סט מברגה\מקדחה ב SALE של IKEA: מחיר 95 ש"ח. מה דעתכם ?
שלום,
הצרכים שלי ממש קטנים: פעם בחודשיים לפתוח בורג פה ושם בבית לתחזוקה, למשל לפרק דלת של ארון מטבח.
עד היום השתמשתי במברג ידני כמו בימי קדם.
חשבתי לקנות מוצר כזה שיהיה ליד הארגז כלים.
הכי חשוב זה הנוחיות: שיהיה קל לשליפה והחזרה למקום, אחרת הוא יעמוד ללא שימוש.
הנה הקישור, נראה שווה ?
http://www.ikea.co.il/default.asp?catid ... 8C85B8E0BD}
הצרכים שלי ממש קטנים: פעם בחודשיים לפתוח בורג פה ושם בבית לתחזוקה, למשל לפרק דלת של ארון מטבח.
עד היום השתמשתי במברג ידני כמו בימי קדם.
חשבתי לקנות מוצר כזה שיהיה ליד הארגז כלים.
הכי חשוב זה הנוחיות: שיהיה קל לשליפה והחזרה למקום, אחרת הוא יעמוד ללא שימוש.
הנה הקישור, נראה שווה ?
http://www.ikea.co.il/default.asp?catid ... 8C85B8E0BD}
זה טוב להברגות ברגים שאתה יכול לעשות אותם במברג רגיל ומתעצל. זה לא יכול להחליף מברגה אמיתית.
הבעיה עם הדברים האלה זה שהם שוכבים ללא שימוש חודשים ארוכים, ואז כשאתה בא להשתמש בהם - אין סוללה. נכון שזה ליטיום, ואמור להתפרק ללא שימוש באיטיות יחסית, אך עדיין לא מספיק.
מצד שני, אם מדובר בשימוש יומיומי, כדאי להשקיע במשהו מבית טוב ולא בצעצוע כזה. קיצור, רק להברגות קלות, ורק לשימוש שבועי נגיד.
הבעיה עם הדברים האלה זה שהם שוכבים ללא שימוש חודשים ארוכים, ואז כשאתה בא להשתמש בהם - אין סוללה. נכון שזה ליטיום, ואמור להתפרק ללא שימוש באיטיות יחסית, אך עדיין לא מספיק.
מצד שני, אם מדובר בשימוש יומיומי, כדאי להשקיע במשהו מבית טוב ולא בצעצוע כזה. קיצור, רק להברגות קלות, ורק לשימוש שבועי נגיד.
..
ZiggyMan,ZiggyMan כתב:זה טוב להברגות ברגים שאתה יכול לעשות אותם במברג רגיל ומתעצל. זה לא יכול להחליף מברגה אמיתית.
מצד שני, אם מדובר בשימוש יומיומי, כדאי להשקיע במשהו מבית טוב ולא בצעצוע כזה. קיצור, רק להברגות קלות, ורק לשימוש שבועי נגיד....
יוצא מזה שבעצם למי שמבריג פעם בחודש-חודשיים לא כדאי לרכוש מברגה בכלל כי בכל מקרה הסוללה תתרוקן. אז כנראה ארד מהרעיון של "שיהיה בבית" ואמשיך בדרך הישנה.
תודה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא בטוח ש ZiggyMan צודק לגבי קצב הריקון.
קיבלתי בפברואר מתנת יום הולדת מברגת אימפקט 14.4 וולט. טענתי אותה אז, ומאז היא עובדת לא מעט ( לרוב פעם בשבועיים, לפעמים יותר ) ומחוון הסוללה עדיין מציג מעל ל- 60%.
קיבלתי בפברואר מתנת יום הולדת מברגת אימפקט 14.4 וולט. טענתי אותה אז, ומאז היא עובדת לא מעט ( לרוב פעם בשבועיים, לפעמים יותר ) ומחוון הסוללה עדיין מציג מעל ל- 60%.
O.K: טוב לשמוע עוד דעה.uriler כתב:אני לא בטוח ש ZiggyMan צודק לגבי קצב הריקון.
קיבלתי בפברואר מתנת יום הולדת מברגת אימפקט 14.4 וולט. טענתי אותה אז, ומאז היא עובדת לא מעט ( לרוב פעם בשבועיים, לפעמים יותר ) ומחוון הסוללה עדיין מציג מעל ל- 60%....
המברגה של IKEA יותר חלשה: רק 7.2 ואט אבל ביום הולדת שלי אני מזמין את כולם למסעדה ומבקש בלי מתנות אז זה מה יש.
נראה לי שביום שישי אקפוץ לסניף שלהם לפני סיום ה SALE ואתרשם מקרוב.
יש לי מברגה (אמיתית) שקניתי למטרות כמו שלך, והיא זרוקה בלי שימוש כבר כמה שנים. תמיד כשצריך אותה היא ריקה.gilg7 כתב:ZiggyMan,
יוצא מזה שבעצם למי שמבריג פעם בחודש-חודשיים לא כדאי לרכוש מברגה בכלל כי בכל מקרה הסוללה תתרוקן. אז כנראה ארד מהרעיון של "שיהיה בבית" ואמשיך בדרך הישנה.
תודה....
לגבי הליטיום, אמנם קצב הפריקה איטי יותר, אבל כאן בדיוק נכנסת המשמעות של 95₪... סוללות זולות, מחזיקות פחות. ובטח גם המטען לא מהיר.
..
ב95 ש"ח זה יופי של סט להביא לבר מצווה לילד שיפוצניק, לא יותר מזה. בלי ציניות.
