בעיה עם מזרימדיה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
bluek פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי כבר קרוב לשנה סטרימר בוקסי בוקס. איכותי ואמין.
לאחרונה בוצע שיפוץ לבית שכלל העברת הראוטר מהחדר בו נמצא הבוקסי לאיזור הסלון, כמו כן הבית עבר למהירות אינטרנט של 100 מגה שעובדת לרוב על 50 (אבל זה כבר סיפור למקום אחר..). בכל מקרה, מאז השינויים האלו השידור בבוקסי הפך למטרד של ממש, אני לא מצליח לשדר שום סרט מהמחשב שלי בלי שהוא עושה Buffering כל כמה שניות.

אני מזרים את המדיה דרך SMB, חשוב לציין שבעבר במהירות 30 מגה בלו-ריי הוזרם בצורה חלקה וכיפית. אני מרגיש כבר ממש מתוסכל, נסיתי כל דבר אפשרי גם אחרי חיפוש פה בפורום וגם בפורום התמיכה של בוקסי ושום דבר לא הצליח. אני ממש מקווה ואודה למי שיצליח לעזור לי לפתור את הבעיה הזאתי.

תודה ולילה טוב :)

EFIBET
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1110
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #2 

הי

נסה לפרט יותר, המצב לפני והמצב אחרי...
מבנה המערכת\רשת שלך וכו'

אם רק שדרגת את מהירות האינטרנט והגדלת את המרחק בין הבוקסי לראוטר
אז אולי אתה בבעית קליטה, תוכל לנסות לקרב אותם חזרה ולראות אם הכל בסדר?

יום טוב
אפי

bluek פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

ממצב שהבוקסי והראוטר נמצאים באותו החדר, עברתי למצב בו הבוקסי נמצא בחדר והראוטר באיזור הסלון אבל כחלק מהשיפוץ לא ניתן להזיז אותו. אני לא בטוח שזאת הבעיה, כי בוקסי נתקע גם בשידור של תכנים שאינם HD. זה פשוט מעצבן, כל 10 שניות הסרט נתקע, הפס האפור נטען וחוזר ככה.

נסיתי לעשות ריסטור לבוקסי, אבל זה גם לא עבד.. אני באמת כבר לא יודע מה לעשות זה פשוט מתסכל :(

yonioliel
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

האם בוצע החלפת ראוטר?
כמו כן לפי התיאור שלך הבעיה היא בין הראוטר למכשיר כנראה המרחק בניהם גורם למכשיר להיות עם הספק קליטה נמוך ועקב כך העברת המידע איטית יותר

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”