:הל: 012 סמייל פרסה אינטרנט אלחוטי חינם בכל קניוני עזריאלי
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
[pressrelease]
012 סמייל סיימה פרויקט התקנת Hot Spots – אינטרנט אלחוטי ציבורי בכל 13 קניוני קבוצת עזריאלי בפריסה ארצית.
שירות האינטרנט האלחוטי מאפשר למאות אלפי המבקרים בקניונים גלישה חופשית, מהירה ואיכותית ללא תשלום!
012 סמייל תנהל ותתחזק את רשת האינטרנט האלחוטי במשך כל ימות השנה כולל ניטור ובקרה.
לרווחת מבקרי הקניונים פורטל ייעודי מעוצב לכל קניון ובו מתאפשר לאחר אישור גלישה חופשית וללא כל מגבלות.
012 סמייל היא החברה המובילה בתחום האינטרנט האלחוטי הציבורי בישראל (Hot Spots). שירות ה- WIRELESS המתקדם והאיכותי של 012 סמייל מאפשר גישה אלחוטית לאינטרנט במגוון רחב של מקומות ציבוריים מרכזיים ברחבי הארץ, ביניהם: מגרשי כדורגל (בלומפילד), היכל נוקיה, בתי חולים, מוסדות אקדמיים, בתי מלון, רשתות בתי קפה ועוד.
אורי וטרמן, מנכ"ל 012 ציין: "012 סמייל ממשיכה להוביל בהצלחה את תחום רשתות האינטרנט האלחוטי וכעת נבחרה לנהל את פרויקט רישות ה-Hot Spot של קבוצת קניוני עזריאלי ברחבי הארץ. מדובר במהלך אסטרטגי, ארוך טווח, שנמשך מספר חודשים, בו הושקעה טכנולוגיה מהמתקדמות בעולם. 012 סמייל תעניק, במסגרת הפרויקט, תמיכה טכנית מלאה ורציפה, במהלך כל השנה, ולקוחות המבקרים בקניוני עזריאלי ייהנו מחווית גלישה מהירה ואיכותית.
מקבוצת עזריאלי נמסר כי: "ניסיונה הרב של 012 סמייל בתחום הקמת רשתות אלחוטיות והידע שצברה במהלך השנים היווה יתרון משמעותי בבחירתה לניהול פרויקט רישות ה-Hot Spot של קניוני הקבוצה. לאור כך שמרבית מפעילות קבוצת עזריאלי מתמקדת בתחום המסחר והקניונים בישראל, היה חשוב לנו שהפרויקט ינוהל על ידי חברה מקצועית ואחראית בתחום, שתעניק ללקוחותינו טכנולוגיה מתקדמת ואיכותית, לגלישה חופשית ומהירה בעת הביקורים בקניונים."
טכנולוגיה
בפרויקט הוטמע ציוד טכנולוגי מהמתקדמים בעולם של חברת סיסקו הכולל מתגים, נתבים ומשדרים (Access (Points. בחלק מהאתרים הוטמע בקר ייחודי לניהול יחידות ה – AP . 012 סמייל הטמיעה מנגנונים מתקדמים של אבטחת מידע, הפרדה בין משתמשים והגבלות גישה, בהתאם להגדרות הספציפיות של הלקוח.
[/pressrelease]
012 סמייל סיימה פרויקט התקנת Hot Spots – אינטרנט אלחוטי ציבורי בכל 13 קניוני קבוצת עזריאלי בפריסה ארצית.
שירות האינטרנט האלחוטי מאפשר למאות אלפי המבקרים בקניונים גלישה חופשית, מהירה ואיכותית ללא תשלום!
012 סמייל תנהל ותתחזק את רשת האינטרנט האלחוטי במשך כל ימות השנה כולל ניטור ובקרה.
לרווחת מבקרי הקניונים פורטל ייעודי מעוצב לכל קניון ובו מתאפשר לאחר אישור גלישה חופשית וללא כל מגבלות.
012 סמייל היא החברה המובילה בתחום האינטרנט האלחוטי הציבורי בישראל (Hot Spots). שירות ה- WIRELESS המתקדם והאיכותי של 012 סמייל מאפשר גישה אלחוטית לאינטרנט במגוון רחב של מקומות ציבוריים מרכזיים ברחבי הארץ, ביניהם: מגרשי כדורגל (בלומפילד), היכל נוקיה, בתי חולים, מוסדות אקדמיים, בתי מלון, רשתות בתי קפה ועוד.
