לכידת וידאו מלפטופ למחשב נייח
שלום,
מקווה שזה הפורום המתאים..
אני רוצה ללכוד וידאו מלפטופ למחשב ביתי (אל תדברו איתי על העברת הקבצים עצמם וכו' כי זו לא אופציה).
ורציתי לדעת מה הדרך הפשוטה ביותר לעשות את זה.
- ראיתי כרטיסי לכידת וידאו שבאים ב-USB עם 3 בננות- 2 אודיו ווידאו. אם אני יחבר לזה מתאם VGA שאותו אחבר ללפטופ, זה יעבוד?
- הבנתי שאפשר לעשות את זה דרך FIREWIRE, במידה ויש לי חיבורים כאלו גם בPC וגם בנייד- איך אני עושה את זה?
- דרך אחרת כלשהי?
תודה מראש.
מקווה שזה הפורום המתאים..
אני רוצה ללכוד וידאו מלפטופ למחשב ביתי (אל תדברו איתי על העברת הקבצים עצמם וכו' כי זו לא אופציה).
ורציתי לדעת מה הדרך הפשוטה ביותר לעשות את זה.
- ראיתי כרטיסי לכידת וידאו שבאים ב-USB עם 3 בננות- 2 אודיו ווידאו. אם אני יחבר לזה מתאם VGA שאותו אחבר ללפטופ, זה יעבוד?
- הבנתי שאפשר לעשות את זה דרך FIREWIRE, במידה ויש לי חיבורים כאלו גם בPC וגם בנייד- איך אני עושה את זה?
- דרך אחרת כלשהי?
תודה מראש.
כן בדיוק אני רוצה להקליט את המסך של הנייד על גבי המחשב הנייח.ZiggyMan כתב:לא ממש ברור מה אתה רוצה לעשות. אתה רוצה להקליט את המסך? יש תוכנת לכידה. אתה לא רוצה להעביר קבצים? כבר יותר יעיל לצלם את המסך של הנייח עם המצלמה של הנייד... זה הדבר הכי הזוי ששמעתי....
אני לא יכול להתקין כלום על הנייד לא תוכנות ולא כלום. הכל צריך להתבצע דרך לכידה. חשבתי על צורה שבה אני מחבר כבל VGA לנייד (כאילו למסך חיצוני) ואותו באיזושהי דרך מחבר לנייח כדי שיקלוט את הפלט ויקליט. אפשרי?