LG 42LA660Y - על ההקלטה ושאר אופציות
עוד לא ראיתי בעיניים (בקרוב), אבל שמתי עין על 42LA660Y.
אם יש למישהו המלצה\קטילה אשמח לשמוע.
שאלה לגבי הקלטה: אני מניח שאין הכוונה להקלטה של תוכן שמוזרם פנימה דרך ערוצי ה HDMI, נכון?
לגבי יכולת עיבוד: האם יכולת העיבוד של סרט HD שמוזרם דרך הרשת מתחרה ביכולת העיבוד של אקסטרימר?
אם יש למישהו המלצה\קטילה אשמח לשמוע.
שאלה לגבי הקלטה: אני מניח שאין הכוונה להקלטה של תוכן שמוזרם פנימה דרך ערוצי ה HDMI, נכון?
לגבי יכולת עיבוד: האם יכולת העיבוד של סרט HD שמוזרם דרך הרשת מתחרה ביכולת העיבוד של אקסטרימר?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אין הקלטה של HDMI אבל צריכה להיות הקלטה של עידן+.
מול סטרימר, אם אני מבסס את האיכות על הפיליפס החדשה שלי וממה שאני יודע אז מול אקסטרימר פרודיג'י זה תחרות צמודה אבל מול סיידווינדר הטלויזיה נראה לי לוקחת.
במחיר הזה תשקול גם פיליפס 6008 ו 7008 אחת קצת יותר זולה והשנייה קצת יותר יקרה אבל איכות תמונה ב 2D (תלוי בטעם אישי כמובן) ככל הנראה קצת יותר טובה ו 3D בוודאות טוב יותר. אני מדבר על הדגמים האלה כי גם להם יש פאנלים של LG וככל הנראה משהו ממש דומה או אותו דבר כמו ב LA660 רק עם עיבוד תמונה של פיליפס ואמבילייט.
מול סטרימר, אם אני מבסס את האיכות על הפיליפס החדשה שלי וממה שאני יודע אז מול אקסטרימר פרודיג'י זה תחרות צמודה אבל מול סיידווינדר הטלויזיה נראה לי לוקחת.
במחיר הזה תשקול גם פיליפס 6008 ו 7008 אחת קצת יותר זולה והשנייה קצת יותר יקרה אבל איכות תמונה ב 2D (תלוי בטעם אישי כמובן) ככל הנראה קצת יותר טובה ו 3D בוודאות טוב יותר. אני מדבר על הדגמים האלה כי גם להם יש פאנלים של LG וככל הנראה משהו ממש דומה או אותו דבר כמו ב LA660 רק עם עיבוד תמונה של פיליפס ואמבילייט.
סטרימר: עלית על נקודה שפיספסתי. אני עדיין עם האקסטרימר הישן. בטוח שלא תומך ב3D. צריך עוד תקציב.....freedom_il כתב:אין הקלטה של HDMI אבל צריכה להיות הקלטה של עידן+.
במחיר הזה תשקול גם פיליפס 6008 ו 7008 אחת קצת יותר זולה והשנייה קצת יותר יקרה אבל איכות תמונה ב 2D (תלוי בטעם אישי כמובן) ככל הנראה קצת יותר טובה ו 3D בוודאות טוב יותר. אני מדבר על הדגמים האלה כי גם להם יש פאנלים של LG וככל הנראה משהו ממש דומה או אותו דבר כמו ב LA660 רק עם עיבוד תמונה של פיליפס ואמבילייט....
פיליפס: לפי מה שראיתי הדגמים שציינת הם 55 אינטש. אני מחפש 42, בגלל שזה לחדר שינה והיחס מרחק לגודל.
האם התמיכה של LG ופיליפס בעיברית טובה?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

