יעוץ - Bluetimes MX5 Dual Core Android 4.2 Smart TV Box

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
MaDARS פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

להלן קישור למזרים מדיה של אנדרואיד .
http://www.ebay.com/itm/Bluetimes-MX5-D ... 1c31b668cb

אני חדש בקהילה ואשמח לייעוץ לגבי המכשיר , הבנתי שאין לו תפריטים בעיברית - אבל אני יוכל להתקין מקלדת בעברית דרך החנות של גוגל ? האם תהיה בעיה בכניסה לאתרים ישראלים ?
האם למישהו כבר יצא להשתמש בו , או במוצר שפועל באופן דומה ואיך סה"כ פעולתו כי אני מעוניין בהזמנת המוצר רק ההתלבטות היחידה - עניין השפה עברית ותמיכת השפה .
אני מחפש מזרים כזה של אנדרואיד שתהיה לו קליטת wifi חזקה !!
וזאת בכדי להזרים סרטים דרך ה- xbmc על גביי ה- wifi.

אשמח לחוות דעת של הקהילה הרחבה בנושא , בתור משתמש חדש תענוג לראות את העשייה של הפורום בכול הקשור להזרמת תוכן !

FixTrics
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

יש לי את המכשיר, אכן אין לו תפריטים בעברית אבל זה הדבר האחרון שמפריע בשביל לראות סרטים. ניתן להתקין מקלדת בעברית דרך החנות של גוגל. אני משתמש ב Hacker Keyboard והיא מעולה. אין בעייה בכניסה לאתרים ישראלים והם נראים טוב כמו במכשיר סלולארי. כולל בכל האפליקציות, ובמיוחד באפליקציית Isravod שעובדת מעולה. אני לא כל כך משתמש בWIFI אלא יותר בהזרמה ברשת אבל נראה לי שה WIFI עובד תקין. הבעייה עם XBMC שזה סוג של אילתור, אין בהפצה הרשמית האצת חומרה אז יש על המכשיר סוג של קומבינה שמפעיל נגן חיצוני שכן יש האצת חומרה, כך או כך והסרטים מגמגמים במיוחד בהזרמה, הפיתרון שמצאתי הוא להשתמש ב PLEX שזה למי שלא מכיר תוכנה (בחינם) שצריך להתקין על המחשב עם ספריית הסרטים ואפליקציה לאנדרויד (בתשלום קטן) שצריך להתקין על המכשיר והיא מזרימה את התוכן באיכות טובה, בדומה ל XBMC היא מציגה תמונות מכל הסרטים בספריה ומציגה נתונים על הסרט, זוכרת היכן הפסקת לראות וכד'. בסה"כ אחלה מכשיר ואני נהנה ממנו. בצד של החסרונות הוא לא חזק כמו HTPC שמריץ WIN7, ולמרות שיש לו יציאת SOUND אופטית להערכתי האיכות פחות טובה משל המחשב אבל יש הרבה יתרונות לאנדרויד ומגוון גדול של אפליקציות משחקים וכד'

בניר
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

בקשת הדרכה בנושא MX5 BLUETIMES

שליחה #3 

ל לFixTrics ולחברי הפורום שלום,
קיבלתי את MX5 bluetimes השבוע והתחלתי ל"שחק " עמו. אני חדש בתחום,אשמח לקבל הדרכה במספר שאלות:
1/עם השלט המקורי לא ניתן ברוב האפליקציות להגיע למקלדת. ראיתי בקישור המצ"ב שBLUETIMES מציעים מס' פתרונות
http://www.aliexpress.com/store/group/A ... 92334.html
מה המלצה למקלדת\עכבר לפתרון נוח וזול?
2/איך ניתן להתקין בו תוכנה בכלל ובאופן ספציפי לקבל מקלדת גם בעברית ?
3/הסבר להתקין PLEX
,תודה מראש
בני

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”