אורי וטרמן, מנכ"ל 012 ציין: "012 סמייל ממשיכה להוביל בהצלחה את תחום רשתות האינטרנט האלחוטי וכעת נבחרה לנהל את פרויקט רישות ה-Hot Spot של קבוצת קניוני עזריאלי ברחבי הארץ. מדובר במהלך אסטרטגי, ארוך טווח, שנמשך מספר חודשים, בו הושקעה טכנולוגיה מהמתקדמות בעולם. 012 סמייל תעניק, במסגרת הפרויקט, תמיכה טכנית מלאה ורציפה, במהלך כל השנה, ולקוחות המבקרים בקניוני עזריאלי ייהנו מחווית גלישה מהירה ואיכותית.
מקבוצת עזריאלי נמסר כי: "ניסיונה הרב של 012 סמייל בתחום הקמת רשתות אלחוטיות והידע שצברה במהלך השנים היווה יתרון משמעותי בבחירתה לניהול פרויקט רישות ה-Hot Spot של קניוני הקבוצה. לאור כך שמרבית מפעילות קבוצת עזריאלי מתמקדת בתחום המסחר והקניונים בישראל, היה חשוב לנו שהפרויקט ינוהל על ידי חברה מקצועית ואחראית בתחום, שתעניק ללקוחותינו טכנולוגיה מתקדמת ואיכותית, לגלישה חופשית ומהירה בעת הביקורים בקניונים."
טכנולוגיה
בפרויקט הוטמע ציוד טכנולוגי מהמתקדמים בעולם של חברת סיסקו הכולל מתגים, נתבים ומשדרים (Access (Points. בחלק מהאתרים הוטמע בקר ייחודי לניהול יחידות ה – AP . 012 סמייל הטמיעה מנגנונים מתקדמים של אבטחת מידע, הפרדה בין משתמשים והגבלות גישה, בהתאם להגדרות הספציפיות של הלקוח.
[/pressrelease]
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
איזו מהירות אפלואד מקבלים שם? אולי כדאי לי לעבור לגור באחד הקניונים
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כמו בבתי חולים, הגבלת רוחב פס, ניתוק כל כמה זמן למניעת הורדות פירטיות ואיך לא איסוף מידע ממשתמשים !!!
אגב, להרבה בתי עסק יש במקום WIFI, לכולם יש 3G... הרעיון של הFREE WIFI לטעמי מיותר וחסר כל פרופורציה...
מה לעשות שגם חברות כמו סיסקו רוצות עוד database של הלקוחות... סטייל גוגל רובוטס
אגב, להרבה בתי עסק יש במקום WIFI, לכולם יש 3G... הרעיון של הFREE WIFI לטעמי מיותר וחסר כל פרופורציה...
מה לעשות שגם חברות כמו סיסקו רוצות עוד database של הלקוחות... סטייל גוגל רובוטס
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
למה זה מיותר? מה לגבי חולים/מבקרים בבית חולים הנמצאים שם שעות ארוכות ומביאים איתם לפטופ/טאבלט?
אני יודע שאפשר לעשות Tethering מהסמארטפון אבל זה יותר נוח שיש את האופציה החינמית הזו.
לגבי קניון - זה תמיד טוב שיש את זה, ולא רק לתיירים.
אני יודע שאפשר לעשות Tethering מהסמארטפון אבל זה יותר נוח שיש את האופציה החינמית הזו.
לגבי קניון - זה תמיד טוב שיש את זה, ולא רק לתיירים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה על הידיעה מרטין
לי זה דווקא טוב כי אני מרבה לבקר עזריאלי
לי זה דווקא טוב כי אני מרבה לבקר עזריאלי
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
דובר על פריסה בקניוני עזריאלי.pixies כתב:למה זה מיותר? מה לגבי חולים/מבקרים בבית חולים הנמצאים שם שעות ארוכות ומביאים איתם לפטופ/טאבלט?
לגבי קניון - זה תמיד טוב שיש את זה, ולא רק לתיירים....
מה בדיוק זה נותן לגלוש ב WIFI מעבר לחבילות ה UNLIMITED של ה DATA שהמון מחוברים אליהם ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תתפלא, אבל לא לכולם יש גלישה UNLIMITED.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
למה אתה מתכוון להוריד משחקים שאתה צריך יותר מהר מ 3g ?romitkin כתב:בדיוק, כמו כן רשת אלחוטית לרוב תהיה יותר מהירה מ 3G, כמובן תלוי במיקום....
סתם פרסומת בגרוש. לא שווה כלום לישראלים.
יש מאות אלפים עם חבילות ללא הגבלה. וקניוני עזריאלי מלאים בצעירים נושאי איפון ואנדרואיד שאני בטוח שיש לרובם חבילות זולות של unlimited.