שלום
רציתי לקבל עצה לגבי איזה רסיבר כדי לקנות.. אני בארה"ב והכל נקנה פה לשימוש פה ואני פתוח ליד שנייה
אחרי ששמעתי המון סוגים של רמקולים,הגענו לB&W ושם נפל הפור.
או 683 או685, אני אקנה אחד מהם לפי מה שהתקציב יתן... אבל בכל מקרה זה צעד ראשון בבנית מערכת 5.1
הם היו מחוברים לפיוניר עלית ונשמעו מעולה אבל הפיוניר גדול על התקציב(1000$)
שמעתי אותם עם דנון AVR X1000 והם היו מעולים גם איתם.
הרסיבר של דנון הוצא לי ב350$
יש המלצות לרסיבר שונה? השימוש הוא בעיקר טלוויזה וסרטים אבל חשוב לי מאוד מוזיקה.. אני לא מחפש לפוצץ ווליום אלא איכות טובה בווליום של נורמלי.
תודה
בחירת רסיבר לרמקולים של B&W683
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
הכי טוב לשמוע את הרמקולים הנ"ל מחוברים לכמה מגברים באותו מקום ובאותו זמן, ורצוי עם מוזיקה שאתה אוהב ומכיר היטב, כדי שתוכל לשים לב להבדלים בניואנסים.
אם הולכים עד הסוף עם כזאת השוואה, אז כדאי מראש לוודא שכל המגברים דוחפים את הרמקולים באותה עוצמה (עם מד SPL שצריך להיות בכל חנות מתמחה, אבל הכי גרוע תוריד אפליקציה שעושה את אותו הדבר בערך...), ושהמעבר בין המגברים השונים הוא "עיוור" בשבילך (כלומר, אתה לא יודע איזה מגבר אתה שומע כשאתה שומע את כל המגברים, אלא רק בדיעבד אומר למוכר איזה מגבר נשמע לך הכי טוב - זה מבטל כל מיני הטיות שכבר יש לך לגבי פיוניר ודנון למשל, ועוזר לך להבין מה באמת נשמע הכי טוב ולא מה אתה היית רוצה או מאמין שיישמע הכי טוב...)
בכל מקרה, הייתי בודק כמה שיותר מגברים ברמת המחיר שרלוונטית לך (בלי קשר לאיך ומאיפה אתה הולך לקנות אותם): פיוניר, דנון, ימאהה, מרנץ, אונקיו, סוני, הרמן קרדון וכו'...
אם הולכים עד הסוף עם כזאת השוואה, אז כדאי מראש לוודא שכל המגברים דוחפים את הרמקולים באותה עוצמה (עם מד SPL שצריך להיות בכל חנות מתמחה, אבל הכי גרוע תוריד אפליקציה שעושה את אותו הדבר בערך...), ושהמעבר בין המגברים השונים הוא "עיוור" בשבילך (כלומר, אתה לא יודע איזה מגבר אתה שומע כשאתה שומע את כל המגברים, אלא רק בדיעבד אומר למוכר איזה מגבר נשמע לך הכי טוב - זה מבטל כל מיני הטיות שכבר יש לך לגבי פיוניר ודנון למשל, ועוזר לך להבין מה באמת נשמע הכי טוב ולא מה אתה היית רוצה או מאמין שיישמע הכי טוב...)
בכל מקרה, הייתי בודק כמה שיותר מגברים ברמת המחיר שרלוונטית לך (בלי קשר לאיך ומאיפה אתה הולך לקנות אותם): פיוניר, דנון, ימאהה, מרנץ, אונקיו, סוני, הרמן קרדון וכו'...