שרשור תגובות: פיליפס משיקה את ה-Philips Elevation דגם 8708
פיליפס הציגה השבוע את הטלוויזיה החדשה שלה.
בעובי של 13.5 מילימטר היא הטלוויזיה הכי דקה שפיליפס ייצרה. (לא ברורה לי כל הרדיפה הזאת אחרי הרזון והדקות ).
מה שיותר מעניין זה שפעם ראשונה יש אמבלייט מסביב לכל המסך - גם למטה בשונה מהדגמים של היום. ועוד יותר יפה זה לראות איך הטלוויזיה יכולה לשלוט על התאורה בכל החדר בהתאם לתמונה (Ambilight+hue).
סרטון המציג את ה-Ambilight+hue בפעולה :
בעובי של 13.5 מילימטר היא הטלוויזיה הכי דקה שפיליפס ייצרה. (לא ברורה לי כל הרדיפה הזאת אחרי הרזון והדקות ).
מה שיותר מעניין זה שפעם ראשונה יש אמבלייט מסביב לכל המסך - גם למטה בשונה מהדגמים של היום. ועוד יותר יפה זה לראות איך הטלוויזיה יכולה לשלוט על התאורה בכל החדר בהתאם לתמונה (Ambilight+hue).
סרטון המציג את ה-Ambilight+hue בפעולה :
נערך לאחרונה על ידי Oran ב 15/07/2013 10:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
Re: PHILIPS ELEVATION - פיליפס לוקחת את האמבילייט צעד אחד קדימה.
ולי לא ברור כל הקטע עם האמבילייטOran כתב: לא ברורה לי כל הרדיפה הזאת אחרי הרזון והדקות....
מצד אחד אנחנו מתאמצים להחשיך את החדר בצפייה בסרטים,
אז עכשיו ה-TV מתחילה להפיץ אור
יש מישו כאן שיש לו את האופציה הזאת ומשתמש בה ?
הג'ינג'י

מצטרף.
בסרטים וסדרות (להבדיל מחדשות או תוכניות ריאלטי ) לפי דעתי מוסיף לחוית הצפיה.
כל חברה מנסה להביא משהו מעבר לאיכות התמונה ומנסה לייחד עצמה בפיצ'ר כזה או אחר, וזה פיצ'ר הרבה יותר נחמד ומועיל לטעמי מכל השטויות האילה של לדבר למסך ולשלוט בו בעזרת מחוות תנועה וקול.
בסרטים וסדרות (להבדיל מחדשות או תוכניות ריאלטי ) לפי דעתי מוסיף לחוית הצפיה.
כל חברה מנסה להביא משהו מעבר לאיכות התמונה ומנסה לייחד עצמה בפיצ'ר כזה או אחר, וזה פיצ'ר הרבה יותר נחמד ומועיל לטעמי מכל השטויות האילה של לדבר למסך ולשלוט בו בעזרת מחוות תנועה וקול.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
כנ"ל - יש לי אמבילייט XL, זה 3 צדדים (גם מעל הטלויזיה). זה מוסיף לחווית הצפייה ונעים לעין. בתלת מימד שגודל המסך חשוב, זה נותן תחושה יותר "היקיפית" לתמונה. מה גם שזה משהו שכולם מתלהבים ונהנים ממנו כל פעם מחדש כשבאים אלינו הביתה אז זה כנראה לא סתם גימיק.
פיליפס גם אומרים שזה מעייף פחות לצפות וחשבתי שזה שטויות וזה סתם נראה מגניב אבל באופן מפתיע גם זה נראה לי נכון.
אגב, לפיליפס יש פטנטים על התחום של אמבילייט לעוד 10-15 שנה לפחות אז לאף אחד אחר לא יהיה כזה בקרוב.
פיליפס גם אומרים שזה מעייף פחות לצפות וחשבתי שזה שטויות וזה סתם נראה מגניב אבל באופן מפתיע גם זה נראה לי נכון.
אגב, לפיליפס יש פטנטים על התחום של אמבילייט לעוד 10-15 שנה לפחות אז לאף אחד אחר לא יהיה כזה בקרוב.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. האמבילייט נותן תחושה של תמונה "גדולה" יותר שלא כלואה רק במסגרת הטלוויזיה.HaGingi כתב:ולי לא ברור כל הקטע עם האמבילייטOran כתב: לא ברורה לי כל הרדיפה הזאת אחרי הרזון והדקות....![]()
אז עכשיו ה-TV מתחילה להפיץ אור![]()
יש מישו כאן שיש לו את האופציה הזאת ומשתמש בה ?...
2. הראיה הפריפריאלית שלנו היא לא חדה ולא מאוד רגישה ומכיון שאין לנו יכולת ממילא להתמקד במרכז התמונה וגם לראות בגבולות זויות הראיה, הגוונים הללו של האור, שוב, נותנים חוויה שהיא גדולה יותר.
3. מחקרים מראים שמעל 80% מאלו שרכשו אמבילייט יירכשו שוב. אישית לא יצא לי לחיות עם מסך כזה בבית, אולם יצא לי, במצטבר, לראות שעות לא מעטות במסכים בעלי התכונה הזו וזה אכן מגניב למדי ולטעמי מוסיף במיוחד ובעיקר כשהחחל מוחשך.
4. כשיש "יותר" אור שיוצא מאזור התמונה, האישון שלנו מתכווץ, מה שנותן לנו תחושת קונטראסט גדולה יותר.
גימיק מטריד.
הדור הבא צריך להיות הקרנה עם רזולוציה גדולה יותר מ20 פיקסלים על 3 מטר.
ניתן לעשות היום הרבה עם אינטרפולציה בזמן אמת, אני מכיר כמה פרויקטים מחקריים שנעשו בארץ, במימון פיליפס, שלוקחים את האמבילייט כמה דורות קדימה עם אפשרות להרחיב תמונה ברזולוציה מלאה, והתוצאות מרשימות. אני מניח שזה רק שאלה של זמן לפני שמקרני LED קטנים יחליפו את הנורות מסביב לטלוויזיה.
הדור הבא צריך להיות הקרנה עם רזולוציה גדולה יותר מ20 פיקסלים על 3 מטר.
ניתן לעשות היום הרבה עם אינטרפולציה בזמן אמת, אני מכיר כמה פרויקטים מחקריים שנעשו בארץ, במימון פיליפס, שלוקחים את האמבילייט כמה דורות קדימה עם אפשרות להרחיב תמונה ברזולוציה מלאה, והתוצאות מרשימות. אני מניח שזה רק שאלה של זמן לפני שמקרני LED קטנים יחליפו את הנורות מסביב לטלוויזיה.
- HaGingi
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 71 פעמים
נו, שוין ... אם האמבילייט זה אכן צעד קדימהMartinHSabag כתב:1. האמבילייט נותן תחושה של תמונה "גדולה" יותר שלא כלואה רק במסגרת הטלוויזיה.HaGingi כתב:ולי לא ברור כל הקטע עם האמבילייטOran כתב: לא ברורה לי כל הרדיפה הזאת אחרי הרזון והדקות....![]()
אז עכשיו ה-TV מתחילה להפיץ אור![]()
יש מישו כאן שיש לו את האופציה הזאת ומשתמש בה ?...
2. הראיה הפריפריאלית שלנו היא לא חדה ולא מאוד רגישה ומכיון שאין לנו יכולת ממילא להתמקד במרכז התמונה וגם לראות בגבולות זויות הראיה, הגוונים הללו של האור, שוב, נותנים חוויה שהיא גדולה יותר.
3. מחקרים מראים שמעל 80% מאלו שרכשו אמבילייט יירכשו שוב. אישית לא יצא לי לחיות עם מסך כזה בבית, אולם יצא לי, במצטבר, לראות שעות לא מעטות במסכים בעלי התכונה הזו וזה אכן מגניב למדי ולטעמי מוסיף במיוחד ובעיקר כשהחחל מוחשך.
4. כשיש "יותר" אור שיוצא מאזור התמונה, האישון שלנו מתכווץ, מה שנותן לנו תחושת קונטראסט גדולה יותר....
אז מסתבר שאני (עם 65VT50) נמצא צעד מאחור
הג'ינג'י

