The Newsroom - עונה 2
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
סדרת הדרמה המצויינת אשר עוסקת בדמויות אשר אחראיות לתחנת חדשות, חוזרת לאויר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
כל כך הרבה קשקשת היה בעונה הקודמת שפשוט התייאשתי. זה היה כמו אדם אחד שמדבר בתור כל התפקידים...
אחת הסדרות האהובות עלי, אם לא ה-, אבל לקראת הסוף התחילו קצת להגזים עם סיפור ג'ים ומאגי
והקטע שהיא צורחת על האוטובוס ממש הרס לי את האמינות של הסדרה.
ברור לי שזו היתה איזו מחווה רגשנית עבור הצופות אבל בעיני זה ממש לא היה שווה את זה.
סדרה כל כך לואו קי, אמיתית וכנה ופתאום, קטע כל כך שמאלצי וג'ון יוז-י עם האוטובוס בגשם
, אני פשוט מקווה שהסדרה תמשיך כאילו הפאדיחה הזו לא קרתה ולא שימשיכו את הקו האידיוטי הזה.
והקטע שהיא צורחת על האוטובוס ממש הרס לי את האמינות של הסדרה.
ברור לי שזו היתה איזו מחווה רגשנית עבור הצופות אבל בעיני זה ממש לא היה שווה את זה.
סדרה כל כך לואו קי, אמיתית וכנה ופתאום, קטע כל כך שמאלצי וג'ון יוז-י עם האוטובוס בגשם
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
אגב, הפרק ישודר גם ביס ביום רביעי (כמה ימים אחרי השידור בארה"ב)
נחמד לראות שהם משתדלים מדי פעם להביא סדרות מיד אחרי שהן יוצאות שם.
סדרה מצויינת לדעתי למעט הבכיינות של מקנזי מדי פעם.
נחמד לראות שהם משתדלים מדי פעם להביא סדרות מיד אחרי שהן יוצאות שם.
סדרה מצויינת לדעתי למעט הבכיינות של מקנזי מדי פעם.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

צפיתי בפרק הראשון, תענוג.
זוהי אחת התוכניות האינטליגנטיות ביותר כיום מעל המסך.
זוהי אחת התוכניות האינטליגנטיות ביותר כיום מעל המסך.
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
אתמול בלילה הסתיימה העונה ה 2 רק 9 פרקים שעסקו בעצם רק בנושא אחד.
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
גם IMDB מציין שזה הפרק האחרון לעונה
http://www.imdb.com/title/tt1870479/epi ... t_eps_sn_2
זה גם מסתדר עם העובדה שעונת שידורי הסתיו מתחילה בארהב בשבוע הבא ברוב הרשתות.
אני נהניתי מהעונה, אם כי באמת קצת חבל שכל העונה בעצם עסקה בסיפור אחד ארוך
http://www.imdb.com/title/tt1870479/epi ... t_eps_sn_2
זה גם מסתדר עם העובדה שעונת שידורי הסתיו מתחילה בארהב בשבוע הבא ברוב הרשתות.
אני נהניתי מהעונה, אם כי באמת קצת חבל שכל העונה בעצם עסקה בסיפור אחד ארוך
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
@אלעד נכון שבדרך כלל יש 12/13 פרקים אבל הפעם החליטו לקצר.
@EYAL הסיפור הארוך הזה יתן להם אפשרות להחליט מי מהצוות יעזוב ומי ישאר אם יחליטו על עונה נוספת.
@EYAL הסיפור הארוך הזה יתן להם אפשרות להחליט מי מהצוות יעזוב ומי ישאר אם יחליטו על עונה נוספת.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
שמישהו יסביר לי איך אין ת'רד על העונה הראשונה?! ואיך לעזאזל הצלחתי לפספס סידרה שכזו?!
