ניטו - תקלה בגלגל

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
שלח תגובה
THEACE123 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

היכן אפשר לתקן גלגל של השואב הרובוטי ניטו? עדיפות באיזור חיפה.
על הצג רשום שמשהו נתקע בגלגל הימני, כשאני מנסה לסובב אותו הוא באמת הולך קצת קשה יותר מהגלגל השמאלי.
הניטו נרכש בארה"ב.

בןציוןירין
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

תיקון גלגל של ניטו שנרכש בארה"ב

שליחה #2 

הדרך הטובה ביותר: כנס לאוטו סע לכיוון כביש החוף. בגלילות עלה על איילון והשתלב לכביש ירושלים. רד במחלף בן גוריון וסע עד טרמינל 3. קח מטוס לארה"ב, קפוץ לחנות ממנה רכשתה ובקש לתקן את הגלגל הסורר. אני מעריך שאתה חוזר לביתך תוך 48 שעות.
יקר אבל מהיר...
אופציה שניה: שלח את הרובוט לאותו מקום אבל לבד. יותר זול והרבה יותר איטי. ייקח איזה חודשיים או שלושה.

בהצלחה

mrman
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

אז אחרי ההתחכמות הלא כל כך מובנת של בןציוןירין, הנה פתרון פרקטי:
מזמינים מEBAY גלגל
הנה לינק לגלגל ימני:
http://www.ebay.com/itm/Neato-vacuum-Ri ... 27d2316512

ההחלפה דיי פשוטה אם יש לך חוש טכני מינימלי.

y_bz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 243
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #4 

אם הוא או מי מקורביו יודע לפרק גלגל יכול להיות שהוא יגלה את הבעיה לפני הזמנת רכיב, זה חלק שמבקש שמשהו יתלפף עליו.
הרצת חיפוש בגוגל על התקלה שמופיעה לך בצג?

בןציוןירין
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

שלום לMRMN. "התחכמות לא כל כך מובנת... בוא אסביר לך: האם אתה עושה אוברול מנוע לרכב שלך באמצעות מידע מגוגל? האם אתה נוטל תרופות, אם צריך כאלה רחמנא לצלן, לאחר חיפוש מדוקדק בויקיפדיה? אני מניח שאתה לא. אתה נשמע לי אדם הגיוני. משעמם ונטול הומור, אבל הגיוני.

טיפול במכשיר בזמן אחריות מבוצע ע"י מי שמכר לך אותו או ע"י היצרן, הכל לפי מדיניות היצרן. אילולא דיברו כאן בפורום על מדיניות היצרן ניטו רובוטיקס עשרות פעמים, גם אני לא הייתי יודע את התשובה.

אז תן לי לשכלל את תשובתי הקודמת: לאחר היציאה לכביש החוף, חפש את הירידה במחלף חבצלת. ביציאה חפש בית קפה והזמן קפה ומאפה. לאחר מכן חזור לכביש החוף והמשך לפי ההוראות הקודמות.

אגב, אני מאד מרוצה מניקיטה שלי (ניטו 25 שנרכש לפני 8 חדשים, בונבון), אני את הנסיעה תפוח הגדול אחסוך עד כדי שיחת טלפון לאזור חיוג 072 (השד יודע איפה זה...) לנציג של ניטו בארץ.

בהצלחה למקולקלים
אני מאחל לחסרי ההבנה תבונה
ובכל מקרה ממליץ לכולכם להשאר רפויים ולשתות כוס מים קרים בימים טרופים אלה
תודה
בנץ

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #6 

אני חושב שכולנו יודעים מי הוא בןציוןירין החבר המתוסכל שלא אוהב שקונים neato בחו"ל :roll:
זה מעלה לו את הסעיף כל פעם מחדש :lol:

בןציוןירין
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

תודה תודה. שטויות. מתברר שאין מקום למחשבה או לראיית משחק שונה משלך. לשמחתי אינני עוסק במכירות כלל ורחוק מתחום מוצרי החשמל או חנויות החשמל. אני בסה"כ איש של תכשיטים, יהלומים ושעונים. בנושאים אלה מבטיח שאביא מידע שלך אין. אם היה מותר לפרסם כאן הייתי מציע שעון חדש של ברייטלינג במחיר מבצע (כרומומט 44, עיניים לבנות, GMT) במקום 43,900 ב- 37,500 לתקופה מוגבלת. אבל אסור פשסומת, אז לא אציע.

אז אתה עדיין מאשים אותי בתסכוליך שלך? לא מבריק...

