רמקולים ברמה גבוהה אבל בתקציב בינוני
אז ככה אחרי שקניתי את הרסיבר/מגבר של יאמהה דגם RX V1000 אני עדיין קצת לומד עליו ואני רוצה לעשות מערכת קולנוע לא אכפת לי עם זה יד 2 או אפילו מחול אפשר גם יד ראשונה אבל לא ניראלי שיש בתקציב שלי אני מחפש בסיבובת ה 1000 שקל אני רוצה להדגיש שיש לי סאב של magnum ps12200 אז צריך להתאים רק רמקולים אפשר גם לשדך לי רמקולים 2.0 ואני ישלים אחר כך עוד רמקולים (רק עם הם ממש שווים) תודה לכל העוזרים 
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תתחיל לחפש זוג רמקולים קדמיים (מדפיים ו/או רצפתיים - אם יש לך סאב זה פחות קריטי) בלוחות יד 2 בתקציב שלך, ותחזור אלינו עם שאלות על דגמים ספציפיים...
בלי קשר, קפוץ לחנות מתמחה עם הימאהה החדש שלך וכמה קטעי מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב, ותתחיל לחבר לו כל מיני רמקולים כדי להבין איזה סאונד אתה אוהב - זה יעזור לך למקד את החיפוש בלוחות.
בכל מקרה, חבל כרגע להשקיע בעוד רמקולים אם יש לך רק 1,000 ש"ח להשקיע עכשיו.
בלי קשר, קפוץ לחנות מתמחה עם הימאהה החדש שלך וכמה קטעי מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב, ותתחיל לחבר לו כל מיני רמקולים כדי להבין איזה סאונד אתה אוהב - זה יעזור לך למקד את החיפוש בלוחות.
בכל מקרה, חבל כרגע להשקיע בעוד רמקולים אם יש לך רק 1,000 ש"ח להשקיע עכשיו.
רמקולים ברמה גבוהה אבל בתקציב בינוני
אני צריך סט של רמקולים עד 1200 שקל אפשר יד 2 חול אפילו יד ראשונה עם תמצאו יש לי רסיבר יאמהה RX V1000 וסאב magnum ps12200 יאללה תתחילו להציע 
- epony
- חבר במועדון 10K

לא מקובל לפתוח שרשורים כפולים בפורומים שונים פה באתר... זה סתם מבלבל את כולם, כולל אותך!
זה התקציב שלי ולא ניראלי שאני יכול לקחת אותו הוא ממש כבד ואין לי אוטו אבל פחות או יותר אני יודע למה אני רוצה לסרטים ומוזיקה פחות משחקים אבל גם למשחקים אין משהו ספציפי אני רוצה שישמע טוב אני שומע מוזיקה אלקטרונית מזרחית שחורה ... אין לך משהו להביא לי ?
- epony
- חבר במועדון 10K

חפש רמקולים של סרווין ווגה (cerwin vega) ביד 2. בתקציב הזה תשקיע בקדמיים. הסראונד והסנטר יבואו אח"כ... 
- epony
- חבר במועדון 10K

טוב עניתי לך כבר בפורום דו-ערוצי, אז בוא נתקדם שם... 
- epony
- חבר במועדון 10K

אם התקציב שלך הוא 1,000 ש"ח, אז תנסה למקסם את התקציב שלך...
עופר איזה סט ? תשלח לי . CLIP99 באמת ?! הבנאדם שקניתי ממנו אמר שהוא קנה אותו לפני שנה ב 2000 שקל זה הגיוני ? קניתי אותו ב 450 שקל ושמעתי איתו עד עכשיו אולי על 70% ממנו והוא היה מאוד טוב וכן קצת מרוח אבל לא בהגזמה הוא מספק ומתאים לסרטים וגם למוזיקה ! אבל ניראלי פחות למוזיקה אבל עוד פעם הוא מאוד מספק ומצאתי XLS6 ב700 שקל זוג ניראלי איך הרמקולים האלה ? הם 125W אחד אני מת לקנות אותם חחח הם ניראים אש !! יתאימו למערכת קולנוע ? ובכללי למוזיקה. תעזרו לי למצוא רמקולים שיתאימו בבקשה 
אלה יהיו הרבה יותר טובים מהסרווין ווגה!OriAmigos כתב:עופר אני רוצה משהו הרבה יותר גדול ואיכותי חשבתי על סרווין ווגה ה אקס ל 6 איך הוא ?...
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... 29e7f3bf6c
מתאימים מאד למוזיקה שאתה מאזין...
הם לא ניראים טוב ביכלל מה המפרט שלהם ? אני לא אהבתי אותם ביכלל אהבתי מאוד את ה XLS 6 כבש אותי היופי שלו וראיתי סרטונים החוזק שלו גם יחסית מרשים אבל לא הסתכלתי רק על זה אומרים שהוא מאוד טוב והמחיר שמצאתי עליו היה סבבה 700 שקל מה אתה חושב ? ובכללי יש משהו יותר טוב ממה שהבאתה ומהסרווין ווגה ? עם כן אז אני רוצה לראות ואם לא יש לי עדיפות לסרווין חחח לא יודע למה תחושה כזאת גם אומרים שהוא מתאים לטראנסים ולאלקטרונית ..
אז מה לא היה שווה את ה 400 שקל ? וכן הוא לא בדיוק משתלב עם השיר שמתי לב חשבתי שזה ביגלל הרמקולים ... אז להחליף סאב אתה אומר ? ואיזה רמקולים לקנות ?!!? הXLS 6 לא טוב ? הוא דווקא יחסית קטן לעומת מה שיש לי ה SOLO 7C חשבתי לחבר אותם אבל אחד מהם הוא מוגבר אני חייב רמקולים תעזרו לי !!
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
איזו היסטריה
תקנה את ה xls ותעשה חיים
תקנה את ה xls ותעשה חיים