מספר שאלות לגבי הST60
-
Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
1. אני מעוניין להוסיף את מצלמת הסקייפי לטלוויזיה. האם למישהו יש נסיון עם כאלו מצלמות? האם ניתן לרכוש בארץ?
2. ניסיתי להשתמש ב VIERRA REMOTE2. הטלוויזיה מחוברת דרך HPNA של YES ל ROUTER וה S3 דרך ה WIFI. זה בקושי עובד (מגיב לאט, מאבד סינכרון). בנוסף רשום באפליקציה שהטלוויזיה וה S3 צריכים להיות מחוברים לאותו ה WIRELESS GATEWAY, האם זה אומר שהטלוויזיה מנסה להשתמש בחיבור האלחוטי שלה למרות שהיא מחוברת קווית? או אולי אני עושה משהו לא נכון?
בהמשך לרשמים מאיכות הצפייה - ראיתי לאחרונה ב YES (לצערי) את הסרט IMMORTALS.(עוד יותר לצערי) יש בסרט סצנה יחסית בהירה שבה הדמויות מכוסות בשמן או נפט (משהו שחור) ועומדת לידם בחורה בשמלה אדומה. בקיצור נפלה לי הלסת ממה שראיתי, שחורים פשוט מדהימים. לעומת זה מספר דקות לאחר מכן הייתה סצנה חשוכה במערה שפשוט נראתה נורא, כל המסך היה מלא עננים של פיקסלים. אבל אני מאשים את YES בזה.
2. ניסיתי להשתמש ב VIERRA REMOTE2. הטלוויזיה מחוברת דרך HPNA של YES ל ROUTER וה S3 דרך ה WIFI. זה בקושי עובד (מגיב לאט, מאבד סינכרון). בנוסף רשום באפליקציה שהטלוויזיה וה S3 צריכים להיות מחוברים לאותו ה WIRELESS GATEWAY, האם זה אומר שהטלוויזיה מנסה להשתמש בחיבור האלחוטי שלה למרות שהיא מחוברת קווית? או אולי אני עושה משהו לא נכון?
בהמשך לרשמים מאיכות הצפייה - ראיתי לאחרונה ב YES (לצערי) את הסרט IMMORTALS.(עוד יותר לצערי) יש בסרט סצנה יחסית בהירה שבה הדמויות מכוסות בשמן או נפט (משהו שחור) ועומדת לידם בחורה בשמלה אדומה. בקיצור נפלה לי הלסת ממה שראיתי, שחורים פשוט מדהימים. לעומת זה מספר דקות לאחר מכן הייתה סצנה חשוכה במערה שפשוט נראתה נורא, כל המסך היה מלא עננים של פיקסלים. אבל אני מאשים את YES בזה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
יוסי - זה שהיו 1000 צפיות לא אומר שלמישהו מהצופים יש תשובות בשבילך...
לגבי שידורי יס - התחדשתי לאחרונה ב E550 של סמסונג וגם אצלי יש בעיית פיקסליזציה בסצינות חשוכות בשידורי "HD" של יס - בעיה שלא הבחנתי בה במסך הפחות מתקדם שברשותי.
בהחלט מאכזב אבל כמו שאמרת - זו לא אשמת המסך.
נ.ב. אפליקציית השלט של סמסונג עובדת מעולה על האייפון שלי
לגבי שידורי יס - התחדשתי לאחרונה ב E550 של סמסונג וגם אצלי יש בעיית פיקסליזציה בסצינות חשוכות בשידורי "HD" של יס - בעיה שלא הבחנתי בה במסך הפחות מתקדם שברשותי.
בהחלט מאכזב אבל כמו שאמרת - זו לא אשמת המסך.
נ.ב. אפליקציית השלט של סמסונג עובדת מעולה על האייפון שלי
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני קניתי את מצלמת הסקייפ שמיועדת ל-V20 לאבא שלי, עובד יפה מאד.
מה אתה רוצה לשאול?
מה אתה רוצה לשאול?
-
Yosee23
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
קודם כל ענית לי חלקית - זה עובד יפה מאוד.
למרות שלפי מה שאני רואה זה לא אותו הדגם.
איפה קנית אותה? ואם אפשר לדעת כמה זה עלה?
אני אשמח אם מישהו יכול לענות לי על השאלה לגבי ה VIERRA REMOTE2
לגבי נושא החיבור
לגבי נושא החיבור
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני קניתי באמזון ומישהו הביא לי את זה מארה"ב, זה עלה בסביבות 100$ כשבארץ רצו 1000 ש"ח.Yosee23 כתב:קודם כל ענית לי חלקית - זה עובד יפה מאוד.
לגבי נושא החיבור...
אני רואה שהדגם הנוכחי יקר יותר באמזון.