מבקש המלצות לקניית טלויזיה 55"
- EFIBET
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1110
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
הי
נסה לבדוק משמעות של לקנות פיליפס מדגם 7 ומעלה
עפ"י ההתייחסויות של החברה בפורום כבר עדכנו DTS
המשמעות קריטית לעבודה ללא סטרימר
בכל אופן, גם לדעתי לפיליפס יש אתת התמונה הכי איכותית בכל הפורמטים
בהצלחה
אפי
נסה לבדוק משמעות של לקנות פיליפס מדגם 7 ומעלה
עפ"י ההתייחסויות של החברה בפורום כבר עדכנו DTS
המשמעות קריטית לעבודה ללא סטרימר
בכל אופן, גם לדעתי לפיליפס יש אתת התמונה הכי איכותית בכל הפורמטים
בהצלחה
אפי
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
חוץ מהקטע של להשתמש בטלויזיה כסטרימר הטלויזיה טובה תמורת הסכום הזה. מצד שני, סדרה 7 טובה יותר ועם אמבילייט 3 צדדים. ה 7008 היא המלכה של 3D פאסיבי השנה, ללא ספק.
אני אכלתי לעצמי את הראש איזה שבוע כשהתלבטתי בין 6008 ל 7008 ובסוף הלכתי על ה 7008 למרות ההפרש של 2-3K. אני לא מצטער למרות שגם אני התחלתי עם תקציב של 10K (ה 6008 הוצעה לי בסביבות קצת יותר מ 9K, אגב, אבל הן כל הזמן נגמרות במלאי והמחירים משתנים קצת עם כל משלוח חדש).
whathifi נתנו ל 6008 4 כוכבים מתוך 5 אבל לדבריהם זה ה 4 כוכבים החזק השנה. יש ל 6008 גם ביקורות פחות מחמיאות (כמו ב AVforum) אבל לא משהו קוטל.
אני גם חייב להגיד לך שאמנם לפיליפס יש חידוד תמונה טוב מאוד ונעים, תכלס, לא כדאי להשתמש בזה יותר מידי חזק. אני שם אותו רק על 1-2 מתוך 10 ב HD ועל 3 ב SD. אני גם מדליק משהו שהם קוראים לו Advanced Sharpness שמחדד יותר בעדינות ובלי ארטיפקטים (או כמעט בלי) וזה דווקא פיצ'ר שווה אבל נראה לי שיש כזה גם בטלויזיות אחרות בשמות אחרים.
אני אכלתי לעצמי את הראש איזה שבוע כשהתלבטתי בין 6008 ל 7008 ובסוף הלכתי על ה 7008 למרות ההפרש של 2-3K. אני לא מצטער למרות שגם אני התחלתי עם תקציב של 10K (ה 6008 הוצעה לי בסביבות קצת יותר מ 9K, אגב, אבל הן כל הזמן נגמרות במלאי והמחירים משתנים קצת עם כל משלוח חדש).
whathifi נתנו ל 6008 4 כוכבים מתוך 5 אבל לדבריהם זה ה 4 כוכבים החזק השנה. יש ל 6008 גם ביקורות פחות מחמיאות (כמו ב AVforum) אבל לא משהו קוטל.
אני גם חייב להגיד לך שאמנם לפיליפס יש חידוד תמונה טוב מאוד ונעים, תכלס, לא כדאי להשתמש בזה יותר מידי חזק. אני שם אותו רק על 1-2 מתוך 10 ב HD ועל 3 ב SD. אני גם מדליק משהו שהם קוראים לו Advanced Sharpness שמחדד יותר בעדינות ובלי ארטיפקטים (או כמעט בלי) וזה דווקא פיצ'ר שווה אבל נראה לי שיש כזה גם בטלויזיות אחרות בשמות אחרים.
freedom_il שלום - לגבי ה 7008 ?
איך הזוויות צפייה במסך הזה ?
ומה דעתך על רמת הפירוט בשחורים ( Shadow Detail ) ?
כיצד המסך הנ"ל מתמודד עם תוכן SD בהשוואה למסכים אחרים שבדקת ?
כמוכן אני חושב שפשוט כדאי לחבר XTREAMER PRODIGY ו עד שהתוכנה תהיה מושלמת.
איך הזוויות צפייה במסך הזה ?
ומה דעתך על רמת הפירוט בשחורים ( Shadow Detail ) ?
כיצד המסך הנ"ל מתמודד עם תוכן SD בהשוואה למסכים אחרים שבדקת ?
כמוכן אני חושב שפשוט כדאי לחבר XTREAMER PRODIGY ו עד שהתוכנה תהיה מושלמת.