oris74 כתב:אני חושב שכל מי שרוכש עכשיו מסך מסדרה E זה נחשב עודפים כי זה מלאי של 2012 - לא נשמע לי בעייתי (גם אני רכשתי אחד לפני שבועיים...)...
*שוב, לא יודע מאיפה אתה קנית ואיך זה אצלהם אני פשוט מעיר הערה לגבי מה שאמרו לי בחנות שממנה רציתי לקנות, לידיעתך
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יש הבדל בין עודפים לתצוגה - זה ברור. שלי הגיע חדש באריזה עם ניילונים ומדבקות
השגת דיל טוב מאד (אני קניתי בפחות - כנראה זה ענין של מיקוח)
תתחדש!!
תתחדש!!
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 679
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
http://www.antary.de/2013/01/13/untersc ... nd-es6710/pessik כתב:
אני יכול להגיד לך שה ES6200 מצויינת , איני יודע מה ההבדל בין ה 6100 ל 6200 .. שווה לבדוק ....
יש שם טבלה שמסכמת את ההבדלים בין כל ה es6XXX/
לי יש את ה es6300 והיא טובה מאוד לדעתי.
תודה רבהoris74 כתב:יש הבדל בין עודפים לתצוגה - זה ברור. שלי הגיע חדש באריזה עם ניילונים ומדבקות![]()
תתחדש!!...
אמורה להגיע ביומיומיים הקרובים, כבר לא יכול לחכות