קרא איזה שלוש דקות מה כתוב בפורום

לא מעניין אותי איפה קונים. אם כוונתך היא שאני בעל אינטרס... כדאי לך להסתכל אחורה... בטח עוקבים אחריך. ואגב יש לי חלק מינורי ברצח קנדי, יותר בפאן התכנוני. את הביצוע לקח על עצמו הFBI... אני עובד כרגע על אימון היחידה הסודית שהפילה את התאומים אבל אל תגלה בבקשה.

mrman
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #8 

בןציוןירין כתב:שלום לMRMN. "התחכמות לא כל כך מובנת... בוא אסביר לך: האם אתה עושה אוברול מנוע לרכב שלך באמצעות מידע מגוגל? האם אתה נוטל תרופות, אם צריך כאלה רחמנא לצלן, לאחר חיפוש מדוקדק בויקיפדיה? אני מניח שאתה לא. אתה נשמע לי אדם הגיוני. משעמם ונטול הומור, אבל הגיוני.

טיפול במכשיר בזמן אחריות מבוצע ע"י מי שמכר לך אותו או ע"י היצרן, הכל לפי מדיניות היצרן. אילולא דיברו כאן בפורום על מדיניות היצרן ניטו רובוטיקס עשרות פעמים, גם אני לא הייתי יודע את התשובה.

אז תן לי לשכלל את תשובתי הקודמת: לאחר היציאה לכביש החוף, חפש את הירידה במחלף חבצלת. ביציאה חפש בית קפה והזמן קפה ומאפה. לאחר מכן חזור לכביש החוף והמשך לפי ההוראות הקודמות.

אגב, אני מאד מרוצה מניקיטה שלי (ניטו 25 שנרכש לפני 8 חדשים, בונבון), אני את הנסיעה תפוח הגדול אחסוך עד כדי שיחת טלפון לאזור חיוג 072 (השד יודע איפה זה...) לנציג של ניטו בארץ.

בהצלחה למקולקלים
אני מאחל לחסרי ההבנה תבונה
ובכל מקרה ממליץ לכולכם להשאר רפויים ולשתות כוס מים קרים בימים טרופים אלה
תודה
בנץ
...
בשביל להחליף פנצ'ר אתה מתקשר לביטוח?
בשביל צינון או כאב ראש קל אתה הולך לעבור צנתור?

גם אני בעלים גאה של סלוניקי (ניטו 11 בן מעל שנה - יושב בסלון) וחדרניק (ניטו 21 נמצא באזור החדרים) ובנוסף הבעלים הגאה של סאלי (סקובה 390 בת שנה וחודשיים)

שלושתם נקנו בארה"ב וקנייתם חסכה לי מעל 1500 שקל.

סלוניקי עבר החלפה ע"י היצרן עקב תקלה מוזרה חודשיים אחרי שהוא הגיע אלי
סאלי עכשיו בדרך להלחפה.

עם כל השליחה וההחזרה של שניהם - עדיין יותר משתלם לי!

היום לא צריך להגיע לתתב"ג, וברוך השם יש סקייפ וטלפון 1800 חינמי לשרות לקוחות (שהוא הרבה, הרבה ,הרבה יותר אדיב ונחמד מהשרות בארץ ומציע להחליף את המכשיר בלי שהוא "ימתין" במעבדה שלהם זמן לא מבוטל וגם על זה תשלם כמה מאות שקלים).

הבן אדם שאל שאלה עניינית, מה עושים עם גלגל. במקום לתת לו תשובה, אתה מטיף לו תשובה.

אולי פעם הבאה שמישהו ישאל איך מחליפים רצועה בשעון סייקו שהוא קנה בשוק ברמלה לילד בן 3 שרוצה עכשיו רצועה אדומה ולא כחולה תשלח לסין (כי משם ייבאו את השעון) במקום לתת טיפ או שניים...

אז יכול להיות שהיית ציני ופספתי... עדיין זאת לא דרך להגיב שמישהו שרק ביקש עצה.

בןציוןירין
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

ציני לגמרי

מפגש אחד שהיה לי להבהרה ושיחות אחדות של חבר משפחה מבוגר ומאותגר טכנולוגיה הביאו אותי למסקנה ששירות ניטו בארץ מצויין. נציג או יבואן או מפיץ לא חשוב לי. איכות השירות מאד חשוב לי.

לצורך הבהרה: אני מייצג בארץ את ברייטלינג, IWC ובתקוה בימים הקרובים גם את URWERK ו-HUBLOT. אם תרצה יעוץ באלה... לא תוציא ממני ציניות אפילו טיפה

תודה
בנץ

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2432
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #10 

אין הזדמנות שנייה לעשות רושם ראשון

Trip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #11 

בןציוןירין כתב:
...לצורך הבהרה: אני מייצג בארץ את ברייטלינג...
...
ככל הידוע לי לברייטלינג יש רק יבואן רשמי אחד בארץ וזה פדאני. אתה קשור לפדאני או שאתה יבואן מקביל?

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”