שידור 2 רשתות אלחוטיות נתב בזק
שלום לכולם!
אני חדש באתר ונרשמתי בגלל האנשים התותחים כאן שמבינים באינטרנט.
אז ככה, יש לי נתב של בזק D-link 6740 מבזק, ורציתי לדעת אם אפשרי לשדר 2 רשתות אלחוטיות, על 2 ספקים שונים וסיסמאות שונות. אם זה אפשרי, אשמח לדעת איך מגדירים פונקציה זו בנתב הזה או בנתבים אחרים.
תודה רבה למשיבים!
אני חדש באתר ונרשמתי בגלל האנשים התותחים כאן שמבינים באינטרנט.
אז ככה, יש לי נתב של בזק D-link 6740 מבזק, ורציתי לדעת אם אפשרי לשדר 2 רשתות אלחוטיות, על 2 ספקים שונים וסיסמאות שונות. אם זה אפשרי, אשמח לדעת איך מגדירים פונקציה זו בנתב הזה או בנתבים אחרים.
תודה רבה למשיבים!
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
ברוכים הבאים לפורום!
מה הכוונה על שני ספקים שונים?
בכל אופן, הראוטר לא יכול ליצור שתי רשתות אלחוטיות נפרדות
מה המטרה הסופית?
מה הכוונה על שני ספקים שונים?
בכל אופן, הראוטר לא יכול ליצור שתי רשתות אלחוטיות נפרדות
מה המטרה הסופית?
נערך לאחרונה על ידי harari ב 14/07/2013 12:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
בדוגמא שנתת אתה מחובר עם ספק אינטרנט יחיד, ולא עם שניים כמו שרציתSYosi כתב:פשוט רציתי לדעת אם הוא יכול לשדר 2 רשתות אלחוטיות נפרדות עם שם נפרד בדיוק כמו שהוא יכול לשדר גם את הבזק FREE WIFI וגם את הרשת הפרטית שלי.
בכ״מ תודה על התשובות....
אין בעיה לשתי רשתות נפרדות בראוטר אחד (אפשר ארבע רשתות) אבל החיבור הוא לספק אינטרנט אחד ("שני ספקים שונים" ???)SYosi כתב:פשוט רציתי לדעת אם הוא יכול לשדר 2 רשתות אלחוטיות נפרדות עם שם נפרד בדיוק כמו שהוא יכול לשדר גם את הבזק FREE WIFI וגם את הרשת הפרטית שלי.
בכ״מ תודה על התשובות....
wireless settings - wireless basics
סימון V על רשת נוספת בWireless - Guest/Virtual Access Points: ורצוי לשנות את שם הרשת לשונה מהwl0_Guest1
wireless settings - wireless security
לבחור את הרשת החדשה לשנות את האבטחה למה שרוצים
ירון
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

לא, ממש לא. אתה טועה. אין קשר בין רשתות אלחטיות שמפיצה נק' גישה לצורת חיבור של נתב לרשת אינטרנט. אתה יכול ליצור מספר רשתות אלחוטיות, ללא קשר לחיבור האינטרנט שלך, והן יעבדו גם כאשר הנתב שלך לא מחובר לאינטרנט בכלל. לא תהיה גישה לאינטרנט, אבל רשתות אלחוטיות יהיו באוירSYosi כתב:כן אבל אני מתכוון, שאם כבר ניתן לשדר רשת שונה בשם שונה, בתיאוריה אמורה להיות אפשרות גם להגדיר לה ספק שונה......
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

טכנית זה איפשרי, אבל בבזק לא עושים תצורת חיבור כזאת ללקוחות פרטיים. יש משהו דומה ללקוחות עסקיים בפרויקט מסויים. מדובר בחיבור לספק האינטרנט, ובמקביל חיבור לאירגון נוסף, על גבי תשתית של בזק, ללא אינטרנט. אבל תצורת התחברות מאוד דומה לספקי האינטרנט.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
זה למעשה קו PRI לא?dima_vy כתב:טכנית זה איפשרי, אבל בבזק לא עושים תצורת חיבור כזאת ללקוחות פרטיים. יש משהו דומה ללקוחות עסקיים בפרויקט מסויים. מדובר בחיבור לספק האינטרנט, ובמקביל חיבור לאירגון נוסף, על גבי תשתית של בזק, ללא אינטרנט. אבל תצורת התחברות מאוד דומה לספקי האינטרנט....
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

לא, התכוונתי לאחד השירותים של IPVPN, ליתר הדיוק שירות התחברות לשע"מ ואינטרנט, המיועד לרואי חשבון.JEXY כתב:זה למעשה קו PRI לא?dima_vy כתב:טכנית זה איפשרי, אבל בבזק לא עושים תצורת חיבור כזאת ללקוחות פרטיים. יש משהו דומה ללקוחות עסקיים בפרויקט מסויים. מדובר בחיבור לספק האינטרנט, ובמקביל חיבור לאירגון נוסף, על גבי תשתית של בזק, ללא אינטרנט. אבל תצורת התחברות מאוד דומה לספקי האינטרנט.......