http://www.kickstarter.com/projects/clo ... ur-devices
מה אתם אומרים? האם מדובר בתחליף זול וקומפקטי לNAS?
תחליף זול לNAS?
לא ממליץ.
המוצר פשוט בדיחה במיוחד בהקשר למחירו 80$ זה המון.
בפחות מזה ניתן לרכוש ראוטר תומך OpenWRT וקיימים שלל מוצרים מבוססי Arm תומכי לינוקס.
המוצר הבא שעל הכוונת שלי זה ה-CubieTruck שיגיע עם מעבד דו-ליבתי Allwinner A20, זיכרון 1GB או 2GB (תלוי בדגם), זיכרון nand על הלוח (לטובת מערכת ההפעלה), רשת GbE ורשת אלחוטית, מחבר Sata ומחברי USB 2.0 ומארז אקרילי פשוט וכנראה מחירו יעמוד על סביבות 80$.
תחלק ב-8 ותקבל פחות 4MB מהירות העברת נתונים.Average transfer speed: 30 Mbps...
בפחות מזה ניתן לרכוש ראוטר תומך OpenWRT וקיימים שלל מוצרים מבוססי Arm תומכי לינוקס.
המוצר הבא שעל הכוונת שלי זה ה-CubieTruck שיגיע עם מעבד דו-ליבתי Allwinner A20, זיכרון 1GB או 2GB (תלוי בדגם), זיכרון nand על הלוח (לטובת מערכת ההפעלה), רשת GbE ורשת אלחוטית, מחבר Sata ומחברי USB 2.0 ומארז אקרילי פשוט וכנראה מחירו יעמוד על סביבות 80$.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בנוגע לתחליף לNAS אתה צודק, אבל התוכנה ואפלקציה שלהם למוביל נראה ממש טוב ובעצם אתה יוצר לעצמך סוג של קלאוד פרטי שתמיד מסונכרן אחד עם השני...תסתכל על הווידאו השני של התוכנה עצמה על PC וMAC שזה נראה בהחלט סוג של פירצת דרך בנושא שירותי ענן.dhead2009 כתב:לא ממליץ.
תחלק ב-8 ותקבל פחות 4MB מהירות העברת נתונים.Average transfer speed: 30 Mbps...
המוצר הבא שעל הכוונת שלי זה ה-CubieTruck שיגיע עם מעבד דו-ליבתי Allwinner A20, זיכרון 1GB או 2GB (תלוי בדגם), זיכרון nand על הלוח (לטובת מערכת ההפעלה), רשת GbE ורשת אלחוטית, מחבר Sata ומחברי USB 2.0 ומארז אקרילי פשוט וכנראה מחירו יעמוד על סביבות 80$....