אצלי זה בסלון ואני מסכים איתךלחלוטין!dor8 כתב:כן יש לי מסך פיליפס בחדר השינה והאפקט פשוט מדהים!יש מישו כאן שיש לו את האופציה הזאת ומשתמש בה ?...![]()
לא אוכל לשדרג למסך אחר ללא הפיצ׳ר הזה, פשוט בלתי אפשרי לחזור לאחור....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1658 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
האפקט פשוט מדהים.מוסיף רבות .
אחרי שמתרגלים לתמונה של פיליפס עם אמבלייט קצת קשה לרדת ברמה.
אחרי שמתרגלים לתמונה של פיליפס עם אמבלייט קצת קשה לרדת ברמה.
דיברתם על האמבילייט אבל אם תסתכלו על הסרט תראו שיש פה מוצר נוסף שהוא גם מדליק (משמעות כפולה). ה HUE נותן לכם תאורת אוירה בנוסף לטלויזיה. היו לפיליפס כבר מנורות אוירה כבר כמה שנים אבל החיבורית לאינטרנט ולטלפון הוסיפה פיצ'רים נחמדים כמו כיבוי והדלקה מרחוק ולהתעורר עם אור הדרגתי.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
שרשור תגובות: פיליפס משיקה את ה-Philips Elevation דגם 8708
למאמר: פיליפס משיקה את ה-Philips Elevation דגם 8708

אלקטרה מוצרי צריכה משיקה את מסך 8708 בגודל 60" , לראשונה, עם טכנולוגית אמבילייט מארבעת צידי המסך.

אלקטרה מוצרי צריכה משיקה את מסך 8708 בגודל 60" , לראשונה, עם טכנולוגית אמבילייט מארבעת צידי המסך.
יש לי פיליפס 47 אינטש 7603 עם אמבילייט משני כיוונים וזה נהדר ומשדרג מאוד את הצפיה בחושך, במיוחד בסרטי קולנוע
בשאר הזמן זה מכובה אצלנו.
חבל אבל שהמסך החדש הוא תלת פסיבי ולא אקטיבי. כמו כן לא ברור האם פיליפס, כמו סמסונג ו LG, תומכים בעברית מלאה, גם בעידן פלוס וגם בתכני הסמארט טי.וי
אם היה LG או סמסונג עם אמבילייט, הייתי רץ לקנות מיד..
בשאר הזמן זה מכובה אצלנו.
חבל אבל שהמסך החדש הוא תלת פסיבי ולא אקטיבי. כמו כן לא ברור האם פיליפס, כמו סמסונג ו LG, תומכים בעברית מלאה, גם בעידן פלוס וגם בתכני הסמארט טי.וי
אם היה LG או סמסונג עם אמבילייט, הייתי רץ לקנות מיד..