מקינטה ומקציף חלב של Arcosteel: האם זה יהיה ממש גרוע ?

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #1 

שלום,
ביום שישי הייתי עם אשתי בשוק הכרמל ואחרי כמה לגימות מההפוך המשובח שבפינת קפה בשוק (מה שהיה קפה שטרן) קנינו מהם גם מקינטה של Arosteel בגודל 6 (מחיר 75 ש"ח) וכמות קפה טחון שתספיק לשהות של 3 חודשים בבונקר.

ככה זה שקונים בספונטניות: אם הייתי בודק בפורום הזה לפני כן הייתי קונה מקינטה בגודל 3 או 4 ואת הסכום שהשקעתי בקפה טחון הייתי משקיע במטחנה.
לא נורא, עכשיו תהיה מקינטה אחת לאורחים ומקינטה שנייה זוגית (גודל 3 או 4) שאקנה בקרוב. ראיתי שהפשוטות עולות בערך 50 או 60 ש"ח.

עכשיו השלב הבא (לפני המטחנה) זה הכנת קפוצ'ינו: כיום אשתי משתמשת במקציף-פלא על סוללות ואני רוצה לשפר את הקצף.
כולם משבחים את ה טוטוקרמה והמקציף של BODUM ושני הדגמים עולים בערך 150 ש"ח.
אבל ראיתי מקציף חלב של Arcosteel ב 40 ש"ח (קישור למטה).לא מדובר במותג סופר-איכותי (נראה לי ש Arcosteel לכלי בית זה כמו Pilot למוצרי חשמל).עדיין: מכשיר ידני שמפמפים בו חלב, עד כמה זה יהיה גרוע ?
אם ההבדלים לא גדולים, אני מעדיף להוציא 40 ש"ח ע"פ 150 ש"ח אבל אם מדובר במוצר שלא שווה את הכסף אז חבל על הזמן.
מה דעתכם ?

בתודה גיל

קישור למקציף של Arcosteel :
http://www.agian.co.il/item/%D7%9E%D7%A ... 7%99%D7%9C

bnaya_d
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #2 

מה שמיוחד בטוטוקרמה זו הרשת הכפולה שמאפשרת ליצור בקלות יחסית קצף די אחיד (לא במרקם מדהים אבל אחיד), המוצרים של BODUM סתם יקרים, לפחות בארץ. לא רואה סיבה לקנות אותם

gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #3 

bnaya_d כתב:מה שמיוחד בטוטוקרמה זו הרשת הכפולה שמאפשרת ליצור בקלות יחסית קצף די אחיד (לא במרקם מדהים אבל אחיד), המוצרים של BODUM סתם יקרים, לפחות בארץ. לא רואה סיבה לקנות אותם
...
bnaya_d, קראתי את הדיון על 2 המוצרים בפורום. לטוטוקרמה יש חיסרון שאי אפשר לחמם אותו במיקרו ו ולא מתאים לי לחמם על הגז גם את החלב וגם את המקינטה.
אפשר גם לפי מה שקראתי לחמם חלב במיקרו ולשפוך ישר לטוטוקרמה להקצפה.
בכל מקרה, עוד לפני שאני מתלבט בין 2 מוצרים שעולים 150 ש"ח אני מתלבט בין 150 ש 40 ש"ח :)

bnaya_d
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

אז לא הבנתי את השאלה.
לי אישית יש טוטוקרמה ואני די נהנה ממנו, האם זה שווה את ההפרש? שאלה טובה. אתה מרוויח הקצפה נוחה וקצת איכותית יותר, מפסיד את האפשרות לחמם אותו במיקרו ו90 ש"ח.. המכשיר השני לא יכול להיות ממש גרוע אבל (עד כמה שזכור לי מנסיונות עבר) יהיה יותר קשה לקבל בו קצף סביר.

את הבודום ב150 ש"ח לא הייתי קונה בשום מצב

gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

bnaya_d כתב:אז לא הבנתי את השאלה.
לי אישית יש טוטוקרמה ואני די נהנה ממנו, האם זה שווה את ההפרש? שאלה טובה. אתה מרוויח הקצפה נוחה וקצת איכותית יותר, מפסיד את האפשרות לחמם אותו במיקרו ו90 ש"ח.. המכשיר השני לא יכול להיות ממש גרוע אבל (עד כמה שזכור לי מנסיונות עבר) יהיה יותר קשה לקבל בו קצף סביר.

את הבודום ב150 ש"ח לא הייתי קונה בשום מצב
...
השאלה אם הקציף של Arcosteel נותן קצף טוב לקפוצ'ינו (למשל בהשוואה למקציפלא עם סוללות) או שזה מהמוצרים שלא שווים שקל.

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #6 

אין בעיה לקבל קצף גם עם רשת אחת. קצת יותר פמפומים מהטוטקרמה זה הכל.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

bnaya_d
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

מקסימום לא תאהב- תמיד תוכל להשתמש בו בתור פרנץ' פרס..

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #8 

גם הטוטוקרמה הוא לא להיט - מקציף טוב, אבל הציפוי טלפון מתקלף ואי אפשר לחמם במיקרו
what's next?

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”