אני נוטה להאמין שזה מאיכות הכי נמוכה, פלסטיקה שתישבר בקצת מאמץ (שברתי ידית של מברגת WOLF רק מללחוץ עליה והמקרה של איקאה די דומה), בטריה שתתפרק אחרי חודש במקרה הטוב, פוטר צעצוע שלא סוגר באמת על המקדח, מנוע שיעצר בבורג עקשן ראשון ויעלה עשן, מקדחים סינים שנשחקים עד לרמה של התכה אחרי 10 שניות של קידוח במתכת ומטען שלא מפסיק לטעון (לרוב כתוב לא יותר מ4 שעות הטענה במקרים של מטען נייד).
לא ניסיתי את המברגה הספציפית, אבל לרוב זה המצב בקטגוריית מחירים הנ"ל.
אני נוטה להאמין שזה מאיכות הכי נמוכה, פלסטיקה שתישבר בקצת מאמץ (שברתי ידית של מברגת WOLF רק מללחוץ עליה והמקרה של איקאה די דומה), בטריה שתתפרק אחרי חודש במקרה הטוב, פוטר צעצוע שלא סוגר באמת על המקדח, מנוע שיעצר בבורג עקשן ראשון ויעלה עשן, מקדחים סינים שנשחקים עד לרמה של התכה אחרי 10 שניות של קידוח במתכת ומטען שלא מפסיק לטעון (לרוב כתוב לא יותר מ4 שעות הטענה במקרים של מטען נייד).
לא ניסיתי את המברגה הספציפית, אבל לרוב זה המצב בקטגוריית מחירים הנ"ל.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
טוב. סופית אני לא אקנה ובכלל לא אגש לסניף של איקאה.Shtirlitz כתב:ב95 ש"ח זה יופי של סט להביא לבר מצווה לילד שיפוצניק, לא יותר מזה. בלי ציניות.
לא ניסיתי את המברגה הספציפית, אבל לרוב זה המצב בקטגוריית מחירים הנ"ל....
נמשיך להשתמש במברג ידני.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה רוצה ויכול להשקיע מעט יותר ( = כפול מהמחיר של המברגה של איקאה), אתה יכול לרכוש את ה IXO של Bosch.
מברגה עם סוללת ליתיום, 3.6 וולט, מבית טוב ואמינות גבוהה יותר משל מוצרים לא מוכרים.
עליה אני יכול להעיד שלצרכים שלך - היא סוס עבודה.
המחיר שלה בארץ לרוב נע סביב 250-300, אבל הנה קישור לדוגמה מאיביי - http://www.ebay.com/itm/New-Bosch-IXO-I ... 3a830337f9
מברגה עם סוללת ליתיום, 3.6 וולט, מבית טוב ואמינות גבוהה יותר משל מוצרים לא מוכרים.
עליה אני יכול להעיד שלצרכים שלך - היא סוס עבודה.
המחיר שלה בארץ לרוב נע סביב 250-300, אבל הנה קישור לדוגמה מאיביי - http://www.ebay.com/itm/New-Bosch-IXO-I ... 3a830337f9
יש לי BOSCH GSR ProDrive והוא בהחלט עושה את העבודה (תחליף למברג) רק חבל שזמני הסוללה קצרים. אילולי היה מגיע עם שתי סוללות ומטען מהיר, היה נגזר גורלו כמו המברגה האחרת. העניין הוא שהוא עולה בארץ למעלה מ600₪, ואת זה לא ישקיע מישהו שלא משתמש בזה בשימוש יומיומי.
..
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
הכל יכול להיות... אחרי טעינה של כמה שעות ניסיתי להבריג איתה, אבל ברגע שהייתה התנגדות קטנה היא פשוט נעצרה. קניתי אותה במבצע שהיה לפני שנה לערך בכ 50 ש"ח. חזרתי למברג הישן והטוב למקרים קלים. למקרים קשים יותר למדתי להשתמש במקדחה של בוש גם כמברגה 
אפילו את הרהיטים של איקאה היא לא מצליחה להבריג...
תבדוק בYAD2 אני קניתי משם
מברגה איכותית של מקיטה בחצי מחיר
ממה שראיתי יש שם מברגות איכותיות יותר ב 100ש"ח לדוגמא
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?Are ... &Info=SKIL
בהצלחה
ממה שראיתי יש שם מברגות איכותיות יותר ב 100ש"ח לדוגמא
http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?Are ... &Info=SKIL
בהצלחה
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
באופן כללי, בכלי עבודה צריך לקנות דברים אייכותים.
אין דבר יותר מעצבן מכלי עבודה שלא מתפקד פתאום... במיוחד באמצע העבודה שאתה תקוע.
זה תלוי בך, קח בחשבון שעם האוכל בא התאבון ...
אני מתקן הכל לבד כי זה כיף אז חשוב כלים אייכותים.
"השאלתי" מאבי מברגת בוש בת 12 שנה מהסדרה המקצועית שלהם שעד היום עובדת כמו חדשה, כולל הסוללה... זה חשוב מאוד.
אין דבר יותר מעצבן מכלי עבודה שלא מתפקד פתאום... במיוחד באמצע העבודה שאתה תקוע.
זה תלוי בך, קח בחשבון שעם האוכל בא התאבון ...
אני מתקן הכל לבד כי זה כיף אז חשוב כלים אייכותים.
"השאלתי" מאבי מברגת בוש בת 12 שנה מהסדרה המקצועית שלהם שעד היום עובדת כמו חדשה, כולל הסוללה... זה חשוב מאוד.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני באופן אישי לא היתי קונה באיקאה אפילו לא אטב כביסה
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי