הפיכת סימני פיסוק ואנגלית / LTR / RTL בכתוביות עבור קבצים מרובים.

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Bodb פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון.
קניתי מיני פיסי מבוסס אנדרואיד במטרה לצפות בסרטים בטלוויזיה לא חכמה ולא דרך הרשת. בעיקרון ה MINI PC זה חיקוי של MK802IIIs ולפי מה שהבנתי מחיפוש כרגע אין נגן סרטים ל ANDROID שתומך בקידוד וידאו בחומרה ומסוגל להציג כתוביות בעברית בקידוד LTR.
מצאתי כמה תוכנות שיכולות להפוך קידוד בקלות, כמו Subtitle Workshop, סאבבי ואפילו אפליקציה לאנדרואיד שנקראת "תיקון כתוביות בעברית", אבל בכולן הצלחתי רק לעשות את זה עבור קובץ כתוביות בודד בכל פעם.
אז אם יש לי יותר מ400 סרטים, אני אמור לפתוח אותם אחד-אחד ולהפוך את הקידוד? :מבולבל:
באמת אין אפשרות לעבוד על קבצים מרובים או שפשוט לא חיפשתי טוב ויש פתרון קל וידוע?

אשמח לעזרה.

Bodb פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אני יוצא מנקודת הנחה שעד עכשיו לא ענו כי לא קיים דבר כזה. חשבתי לכתוב תוכנה כזאת בעצמי אבל אני לא רוצה להשקיע בזה זמן עכשיו.
מצאתי תוכנה בשם Fribidi שיכולה להפוך את הקידוד בצורה טובה (אני עובד רק עם פורמט Subrip), אבל יש לה שתי בעיות: היא הופכת גם את זמני ההצגה והיא לא מתמודדת טוב עם תגיות הHTML (טקסט נטוי, מודגש, בצבע וכו'). במקרה האופטימלי מה שהייתי עושה זה לשנות את קוד המקור של Fribidi ולהתאים אותה לעבוד עם פורמט Subrip אבל כמו שאמרתי, אני לא רוצה לבזבז על זה יותר מידי זמן אז כתבתי תוכנה פשוטה שרק הופכת את זמני ההצגה ומסירה את כל תגיות הHTML מקובץ SRT. אני לא זקוק לטקסט נטוי. אחר כך אני שולח את הקובץ החדש ל-Fribidi.
בדקתי את זה רק לכמה קבצים בודדים בינתיים אז אני לא יכול להיות בטוח ב-100% שזה תמיד יעבוד. בכל מקרה אם מישהו צריך, העליתי את הקבצים שבהם השתמשתי לכאן:
http://www.mediafire.com/download/bdtj4 ... HebSub.zip
בעיקרון אם מפעילים את הקובץ reverse.bat הוא יוצר קובץ כתוביות נוסף עם יישור מימין לשמאל לכל קובץ SRT שנמצא בתיקייה או בתת-תיקייה של התיקייה הנוכחית, זאת אומרת שאם מפעילים את הקובץ בשורש כונן D אז הוא יצור קובץ נוסף לכל קובץ SRT שקיים בכונן D. הקובץ החדש שנוצר הוא עם סופית -RV לפני הסיומת. כלומר אם יש לי קובץ בשם:
Se7en[1995]DVDRip[axxo].heb.srt
אז לאחר הפעלת הקובץ יהיה לי קובץ נוסף בתיקייה עם השם:
Se7en[1995]DVDRip[axxo].heb-RV.srt
אפשר לשנות את מסיכת הקבצים בקובץ reverse.bat, לדוגמה מ
[left]*.srt [/left]
ל-
[left]*.heb.srt[/left]
ואז רק קבצים כאלה יושפעו.
אני שוב אומר שזה עובד רק על פורמט Subrip ומסיר את הנטייה, הדגשה, צבע וכו' של הטקסט אם קיימים כאלה.
קוד המקור של Fribidi ושל התוכנה הפשוטה שאני כתבתי מצורף להורדה ככה שאם מישהו חושש מקוד זדוני אתם יכולים לקמפל את קוד המקור בעצמכם. אני מקווה שזה ישמש מישהו.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”