יש בפיליפס גם 42 ו 47. בפיליפס אין עברית בכתוביות וב LG התמיכה בעברית טובה.
לדעתי, הבעיה בסטרימר פחות ב 3D כי כל התכנים של HalfSBS ן HalfOU נראים כמו 1080p לכל סטרימר בכל מקרה ועדיף שהטלויזיה תהפוך את זה ל 3D אלא יותר באיכות. ככל שהטלויזיה טובה יותר אפשר לראות יותר judder ובעיות באיכות תמונה. מצד שני, יש מצב שבשביל 42" לחדר שינה זה מספיק. חוץ מזה, אם אתה הולך על LG אתה ככל הנראה לא צריך בכלל סטרימר.
לדעתי, הבעיה בסטרימר פחות ב 3D כי כל התכנים של HalfSBS ן HalfOU נראים כמו 1080p לכל סטרימר בכל מקרה ועדיף שהטלויזיה תהפוך את זה ל 3D אלא יותר באיכות. ככל שהטלויזיה טובה יותר אפשר לראות יותר judder ובעיות באיכות תמונה. מצד שני, יש מצב שבשביל 42" לחדר שינה זה מספיק. חוץ מזה, אם אתה הולך על LG אתה ככל הנראה לא צריך בכלל סטרימר.
כלומר איכות המעבד בתוך ה LG טובה מספיק?
בעבר הערכתי שלעולם כח העיבוד במכשיר יעודי (סטרימר) יגבור על המעבד המובנה, אבל כנראה שהכח של המעבד הפנימי מספיק חזק.
מה לגבי הסמסונגים? האם ה6400 תחרותי ל LG? אני נוטה ל 3D הפסיבי, ולכן פחות נוטה לסמסונג, אם כי זה לא על סמך ניסיון, אלא מתוך צחושה שעדיף משקפיים קלים ללא משקל עודף וצורך בסינכרון.
בעבר הערכתי שלעולם כח העיבוד במכשיר יעודי (סטרימר) יגבור על המעבד המובנה, אבל כנראה שהכח של המעבד הפנימי מספיק חזק.
מה לגבי הסמסונגים? האם ה6400 תחרותי ל LG? אני נוטה ל 3D הפסיבי, ולכן פחות נוטה לסמסונג, אם כי זה לא על סמך ניסיון, אלא מתוך צחושה שעדיף משקפיים קלים ללא משקל עודף וצורך בסינכרון.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

עיבוד וידאו כדי לעשות דיקודינג ו rendering לא מתבצע במעבד רגיל (כמו X86 של אינטל או ARM שיש בטלפונים) אלא ביחידות חומרה יעודיות שעושות רק את זה. לכל כרטיסי המסך העדכניים יש את זה ואפילו במעבדים של סלולריים שגם הם לא רק מעבד אלא SOC -System On a Chip יש יחידות עיבוד וידאו.
בונים את היחידות האלה שיעבדו בצורה חלקה ואיכותית. ב PC זה נקרא DXVA - D Direct X Video Acceleration ולכל הסטרימרים גם בטלויזיות יש צ'יפים מיוחדים לצורך העניין. סמסונג הם נראה לי היחידים שעושים סוג של offloading למעבד הרגיל גם בעיבוד התמונה הרגילה וגם בדיקודינג של וידאו.
בקשר ל 3D: היום בעיית הסנכרון לא ממש קיימת ב 3D אקטיבי כי משתמשים בבלוטות' או תקשורת אלחוטית אחרת עם המשקפיים (בכל חברה זה קצת אחר). הבעיות של 3D אקטיבי הן אחרות ויש דיונים רבים על זה פה. יש הנמכה בתאורה, יש הבהובים (המיוחד אם יש תאורה חסכונית או פלורסנט בסביבה), המשקפיים כבדות ויקרות יותר. ב 3D פאסיבי יש חצי רזולוציה.
למי שמרכיב משקפיים אני ממליץ על 3D פאסיבי. כל השאר, זה העדפה אישית.
בונים את היחידות האלה שיעבדו בצורה חלקה ואיכותית. ב PC זה נקרא DXVA - D Direct X Video Acceleration ולכל הסטרימרים גם בטלויזיות יש צ'יפים מיוחדים לצורך העניין. סמסונג הם נראה לי היחידים שעושים סוג של offloading למעבד הרגיל גם בעיבוד התמונה הרגילה וגם בדיקודינג של וידאו.
בקשר ל 3D: היום בעיית הסנכרון לא ממש קיימת ב 3D אקטיבי כי משתמשים בבלוטות' או תקשורת אלחוטית אחרת עם המשקפיים (בכל חברה זה קצת אחר). הבעיות של 3D אקטיבי הן אחרות ויש דיונים רבים על זה פה. יש הנמכה בתאורה, יש הבהובים (המיוחד אם יש תאורה חסכונית או פלורסנט בסביבה), המשקפיים כבדות ויקרות יותר. ב 3D פאסיבי יש חצי רזולוציה.
למי שמרכיב משקפיים אני ממליץ על 3D פאסיבי. כל השאר, זה העדפה אישית.
כמעט קניתי ואז נתקלתי בדגם 42LM671Y: גם 42 אינטש אבל יקר יותר.
לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינו לבן ה 42LA660Y.
לא ברור לא מאתר LG ולא מהבחורה המנומנמת שענתה לי בשרות לקוחות של LG ושכנראה הפרעתי לה לאכול או סתם ללעוס מסטיק בקולי קולות.
אני מקווה שזה לא מייצג את רמת השירות שלהם.
משהו יודע מה ההבדל?
לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינו לבן ה 42LA660Y.
לא ברור לא מאתר LG ולא מהבחורה המנומנמת שענתה לי בשרות לקוחות של LG ושכנראה הפרעתי לה לאכול או סתם ללעוס מסטיק בקולי קולות.
אני מקווה שזה לא מייצג את רמת השירות שלהם.
משהו יודע מה ההבדל?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

LM671 זה דגם של שנה שעברה ו LA660 היא ה"יורשת" שלה.
יש ל LA660 מעבד dual core וסמארט הרבה יותר מוצלח פלוס שיפורים בעיבוד תמונה, בעיקר 3D אבל לא משהו משמעותי.
בקשר לשירות, אתה לא צריך שירות אלא מכירות או משווק של LG כדי שמישהו יסביר לך את זה. אנשי מכירות אמורים להראות יותר התלהבות למכור...
יש ל LA660 מעבד dual core וסמארט הרבה יותר מוצלח פלוס שיפורים בעיבוד תמונה, בעיקר 3D אבל לא משהו משמעותי.
בקשר לשירות, אתה לא צריך שירות אלא מכירות או משווק של LG כדי שמישהו יסביר לך את זה. אנשי מכירות אמורים להראות יותר התלהבות למכור...
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אני בספק רב אם אפשר עדיין למצוא את ה-671 במלאי.Yigalb כתב:ה 671 יותר יקרה. אתה בטוח שזה הדגם הישן יותר?
מה ההגיון בלמכור דגם ישן יותר במחיר יקר יותר?...
כנראה בדקת בזאפ, שם המידע לכאורה לא כזה אמין, בלשון המעטה.
- keyser
- עוסק בתחום

היי-טק זון לוקחים את הטלוויזיות דרך רשת אלקטרו קובי שאולי אתה מכיר כאתר Dailysale, אבל שוב, אני בספק רק אם בכלל ניתן להשיג את ה-671 ב-42" .Yigalb כתב:לא דרך ZAP, שהוא אתר נורא ואיום ומטעה לדעתי במכוון.
הגעתי דרך hitech zone שמוכר את ה660 ב 5160 ש"ח ואת ה 671 ב6690. שם ניתקלתי לראשונה בשם 671.
ראה ב...
במחיר שראית אפשר לקבל את ה-47lm671y (בהנחה שאת זה אפשר להשיג- יחידות אחרונות) ויישאר לך עודף.
בשורה התחתונה - מה שאני בא להגיד זה שאל תתייחס במקרה הזה לנושא המחיר ברשת כגורם להשוואה בין הדגמים, כיוון שהמידע לא עדכני.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

אצלי 3.2 מטר - 55". זה הגודל המתאים ואפילו קטן.Yigalb כתב:אני לא רוצה לעבור ל 47 - לא מסיבות תקציב כי אם בגלל המרחק (3 מטר)....
http://en.wikipedia.org/wiki/Optimum_HD ... g_distance
לפי זווית צפייה של 20 מעלות, שזה הכי נמוך שם, אתה עובר את ה 47" במרחק 3 מטר.
- keyser
- עוסק בתחום

