עזרה דחופה בקניית טלוויזיה ....

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
kfir1240 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

חברים שלום

ברצוני לקנות טלוויזיה ביום חמישי, בדקתי כבר שבועות על שני טלוויזיות
שקראתי המון עליהם ועדין אני מתלבט, אני מחפש בטלוויזיה דבר ראשון איכות צפייה ברמה גבוהה ואחר כך כל השטויות מסביב כמו 3D וספריית סרטים עכשיו אחרי שאתם במתח אלו שני הטלוויזיות:
SAMSUNG 46' F6400 לבין LG 47' 621Y
אני רוצה בבקשה לדעת עליהם קצת יותר דברים, עדיף מאנשים שיש להם את הטלוויזיות ויוכלו להביא חוות דעת מהצד שלהם ולא שולל אנשים שמבינים ממש טוב בתחום ...

תודה מראש על העזרה

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #2 

ביקורות ונתונים מספרים המון. ה 621y טובה ככל הנראה רק בדגם ה 60". בכל הגדלים האחרים, למייטב הבנתי, יש לה לד היקיפי וזליגות אור לא נעימות ללא local dimming.
איכות צפייה במקרה הזה הסמסונג כנראה לוקחת אם אתה בסבבה עם עיבוד התמונה האופייני של סמסונג.
בקשר ל 3D, אם אתה חייב פאסיבי אז יש ל LG. אם לא אכפת לך... טוב, כבר אמרתי.

kfir1240 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

freedom_il כתב:ביקורות ונתונים מספרים המון. ה 621y טובה ככל הנראה רק בדגם ה 60". בכל הגדלים האחרים, למייטב הבנתי, יש לה לד היקיפי וזליגות אור לא נעימות ללא local dimming.
איכות צפייה במקרה הזה הסמסונג כנראה לוקחת אם אתה בסבבה עם עיבוד התמונה האופייני של סמסונג.
בקשר ל 3D, אם אתה חייב פאסיבי אז יש ל LG. אם לא אכפת לך... טוב, כבר אמרתי.
...
אז מה שאתה אומר זה לכוון לסמסונג אתה יודע אולי דברים על ה- SMART TV שיש לטלוויזיה איך זה עובד מה ההבדלים בינו ל-LG האם גם פה יש איזה שהוא ספריה של סרטים וכל מיני תוספות למיניהם .???

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #4 

מבחינת Smart TV שניהם עובדים טוב אבל Smart TV זה לא דבר שימושי בתכלס, לדעתי.
נגן מדיה זה דווקא יכול להיות שימושי כשהוא עובד טוב ואת זה גם סמסונג וגם LG עושים מעולה.
כל הספריות סרטים שמדברים עליהם זה בעיקר בתשלום כמו Netflix או השגרת סרטים שאני בכלל לא בטוח שאפשר לרכוש מהארץ וכל מיני שטויות כאלה.
מבחינת פיצ'רים מטופשים כאלה LG וסמסונג די בתיקו אז אפשר להתרכז באיכות תמונה והעדפה לסוג 3D וכאלה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”