עזרתכם בבחירה בין משלוח מגרמניה (איך ומה מומלץ?) לבין ייבוא מארה"ב

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
avirez פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אחרי התייעצויות פה בפורום, החלטתי לייבא את הKLIPSCH SW 110. סאב במשקל חבילה של 18 ק"ג.

אופציה א – קניה מאתר NEWAUDIOVIDEO (דגם 220V) וייבוא עם שירות BUY2USA לבית. עלות כוללת 2600 ₪ דרך הים (לפי המחשבון שלהם).

אופציה ב (שאשמח לעזרה בחישוב העלות)– קרוב משפחה קונה ב400 אירו ליד הבית שלו בגרמניה ושולח לארץ. כאן אני כבר לא יודע מה עושים ואיך מחשבים עלות כוללת. איזה שירות יטפל בשיחרור מהמכס עבורי? יבטח את המוצר? ידוע שלא מתנהג לקופסאות כמו דואר ישראל?

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #2 

חברת השליחויות מטפלת בשחרור מהמכס (UPS, פדקס וכו').

avirez פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

מי מומלצת?

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #4 

ע"פ הנתונים החלקיים שנתת אם ב-2600 ש"ח עד הדלת זה מדויק קח את זה כי 400 יורו זה בערך 2000 ש"ח והמוצר עדיין בגרמניה לפני שילוח מכס מע"מ ושאר ירקות
בכל מקרה תדאג שהרמקול יהיה מבוטח!

avirez פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

קרוקס44 כתב:ע"פ הנתונים החלקיים שנתת אם ב-2600 ש"ח עד הדלת זה מדויק קח את זה כי 400 יורו זה בערך 2000 ש"ח והמוצר עדיין בגרמניה לפני שילוח מכס מע"מ ושאר ירקות
בכל מקרה תדאג שהרמקול יהיה מבוטח!
...
אז אתה ממליץ על הזמנה דרך buy2usa. ראיתי שביטוח אצלהם יוצא לי עוד 65 ש"ח. תוספת קטנה וכדאית :)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #6 

בקשר לשילוח מאירופה, כדאי לדבר עם MUSTOP ו-TNT EXPRESS, אבל היות ומדובר בגרמניה, נראה שהכי פשוט יהיה בשביל הקרוב משפחה לדבר עם סניף הדואר המקומי שלו, ולשאול על שירותי שילוח בינ"ל של DHL (חברת השילוחים הבינ"ל של הדואר הגרמני, שהיא במקרה גם אחת הגדולות בעולם בכלל...)

avirez פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

epony כתב:בקשר לשילוח מאירופה, כדאי לדבר עם MUSTOP ו-TNT EXPRESS, אבל היות ומדובר בגרמניה, נראה שהכי פשוט יהיה בשביל הקרוב משפחה לדבר עם סניף הדואר המקומי שלו, ולשאול על שירותי שילוח בינ"ל של DHL (חברת השילוחים הבינ"ל של הדואר הגרמני, שהיא במקרה גם אחת הגדולות בעולם בכלל...)
...
אם הוא ישלח עם DHL, הם גם ישחררו מהמכס בארץ ויביאו את המוצר עד אלי?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #8 

אם הולכים על שירות מלא של DHL, אז אני לא רואה סיבה למה לא, אבל הוא תמיד יכול לשאול אותם...

avirez פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

epony כתב:אם הולכים על שירות מלא של DHL, אז אני לא רואה סיבה למה לא, אבל הוא תמיד יכול לשאול אותם...
...
אז מצאתי חנות בגרמניה (אמינה..בדקתי עם חבר שגר לידה) ששולחת לארץ.
שאלתי אותם אם הם שולחים עם DHL וקיבלתי תשובה חיובית
so we can ship to Israel that would be no problem. I can offer 375,13 Euro without VAT incl Shipping and payment of duty.

איך לברר שהמשלוח המדובר כולל איסוף מהמכס בארץ והבאה עד אלי?
לזה אני מוסיף 36% מיסים שאשלם פה (איך זה יגבה ממני? כי אני מבין שהחנות כללה כבר את דמי המשלוח שלה). יוצא 2350 ש"ח.
אני מפספס עוד עלויות ?? :מבולבל:

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #10 

נשמע טוב, ולדעתי מתבקש שה-shipping הוא עד הבית, אבל אם אתה לא בטוח אז אתה יכול לשאול אותם בדיוק את השאלות שאתה שואל כאן במייל חוזר:

[left]Could you please confirm that you ship door to door and handle any and all applicable duties and customs?
Moreover, could you please elaborate on the procedure for paying said cuties and customs?[/left]

בד"כ, DHL פשוט מחייבים אותך על אקסטרות (עמילות מכס וכיו"ב) בעצמם, לתשלום ישירות אליהם עם קבלת המשלוח.
תריץ חיפוש באתר לגבי עלויות של עמילות מכס, כי יש חברות ש-"תוקעות" לאנשים חיובים של כמה מאות ש"ח אם במקרה סוכני המכס מחליטים לפתוח את החבילה...

avirez פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

epony כתב:נשמע טוב, ולדעתי מתבקש שה-shipping הוא עד הבית, אבל אם אתה לא בטוח אז אתה יכול לשאול אותם בדיוק את השאלות שאתה שואל כאן במייל חוזר:

[left]Could you please confirm that you ship door to door and handle any and all applicable duties and customs?
Moreover, could you please elaborate on the procedure for paying said cuties and customs?[/left]

בד"כ, DHL פשוט מחייבים אותך על אקסטרות (עמילות מכס וכיו"ב) בעצמם, לתשלום ישירות אליהם עם קבלת המשלוח.
תריץ חיפוש באתר לגבי עלויות של עמילות מכס, כי יש חברות ש-"תוקעות" לאנשים חיובים של כמה מאות ש"ח אם במקרה סוכני המכס מחליטים לפתוח את החבילה...
...
אז הנה התשובה
the only thing what you pay is the VAT in your country.
premium DHL shipping .You will receive Trackingcode with 12 digits. And normaly its door to door

צלצלתי לDHL ישראל, אמרו שבארץ חבילה עם 12 ספרות עוברת ל flying cargo שזו חברת בת שלהם.
מכיר אותם?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #12 

כן, אחת החברות המובילות בתחום השילוח בארץ - http://www.flying-cargo.com/he

אתה יכול לדבר גם איתם לגבי נושא המיסוי ולראות איך זה עובד תכל'ס, וכמה הם יגבו ממך עבור שירותי עמילות מכס...

roeitag
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 238
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #13 

מה עם שיתוף שם החנות בפורום? 8)

avirez פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

רועי - החנות נקראת electron volt 24, נמצאת בקלן

המשכתי לבדוק, מסתבר שהטעו אותי. מה שיקרה - חבילה שתישלח בDHL פרמיום מגרמניה תועבר פה לדואר ישראל :oops: הם אלו שאמורים לשחרר אותה מהמכס.

האם זה אומר שהקופסא תגיע באיחור של חודשיים ומרוסקת?

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #15 

יש בפורום כמה אנשים שהזמינו מאמזון הגרמני אני מניח שהם יוכלו לעזור לך בנושא (חפש את השרשור) .
לגבי החנות הגרמנית לא מכיר אותה , אבל אם הקרוב גר בגרמניה , לא עדיף לקנות באחת מהחנויות האלה?:

http://www.idealo.de/preisvergleich/Off ... ipsch.html

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”