irule

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
kalinium פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1315
נתן תודות: 63 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #1 

היי,

האם יש למישהו יש נסיון עם IRULE?

http://www.iruleathome.com/

אני רוצה לבנות ממשק גרפי למערכת שלי, ותוהה האם מישהו יכול לשתף בחוויית שימוש? קלות תכנות? וכל דבר אחר.
תודה.

mao31
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

אני משתמש בתוכנה באייפד מיני ובבקר של ip2ir של Global Cahce , כאשר הרסיבר מחובר מקבל פקודות מהIR וכל השאר דרך IR
הבנייה עצמה ממש פשוטה ויש אלפי איקונים, פקודות feedback , פקודות ir של החברה עצמה ושל משתמשים פרטיים שהעלו.
האמת שרכשתי תבנית מוכנה מ http://iruletemplates.com/home.html .
אך אתה יכול להתרשם מתצורת שאנשים עשו בhttp://www.avsforum.com/t/1322187/irule-remote-picture-thread .
עובד נפלא ושולט בצורה מוחלטת על רסיבר, טלוויזיה , ממיר הוט , pch a-400 , apple tv ו xbox .
הכנת מאקרו של שליטה זה עניין של פשוט שדורש ידע בסיסי של גרירת פקודה מן הרשימה לכפתור המיועד בסדר שאת בוחר ובאינטרבל זמן : )
עכשיו שיתפנה לי קצת זמן אצטרך להסדיר את העניין עם הzone 2 במרפסת ואברר אפשרות של שליטה בתאורה ובמזגן .

אם יש לך עוד שאלות ספיצפיות יותר אשמח לעזור אם אוכל .

נ.ב - שחכתי לציין שאני משתמש בתוכנה על ipad mini ומיניסיון שימוש על iphone או פלאפון android לא נוח

kalinium פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

היי, תודה רבה על התשובה.
נראה לי שבדיוק זה מה שאני מחפש.
אני רוצה לייצר ממשק אחד שישלוט על הבית החכם (אזעקה, תאורה ומזגנים, יש לי מערכת omni pro ii של hai), יחד עם שליטת ir על הרסיבר, הממיר, הטלוויזיה וכמובן ה-htpc שמריץ xbmc.
את כל זה אני רוצה לשים על אייפד מיני שיהיה תלוי על הקיר, וככה אפשר יהיה לשלוט על הכל ממקום אחד.
אני רק חושש שהתכנות של של הממשק יהיה תובעני מבחינת השקעה של זמן ואני אסתבך עם זה.
אז אתה אומר שזה די פשוט?
אם קונים template אפשר פשוט לשנות את הכפתורים כך שישלטו על כל מכשיר?
תודה :)

mao31
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

kalinium כתב:היי, תודה רבה על התשובה.
נראה לי שבדיוק זה מה שאני מחפש.
אני רוצה לייצר ממשק אחד שישלוט על הבית החכם (אזעקה, תאורה ומזגנים, יש לי מערכת omni pro ii של hai), יחד עם שליטת ir על הרסיבר, הממיר, הטלוויזיה וכמובן ה-htpc שמריץ xbmc.
את כל זה אני רוצה לשים על אייפד מיני שיהיה תלוי על הקיר, וככה אפשר יהיה לשלוט על הכל ממקום אחד.
אני רק חושש שהתכנות של של הממשק יהיה תובעני מבחינת השקעה של זמן ואני אסתבך עם זה.
אז אתה אומר שזה די פשוט?
אם קונים template אפשר פשוט לשנות את הכפתורים כך שישלטו על כל מכשיר?
תודה :)
...
כן ... די פשוט ל"הלביש" פקודות על הכפתורים ... לא הייתי ממליץ לתלות אותו על הקיר מהסיבה ששליטה במדייה ובכל השאר לא תיהיה נגישה מלבד מהקיר..
אשמח אם תתן לי פרטים על המערכת של hai כלומר מאיפה רכשת או מי התקין לך כי ראיתי באתר של irule שיש מודל שמתאים לחברה הזו. והאם זה שולט רק על התאורה או גם על המיזוג ?

kalinium פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

היי,
המערכת אצלי שולטת על האזעקה, תאורה ומזגנים.
ניסיתי קצת לשחק עם הדמו של irule אבל לא כל כך הצלחתי לחבר אותו ל-HAI. אני אנסה להתעסק עם זה לעומק בסופ"ש.

EyalSi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Roomie Remote

שליחה #6 

היי,

אני משתשמש ב roomieremote. על אייפון, ואייפד. עובד מעולה עם רסיבר רשת של onkyo, ממיר של הוט, ,xbmc, טלויזיה וכו׳.
אני לא מכיר את irule, אבל נראה לי שיצירת השלט פשוטה יותר ב-roomie, אבל גם מוגבלת יותר. אתה לא יכול לצייר ממש את השלט.

בכל מקרה הבעיה היחידה שלי, היא עם הממיר של הוט - אין לו בשלט כפתור נפרד להדלקה וכפתור נפרד לכיבוי, ולכן המאקרו של ׳לראות טלויזיה׳ - לא תמיד עובד...
אשמח לשמוע אם מישהו פתר את זה.

איילס

maor2711
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 30

שליחה #7 

לא ניתן לשלוט על זה או שתשאיר את ההוט קבוע דלוק או שתוסיף כפתור שיהיה TOGGLE שלחיצה ידליק ועוד לחיצה יכבה.

nadigo
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23

הוט - לא מצליח להגדיר נכון ב irule

שליחה #8 

באיזה device אתם משתמשים ?

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”