מחפש מתאם להגברת ה-wi-fi
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
יש לנו 2 קומות בדירה: הראוטר והמחשב בקומה השנייה ובקומה התחתונה המסך עם PS3.
עכשיו, המסך (smart tv) ו-PS3 קולטים את האות, אבל ברור שהוא יותר איטי. אין דרך לחיבור קווי, אז רציתי לדעת עם יש איזה משהו שיוכל "להגביר" את האות?
תודה מראש לעונים!
עכשיו, המסך (smart tv) ו-PS3 קולטים את האות, אבל ברור שהוא יותר איטי. אין דרך לחיבור קווי, אז רציתי לדעת עם יש איזה משהו שיוכל "להגביר" את האות?
תודה מראש לעונים!
- mtyaad
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
מה הדגם של הראוטר ?
יתכן שיש אופציה בהגדרות שלו לשדר אות בעוצמה חזקה יותר.
יתכן שיש אופציה בהגדרות שלו לשדר אות בעוצמה חזקה יותר.
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
חיבור קווי הוא הפתרון המועדף למצב שלך. אם אתה בוחר במגבר - ואני לא ממליץ על זה לסיטואציה שלך - תעזר במדריך הזה - http://www.netcheif.com/Articles/Router ... erAsAP.htmivanhoe888 כתב:יש לנו 2 קומות בדירה: הראוטר והמחשב בקומה השנייה ובקומה התחתונה המסך עם PS3.
תודה מראש לעונים!...
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

קודם כל תודה!
אני לא חושב שחיבור קווי הוא פרקטי - בעיקר מבחינת מיקום ונגישות לילדים (יש לי בנות שמגעיות לכל מקום...). הראוטר שלי, אגב, הוא של Netgear. אני צריך לבדוק את שם הדגם הספציפי, אבל אני מניח שהוא די פופולרי.
אני לא חושב שחיבור קווי הוא פרקטי - בעיקר מבחינת מיקום ונגישות לילדים (יש לי בנות שמגעיות לכל מקום...). הראוטר שלי, אגב, הוא של Netgear. אני צריך לבדוק את שם הדגם הספציפי, אבל אני מניח שהוא די פופולרי.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
לפני כמה שבועות קניתי D-Link DAP-1320 וגם המלצתי עליו בפורום הזה.ivanhoe888 כתב:יש לנו 2 קומות בדירה: הראוטר והמחשב בקומה השנייה ובקומה התחתונה המסך עם PS3.
תודה מראש לעונים!...
הייתרון שלו הוא בעיקר הפשטות: בלי חוטים ומכשיר ממש קטן. מחפשים שקע חשמלי באמצע הדרך ותוקעים אותו.
מקווה שעזרתי
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

נשמע טוב...gilg7 כתב:לפני כמה שבועות קניתי D-Link DAP-1320 וגם המלצתי עליו בפורום הזה.ivanhoe888 כתב:יש לנו 2 קומות בדירה: הראוטר והמחשב בקומה השנייה ובקומה התחתונה המסך עם PS3.
תודה מראש לעונים!...
הייתרון שלו הוא בעיקר הפשטות: בלי חוטים ומכשיר ממש קטן. מחפשים שקע חשמלי באמצע הדרך ותוקעים אותו.
מקווה שעזרתי
גיל...
איך אתה משתמש בו?
- shayf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1162
בקומה עם הכיסוי הבעייתי חבר ראוטר נוסף לפי ההגדרות שבמדריך של Netcheif.
אם אין אפשרות לחיבור קווי, חבר את הראוטר באמצעות מתאם על גבי רשת החשמל.
כדי לחסוך לך כאבי ראש - רק החלק האחרון במאמר מתייחס לחיבור קווי, אל תטריח את עצמך לקרוא הכל.
אם אין אפשרות לחיבור קווי, חבר את הראוטר באמצעות מתאם על גבי רשת החשמל.
כדי לחסוך לך כאבי ראש - רק החלק האחרון במאמר מתייחס לחיבור קווי, אל תטריח את עצמך לקרוא הכל.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
במקרה שלי יש ראוטר בקומה התחתונה בקצה הבית ויש 2 איזורים חלשים: קומה עליונה, שם הילד רוצה לשחק ב אייפון על המיטה ובקומה תחתונה בקצה השני של הבית.ivanhoe888 כתב:נשמע טוב...gilg7 כתב:לפני כמה שבועות קניתי D-Link DAP-1320 וגם המלצתי עליו בפורום הזה.ivanhoe888 כתב:יש לנו 2 קומות בדירה: הראוטר והמחשב בקומה השנייה ובקומה התחתונה המסך עם PS3.
תודה מראש לעונים!...
מקווה שעזרתי
גיל...
איך אתה משתמש בו?...
אני בחרתי לחזק את הקומה העליונה, אז מצאתי שקע בקומה העליונה שקרוב לראוטר בקו אוירי וזה עובד לא רע כבר כמעט חודש.
אם יהיה צורך אני אקנה אחד לקומה התחתונה, בינתיים לא קריטי.
שורה תחתונה: אם יש שקע חשמלי באמצע הדרך בין הנתב ליעד אתה מסודר.
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

שוב תודה...
גיל - אני בדיוק במצב ההפוך
אצלי הראוטר בקומה העליונה והקומה התחתונה צריכה קצת "חיזוק"..עכשיו נשאר רק לבדוק אם יש שקע מעל למדרגות...
גיל - אני בדיוק במצב ההפוך
אצלי הראוטר בקומה העליונה והקומה התחתונה צריכה קצת "חיזוק"..עכשיו נשאר רק לבדוק אם יש שקע מעל למדרגות...
- mtyaad
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 14
ושוב שואל, מה הדגם הספציפי, תראה כתוב בטח על מדבקה על הראוטר.
אני חושב שחבל סתם להוציא כסף על מכשיר נוסף בלי לבדוק אם ניתן להגביר את אות השידור בהגדרה של הראוטר.
אתה אומר שיש קליטה אבל חלשה, יתכן שהגברת האות ( ואפילו קצת ) תפתור את הבעיה.
אני חושב שחבל סתם להוציא כסף על מכשיר נוסף בלי לבדוק אם ניתן להגביר את אות השידור בהגדרה של הראוטר.
אתה אומר שיש קליטה אבל חלשה, יתכן שהגברת האות ( ואפילו קצת ) תפתור את הבעיה.
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

מתנצל על האיחור בתשובה - הדגם הוא
VDSL2 של netgear
VDSL2 של netgear