מחפש מתאם להגברת ה-wi-fi

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
ivanhoe888 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209

שליחה

יש לנו 2 קומות בדירה: הראוטר והמחשב בקומה השנייה ובקומה התחתונה המסך עם PS3.
עכשיו, המסך (smart tv) ו-PS3 קולטים את האות, אבל ברור שהוא יותר איטי. אין דרך לחיבור קווי, אז רציתי לדעת עם יש איזה משהו שיוכל "להגביר" את האות?

תודה מראש לעונים!

mtyaad
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14

שליחה

מה הדגם של הראוטר ?
יתכן שיש אופציה בהגדרות שלו לשדר אות בעוצמה חזקה יותר.

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678

שליחה

ivanhoe888 כתב:יש לנו 2 קומות בדירה: הראוטר והמחשב בקומה השנייה ובקומה התחתונה המסך עם PS3.
עכשיו, המסך (smart tv) ו-PS3 קולטים את האות, אבל ברור שהוא יותר איטי. אין דרך לחיבור קווי, אז רציתי לדעת עם יש איזה משהו שיוכל "להגביר" את האות?

תודה מראש לעונים!
...
חיבור קווי הוא הפתרון המועדף למצב שלך. אם אתה בוחר במגבר - ואני לא ממליץ על זה לסיטואציה שלך - תעזר במדריך הזה - http://www.netcheif.com/Articles/Router ... erAsAP.htm
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

ivanhoe888 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

קודם כל תודה!
אני לא חושב שחיבור קווי הוא פרקטי - בעיקר מבחינת מיקום ונגישות לילדים (יש לי בנות שמגעיות לכל מקום...). הראוטר שלי, אגב, הוא של Netgear. אני צריך לבדוק את שם הדגם הספציפי, אבל אני מניח שהוא די פופולרי.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757

שליחה

ivanhoe888 כתב:יש לנו 2 קומות בדירה: הראוטר והמחשב בקומה השנייה ובקומה התחתונה המסך עם PS3.

תודה מראש לעונים!
...
לפני כמה שבועות קניתי D-Link DAP-1320 וגם המלצתי עליו בפורום הזה.
הייתרון שלו הוא בעיקר הפשטות: בלי חוטים ומכשיר ממש קטן. מחפשים שקע חשמלי באמצע הדרך ותוקעים אותו.
מקווה שעזרתי
ivanhoe888 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

gilg7 כתב:

תודה מראש לעונים!
...
הייתרון שלו הוא בעיקר הפשטות: בלי חוטים ומכשיר ממש קטן. מחפשים שקע חשמלי באמצע הדרך ותוקעים אותו.
מקווה שעזרתי
נשמע טוב...
איך אתה משתמש בו?

shayf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162

שליחה

בקומה עם הכיסוי הבעייתי חבר ראוטר נוסף לפי ההגדרות שבמדריך של Netcheif.
אם אין אפשרות לחיבור קווי, חבר את הראוטר באמצעות מתאם על גבי רשת החשמל.
כדי לחסוך לך כאבי ראש - רק החלק האחרון במאמר מתייחס לחיבור קווי, אל תטריח את עצמך לקרוא הכל.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757

שליחה

ivanhoe888 כתב:
gilg7 כתב:

תודה מראש לעונים!
...
מקווה שעזרתי
נשמע טוב...
איך אתה משתמש בו?
...
במקרה שלי יש ראוטר בקומה התחתונה בקצה הבית ויש 2 איזורים חלשים: קומה עליונה, שם הילד רוצה לשחק ב אייפון על המיטה ובקומה תחתונה בקצה השני של הבית.
אני בחרתי לחזק את הקומה העליונה, אז מצאתי שקע בקומה העליונה שקרוב לראוטר בקו אוירי וזה עובד לא רע כבר כמעט חודש.
אם יהיה צורך אני אקנה אחד לקומה התחתונה, בינתיים לא קריטי.
שורה תחתונה: אם יש שקע חשמלי באמצע הדרך בין הנתב ליעד אתה מסודר.
ivanhoe888 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

שוב תודה...

גיל - אני בדיוק במצב ההפוך :)
אצלי הראוטר בקומה העליונה והקומה התחתונה צריכה קצת "חיזוק"..עכשיו נשאר רק לבדוק אם יש שקע מעל למדרגות...

mtyaad
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14

שליחה

ושוב שואל, מה הדגם הספציפי, תראה כתוב בטח על מדבקה על הראוטר.
אני חושב שחבל סתם להוציא כסף על מכשיר נוסף בלי לבדוק אם ניתן להגביר את אות השידור בהגדרה של הראוטר.
אתה אומר שיש קליטה אבל חלשה, יתכן שהגברת האות ( ואפילו קצת ) תפתור את הבעיה.

ivanhoe888 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מתנצל על האיחור בתשובה - הדגם הוא
VDSL2 של netgear

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”