איך מחברים מחשב נייד לרסיבר
הפרעות חשמליות מועצמות בחיבור מחשב למערכת הגברה חיצונית (רעש מהספק, מאווררים, הארקות וכו')
הדרך הטובה ביותר לדעתי הינה באמצעות DAC חיצוני או לחילופין אם יש לך DAC מובנה ברסיבר - הוצאה של סאונד דיגיטאלי מהמחשב ישירות לרסיבר.
מנסיון שלי בנושא - חיבור המחשב, ובמיוחד נייד למערכות סטראו בצורה אנלוגית נשמע לא "בשיאו"
בהצלחה
יוסי
הדרך הטובה ביותר לדעתי הינה באמצעות DAC חיצוני או לחילופין אם יש לך DAC מובנה ברסיבר - הוצאה של סאונד דיגיטאלי מהמחשב ישירות לרסיבר.
מנסיון שלי בנושא - חיבור המחשב, ובמיוחד נייד למערכות סטראו בצורה אנלוגית נשמע לא "בשיאו"
בהצלחה
יוסי
אתה יכול להמליץ על כרטיס קול חיצוני למחשב נייד .
הבנתי שDAC הוא מאוד יקר באיכיות סאונד טובות ועדיף כרטיס קול שגם עושה את העבודה .
יש לי רסיבר 7.1 ומחשב עם יציאת hdmi
דרך אגב ניסיתי לחבר את המחשב דרך ה hdmi לרסיבר אבל היו הפרעות בסיגנל .
נראה לי שהבעיה זה הכבל שהוא 1.1 או 1.2 .
אולי עם 1.3 הבעיה תיפתר .
הבנתי שDAC הוא מאוד יקר באיכיות סאונד טובות ועדיף כרטיס קול שגם עושה את העבודה .
יש לי רסיבר 7.1 ומחשב עם יציאת hdmi
דרך אגב ניסיתי לחבר את המחשב דרך ה hdmi לרסיבר אבל היו הפרעות בסיגנל .
נראה לי שהבעיה זה הכבל שהוא 1.1 או 1.2 .
אולי עם 1.3 הבעיה תיפתר .
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אם למחשב שלך יש יציאת HDMI, ויש לך רסיבר תומך HDMI Audio (ואם זה רסיבר מודרני אז הוא תומך), אין לך שום סיבה שיהיו לך הפרעות.
סיגנל דיגיטלי הוא סיגנל דיגיטלי - אם יש לך הפרעות, לא סביר שמקורן בכבל אלא בתוכן שאתה שומע.
אתה יכול לתאר בדיוק מה קרה?
סיגנל דיגיטלי הוא סיגנל דיגיטלי - אם יש לך הפרעות, לא סביר שמקורן בכבל אלא בתוכן שאתה שומע.
אתה יכול לתאר בדיוק מה קרה?
חיברתי שתי כבלים hdmi מהרסיבר לטלוויזיה שהיא 32 אינץ ומהמחשב לרסיבר .
בעיקרון אני מנסה לשמוע מוזיקה דרך mp3 או vvv של האיטונז .
וכבר בהתחלה שאני מחבר את ה hdmi במחשב התמונה קופצת ובמגבר האותיות של הרמקולים L R מהבהבות .
ולא שומעים או רואים כלום .?
בעיקרון אני מנסה לשמוע מוזיקה דרך mp3 או vvv של האיטונז .
וכבר בהתחלה שאני מחבר את ה hdmi במחשב התמונה קופצת ובמגבר האותיות של הרמקולים L R מהבהבות .
ולא שומעים או רואים כלום .?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תנסה להחליף כבל...