צריך עזרה בהבנת כמה דברים...
אתחיל ואומר שאינני מבין מיודע מה ברמקולים ולכן כל דבר שיש לכם להוסיף ולהסביר לי יעזור לי מאוד.
ברשותי 5 רמקולים של פיוניר,
2 - 350Watt R.M.S
2 - 250Watt R.M.S
1 - 80Watt R.M.S
לפני כחודשיים ערכתי מסיבה בחוף והרסיבר שהיה ברשותי נשרף (ככל הנראה בשל עומס ייתר והתחממות - הוא היה בעל הספק של 100Watt ליציאה)
התבוננתי במספר רסיברים ואף אחד מהם לא הגיע להספק של אפילו 170Watt.
ברצוני לדעת:
1. מה עליי לעשות בכדי להגיע להספקים גדולים? (מבלי לשרוף את הרסיבר חחח)
2. האם יש דרך זולה להגיע להספקים הללו?
נוסף לכך ראיתי באינטרנט שמוכרים מערכות הגברה למכוניות בכעשירית מחיר לעומת מחיר של מגבר בייתי באותו רמת הספק מוצא. לפני שתגידו שמגבר ביתי נועד לבית ומגבר רכב מתאים לרכב אשמח לדעת מה ההבדל המהותי בינהם?
בנושא זה יש לי כמה שאלות:
1. ראיתי כי ההתנגדות של הרמקולים הביתיים היינה 8 אוהם לעומת 4 במוצא המגבר, הבנתי כי ניתן לשנות זאת, האם מישהו יודע כיצד?
2. איך ניתן לדעת מה המוצא האמיתי של המגבר? הבנתי כי חברות האודיו של מערכות ההגברה במכונית אוהבים להנפיץ מספקים גבוהים.
תודה רבה לכל מי שעוזר ובכלל למי שקרא את כל מה שרשמתי,
אודה מאוד לעזרתכם.
שיהיה לכם ערב טוב ויום מעולה[=
ברשותי 5 רמקולים של פיוניר,
2 - 350Watt R.M.S
2 - 250Watt R.M.S
1 - 80Watt R.M.S
לפני כחודשיים ערכתי מסיבה בחוף והרסיבר שהיה ברשותי נשרף (ככל הנראה בשל עומס ייתר והתחממות - הוא היה בעל הספק של 100Watt ליציאה)
התבוננתי במספר רסיברים ואף אחד מהם לא הגיע להספק של אפילו 170Watt.
ברצוני לדעת:
1. מה עליי לעשות בכדי להגיע להספקים גדולים? (מבלי לשרוף את הרסיבר חחח)
2. האם יש דרך זולה להגיע להספקים הללו?
נוסף לכך ראיתי באינטרנט שמוכרים מערכות הגברה למכוניות בכעשירית מחיר לעומת מחיר של מגבר בייתי באותו רמת הספק מוצא. לפני שתגידו שמגבר ביתי נועד לבית ומגבר רכב מתאים לרכב אשמח לדעת מה ההבדל המהותי בינהם?
בנושא זה יש לי כמה שאלות:
1. ראיתי כי ההתנגדות של הרמקולים הביתיים היינה 8 אוהם לעומת 4 במוצא המגבר, הבנתי כי ניתן לשנות זאת, האם מישהו יודע כיצד?
2. איך ניתן לדעת מה המוצא האמיתי של המגבר? הבנתי כי חברות האודיו של מערכות ההגברה במכונית אוהבים להנפיץ מספקים גבוהים.
תודה רבה לכל מי שעוזר ובכלל למי שקרא את כל מה שרשמתי,
אודה מאוד לעזרתכם.
שיהיה לכם ערב טוב ויום מעולה[=
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
סטריאו לרכב ? מה הקשר ?Slavik327 כתב:בפורום הבא יעזרו לך יותר
http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisp ... dd768&f=15...
הבחור צריך ציוד PA כפי שציין מרטין.