אני כבר כמה ימים טובים עובר על השרשורים פה בפורום וקורא כל פיסת מידע שאפשר,
יצאתי כבר מבולבל מכל הכיוונים
להלן הבעיה
אנחנו עומדים בשעה טובה להיכנס לבית החדש שלנו, יש לי סלון שהמרחק מקיר לקיר הוא 4,60 מטר
הייתי מת לקנות טלוויזיה של 70" אבל זה לא נמצא בתקציב שלי כרגע, אז אני "מתפשר" על 60"
הקיר של הטלוויזיה בסלון הוא ליד הוויטרינה שממנה יוצאים למרפסת שמש ככה שהסלון מואר אבל לא מסיבי.
בעקרון פחות מעניין אותי אם הטלוויזיה תהיה SMART או לא או אם היא תהיה 3D או לא, מה שכן מעניין אותי זה לקבל תמונה אופטימלית מול הממירים של YES.
בעקרון אני חסיד גדול יותר של פלזמות ולטעמי רואים יותר טוב בפלזמה אבל אין לי בעיה ללכת גם על LED במיוחד לפי זה שהבנתי שבגלל המרפסת שמש יכול להיות לי השתקפויות בפלזמות (מקסימום סוגרים תתריס חחח....)
התקציב שנתנו לטלוויזיה הזו הוא עד 10K עדיף כמובן פחות.
ראיתי קצת בחנויות וכל אחד ממליץ על מי שהוא עובד איתו ומשמיץ תחברה השניה ככה שעזרה מהם לא ממש קיבלתי אלא להיפך עד שכבר חשבתי על כיוון הורידו אותי בחנות השניה.
בגדול הכיוונים אם או הסמסונג E550 או ה ST60
אבל כל עזרה והכוונה תתקבל בברכה וכל דגם אחר שנראה לכם יתקבל בשמחה.
נ.ב
הראו לי באחת החנויות טלוויזיה של SHARP 60" שהיא רק HIGH HD והמוכר טען שמבחינת ה HD זו הטלוויזיה שיודעת להתנהל הכי טוב עם הממירים של YES אבל התמונה שראיתי שם לא יפה ולא חדה, הוא כמובן סיפר לי סיפורים אבל לעומת טלוויזיות אחרות זה היה נראה פחות טוב.
תודה מראש
רמי