פלזמה של פנסוניק
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
שלום,
שמתי לב שהפלזמה PHD8 מקבלת פה תשבוחות והיא מאוד מומלצת. הסתכלתי באתר של פנסוניק ושם היא מוגדרת כטלויזיה עבור חדרי מצגות בעיקר ופחות עבור שימוש בייתי וזאת לעומת הסדרה שלהם שמיועדת לשימוש בייתי 42PV60M או 42PV600M. עד עכשיו לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת את הסדרות האלו. האם הם מיובאים לארץ באופן סדיר? ומדוע דווקא הסדרה השניה דווקא כל כך מומלצת?
תודה
שמתי לב שהפלזמה PHD8 מקבלת פה תשבוחות והיא מאוד מומלצת. הסתכלתי באתר של פנסוניק ושם היא מוגדרת כטלויזיה עבור חדרי מצגות בעיקר ופחות עבור שימוש בייתי וזאת לעומת הסדרה שלהם שמיועדת לשימוש בייתי 42PV60M או 42PV600M. עד עכשיו לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת את הסדרות האלו. האם הם מיובאים לארץ באופן סדיר? ומדוע דווקא הסדרה השניה דווקא כל כך מומלצת?
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
אנחנו הולכים בד"כ על מסכי מוניטור ללא רמקולים (כי התפיסה היא שרסיבר ורמקולים טובים תמיד יביסו את הרמקולים הקטנים שמגיעים עם המסך).
סדרת VIERA החדשה כבר הגיעה לארץ (ראיתי כבר את המסכים בחנויות) והמודלים הללו יוצגו בתערוכה החל ממחר.
סדרת VIERA החדשה כבר הגיעה לארץ (ראיתי כבר את המסכים בחנויות) והמודלים הללו יוצגו בתערוכה החל ממחר.
Star-blazer,
זה לא כ"כ משנה איך היא מוגדרת. ההבדלים הם קטנים מאוד: רמקולים חיצוניים וחיבורים BNC במקום RCA בכניסת ה-RGB. בפלסמות ביתיות יש גם TV tuner. בשבילי ההבדלים בין פלסמה "business" וביתית הם דווקא יתרון ל"business". קניתי את PHD8היא מוגדרת כטלויזיה עבור חדרי מצגות בעיקר ופחות עבור שימוש בייתי...
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

הבדל בין סדרת ה - PHD לסדרת ה PV
מעבר לזה שיש הבדל בכמות הכניסות ובסוגיהן ובעובדה שב - PV ישנו טיונר אני חושב שההבדל המשמעותי שראיתי מבחינת ביצועים הואבעצמת ה - CONTRAST. לא הצלחתי לראות מתוך ה - DATA SHEETS שלהם אם יש הבדל במעבדי התמונה.
האם יש הבדלים נוספים שידוע עליהם?
מבחינת רמקולים גם אני אישית מעדיף בלי הרמקולים כי היא אמורה להתחבר למערכת דיי טובה(לפחות המגבר ONKYO602) .... לגבי הרמקולים.... נו חטאי נעורים BOSE AM15 נגמור עם המסך ונתחיל לחסוך לרמקולים איכותיים יותר......
האם יש הבדלים נוספים שידוע עליהם?
מבחינת רמקולים גם אני אישית מעדיף בלי הרמקולים כי היא אמורה להתחבר למערכת דיי טובה(לפחות המגבר ONKYO602) .... לגבי הרמקולים.... נו חטאי נעורים BOSE AM15 נגמור עם המסך ונתחיל לחסוך לרמקולים איכותיים יותר......
Star-Blazer,
ב-FAQ על פנסוניק באתרים באינטרנט כתוב בפרוש שאין הבדל במטריצה ואלקטרוניקה, סביר להניח שה-CONTRAST הוא אותו הדבר. ברור שלא יכולתי לבדוק את ה-part numbers בשני הדגמים, אבל לא פחדתי מהגדרת "דגם לתצוגה" בהחלט.
אגב, אהבתי שאין רמקולים מובנים אבל בסופו של דבר קניתי סט של רמקולים
כי פחדתי שלנשים יהיה קשה להדליק גם את המגבר . 
ב-FAQ על פנסוניק באתרים באינטרנט כתוב בפרוש שאין הבדל במטריצה ואלקטרוניקה, סביר להניח שה-CONTRAST הוא אותו הדבר. ברור שלא יכולתי לבדוק את ה-part numbers בשני הדגמים, אבל לא פחדתי מהגדרת "דגם לתצוגה" בהחלט.
אגב, אהבתי שאין רמקולים מובנים אבל בסופו של דבר קניתי סט של רמקולים
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

ובכן, לגבי ההבדלים בקונטרסט, אזי זה לקוח מתוך האתר של PANASONIC.
לגבי הסיבוכיות בהדלקת מערכת קולנוע בייתי, אונקיו פתרו את זה עם פונקציה בשלט שנקראת מקרו: אתה יכול לתכנת כפתור מסויים כך שבלחיצה עליו ידלקו כל החלקים של המערכת (די וי די\רסיבר\טלויזיה או ממיר\רסיבר טלויזיה) ואתה אף יכול לקבוע את סדר ההדלקה של החלקים ואת מצב הרסיבר לאחר ההדלקה. באופן כזה שאפילו אלה מאיתנו שמתקשות
בהדלקה מצליחות להסתדר..... ומנסיון זה עובד טוב.
לגבי הסיבוכיות בהדלקת מערכת קולנוע בייתי, אונקיו פתרו את זה עם פונקציה בשלט שנקראת מקרו: אתה יכול לתכנת כפתור מסויים כך שבלחיצה עליו ידלקו כל החלקים של המערכת (די וי די\רסיבר\טלויזיה או ממיר\רסיבר טלויזיה) ואתה אף יכול לקבוע את סדר ההדלקה של החלקים ואת מצב הרסיבר לאחר ההדלקה. באופן כזה שאפילו אלה מאיתנו שמתקשות
-
Star-Blazer
- חבר ותיק

אני דווקא חושב שאני מכיר כמה דברים, אבל נראה לי שזה כבר מתחיל להיות שירשור אחר בפורום אחר באתר אחר
.
אני מעדיף להתמקד באיזו טלויזיה אני אקנה......
אני מעדיף להתמקד באיזו טלויזיה אני אקנה......