אין סיבה. אלא אם העיצוב מוצא חן בעיניך יותר, והעיצוב חשוב לך יותר מהחידושים של 2013 (למעט נושא ה PLEX).Yigalb כתב:אני לא רוצה לעבור ל 47 - לא מסיבות תקציב כי אם בגלל המרחק (3 מטר).
עדיין לא מובן לי פער המחיר בן מוצר חדיש (זול יותר) לישן (יקר) אבל זה לא כל כך משנה.
אם המחיר היה זהה, האם יש איזו סיבה להעדיף את ה 671?...
אחרת, לחלוטין LA660Y
לאור ההערה האחרונה לגבי הגודל, ייתכן ואני שבוי בתפיסה לא נכונה של גודל מול מרחק.
יש לי בסלון פזמה 50 אינטש של פנאסוניק.
אם עעביר אותה לחדר שינה - האם אני אקבל אותו אפקט כמו LED?
כלומר: אם הפזמה תראה לי טוב ממרחק 3 מטר, האם זה גם אומר שה KRD יראה טוב?
ולהפך: אם הפלזמה לא תראה טוב ממרחק 3 מטר: האם גם ה LED לא יראה טוב?
אם ייסתבר ש50 אינטש לא יהוו בעיה לחדר שינה, אקנה לסלון את הטלוויזיה המתקדמת.
יש לי בסלון פזמה 50 אינטש של פנאסוניק.
אם עעביר אותה לחדר שינה - האם אני אקבל אותו אפקט כמו LED?
כלומר: אם הפזמה תראה לי טוב ממרחק 3 מטר, האם זה גם אומר שה KRD יראה טוב?
ולהפך: אם הפלזמה לא תראה טוב ממרחק 3 מטר: האם גם ה LED לא יראה טוב?
אם ייסתבר ש50 אינטש לא יהוו בעיה לחדר שינה, אקנה לסלון את הטלוויזיה המתקדמת.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

פלאסמה לחדר שינה זה נראה לי קלאסי. מבחינת תאורה וזוויות צפייה.
הבעיה היחדה ב 50" פלאסמה לחדר שינה היא שהיא עבה וגדולה פיזית גם כשהיא כבוייה... אני נגד טלויזיות בחדר שינה אבל אם הייתי רוצה לשים אחת זה היה צריך לעבור אישור עיצובי של האשה ושלי. אם זה לא מפריע מהבחינה הזו, הייתי ללא ספק מעדיף לחדש בסלון.
הבעיה היחדה ב 50" פלאסמה לחדר שינה היא שהיא עבה וגדולה פיזית גם כשהיא כבוייה... אני נגד טלויזיות בחדר שינה אבל אם הייתי רוצה לשים אחת זה היה צריך לעבור אישור עיצובי של האשה ושלי. אם זה לא מפריע מהבחינה הזו, הייתי ללא ספק מעדיף לחדש בסלון.
אכן, 60 אינטש בחדר שינה זה מדהים. צריך עוד התרגלות קצרה אבל אני חושב שההמלצה היתה טובה.
אם כך - צריך לשנות כיוון ולבחור טלויזיה לסלון.
אני מניח שאתמקד ב55 איננטש, שכן הקפיצה ל60 תגרור קפיצה יקרה במחיר (מתחיל ב 16-17 אלף)
האם נכון יהיה לאמץ את אותה LG 660 רק בגודל 55 ?
הסיבות: 3D פסיבי, תמיכה טובה בעברית, עיבוד תמונה.
שאלה: האם ארגיש ירידה מהפלזמה פנסוניק 50 אינטש במעבר לLED 55?
אם כך - צריך לשנות כיוון ולבחור טלויזיה לסלון.
אני מניח שאתמקד ב55 איננטש, שכן הקפיצה ל60 תגרור קפיצה יקרה במחיר (מתחיל ב 16-17 אלף)
האם נכון יהיה לאמץ את אותה LG 660 רק בגודל 55 ?
הסיבות: 3D פסיבי, תמיכה טובה בעברית, עיבוד תמונה.
שאלה: האם ארגיש ירידה מהפלזמה פנסוניק 50 אינטש במעבר לLED 55?