אפא להתחיל? בהתחלה. ברגע בו הדמות הראשית פצחה בנאום שלה על איך אמריקה לא המדינה הכי טובה בעולם - התאהבתי ממבט ראשון. זה המשיך בהבנה שג'ף דנאילס הוא שחקן ענק. להבנה הזו הגעתי מהעובדה הפשוטה שבדקות הראשונות של הפרק ציפיתי שבכל רגע הוא יוצא נזלת ירוקה מהאף, יפליץ ויצחק צחוק דבילי. כשזה לא קרה וכשעד סוף הפרק הוא הצליח לשכנע אותי שהוא וויל מקבוי ולא הארי השתכנעתי שהוא שחקן בעל שיעור קומה. זה ממש, אבל ממש לא פשוט להיות שחקן קומי טוב, להיות מזוהה עם דמות מסויימת ולעשות מעבר שכזה לדרמה.
לשם הבהרה, כרגע צפיתי אך ורק בפרק אחד וכל הלהג הקודם שלי מבוסס אך ורק עליו, כך שבהחלט שיתכן שהסידרה הולכת ומדרדרת לכל הידוע לי. אבל אם יש סיכוי שהסידרה תשמור על הרמה של הפרק הראשון לכל אורכה, לדעתי זו עומדת להיות אחת מהסדרות המועדפות עלי.
ד"א - אני היחיד שחושב שלאליסון פיל (השחקנית שמשחקת את העוזרת שלו) יש פנים מוזרות? משהו בעיניים שלה לא מסתדר לי... קרובות מידי אחת לשניה? עגולות מידי? לא ממש מצליח לשים את האבצע בדיוק על מה גורם לי להגיד את זה, אבל זו תחושה שאינני מצליח לנער.
אפא להתחיל? בהתחלה. ברגע בו הדמות הראשית פצחה בנאום שלה על איך אמריקה לא המדינה הכי טובה בעולם - התאהבתי ממבט ראשון. זה המשיך בהבנה שג'ף דנאילס הוא שחקן ענק. להבנה הזו הגעתי מהעובדה הפשוטה שבדקות הראשונות של הפרק ציפיתי שבכל רגע הוא יוצא נזלת ירוקה מהאף, יפליץ ויצחק צחוק דבילי. כשזה לא קרה וכשעד סוף הפרק הוא הצליח לשכנע אותי שהוא וויל מקבוי ולא הארי השתכנעתי שהוא שחקן בעל שיעור קומה. זה ממש, אבל ממש לא פשוט להיות שחקן קומי טוב, להיות מזוהה עם דמות מסויימת ולעשות מעבר שכזה לדרמה.
לשם הבהרה, כרגע צפיתי אך ורק בפרק אחד וכל הלהג הקודם שלי מבוסס אך ורק עליו, כך שבהחלט שיתכן שהסידרה הולכת ומדרדרת לכל הידוע לי. אבל אם יש סיכוי שהסידרה תשמור על הרמה של הפרק הראשון לכל אורכה, לדעתי זו עומדת להיות אחת מהסדרות המועדפות עלי.
ד"א - אני היחיד שחושב שלאליסון פיל (השחקנית שמשחקת את העוזרת שלו) יש פנים מוזרות? משהו בעיניים שלה לא מסתדר לי... קרובות מידי אחת לשניה? עגולות מידי? לא ממש מצליח לשים את האבצע בדיוק על מה גורם לי להגיד את זה, אבל זו תחושה שאינני מצליח לנער.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
מכל הפוסט שלי הדבר היחיד שלקחת זו העובדה שפיספסתי תוצאה בחיפוש (שד"א היא לא הראשונה אם מריצים את החיפוש במנוע החיפוש היעודי של הפורומים ולא במנוע של גוגל לחיפוש באתר)? 
ד"א, ג'ף דניאלס נראה נהדר לגבר שנושק ל 60.
ד"א, ג'ף דניאלס נראה נהדר לגבר שנושק ל 60.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני מוצא שהעיניים של הדמויות נמצאות במרחק תקין אחת מהשנייה, אז מה שנותר להגיב הוא על השרשור שטענת שלא קיים.
בנוגע למיקום החיפוש, הגיוני כי במנוע החיפוש בפורום התוצאה לא תהיה ראשונה מכיוון שהסדרה אוזכרה לאחר מכן בשרשורים חדשים יותר.
בנוגע למיקום החיפוש, הגיוני כי במנוע החיפוש בפורום התוצאה לא תהיה ראשונה מכיוון שהסדרה אוזכרה לאחר מכן בשרשורים חדשים יותר.