פלזמה של פנסוניק

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Star-Blazer פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1104
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #1 

שלום,
שמתי לב שהפלזמה PHD8 מקבלת פה תשבוחות והיא מאוד מומלצת. הסתכלתי באתר של פנסוניק ושם היא מוגדרת כטלויזיה עבור חדרי מצגות בעיקר ופחות עבור שימוש בייתי וזאת לעומת הסדרה שלהם שמיועדת לשימוש בייתי 42PV60M או 42PV600M. עד עכשיו לא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת את הסדרות האלו. האם הם מיובאים לארץ באופן סדיר? ומדוע דווקא הסדרה השניה דווקא כל כך מומלצת?
תודה

sceptre
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 65
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

היי
שלום רב

הדגמים שציינת אינם מיובאים לארץ ביבוא רישמי
הסיבה העיקרית הינה עלותם.
עדיין הדגמים המסחריים מצויינם החיסרון שבהם אין להם טיונר ובעלי מספר חיבורים נמוך
אין להם רמקולים מובנים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78838
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5387 פעמים

שליחה #3 

אנחנו הולכים בד"כ על מסכי מוניטור ללא רמקולים (כי התפיסה היא שרסיבר ורמקולים טובים תמיד יביסו את הרמקולים הקטנים שמגיעים עם המסך).

סדרת VIERA החדשה כבר הגיעה לארץ (ראיתי כבר את המסכים בחנויות) והמודלים הללו יוצגו בתערוכה החל ממחר.

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 782
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

Star-blazer,
היא מוגדרת כטלויזיה עבור חדרי מצגות בעיקר ופחות עבור שימוש בייתי
...
זה לא כ"כ משנה איך היא מוגדרת. ההבדלים הם קטנים מאוד: רמקולים חיצוניים וחיבורים BNC במקום RCA בכניסת ה-RGB. בפלסמות ביתיות יש גם TV tuner. בשבילי ההבדלים בין פלסמה "business" וביתית הם דווקא יתרון ל"business". קניתי את PHD8

Star-Blazer פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

הבדל בין סדרת ה - PHD לסדרת ה PV

שליחה #5 

מעבר לזה שיש הבדל בכמות הכניסות ובסוגיהן ובעובדה שב - PV ישנו טיונר אני חושב שההבדל המשמעותי שראיתי מבחינת ביצועים הואבעצמת ה - CONTRAST. לא הצלחתי לראות מתוך ה - DATA SHEETS שלהם אם יש הבדל במעבדי התמונה.
האם יש הבדלים נוספים שידוע עליהם?
מבחינת רמקולים גם אני אישית מעדיף בלי הרמקולים כי היא אמורה להתחבר למערכת דיי טובה(לפחות המגבר ONKYO602) .... לגבי הרמקולים.... נו חטאי נעורים BOSE AM15 נגמור עם המסך ונתחיל לחסוך לרמקולים איכותיים יותר......

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

Star-Blazer,

ב-FAQ על פנסוניק באתרים באינטרנט כתוב בפרוש שאין הבדל במטריצה ואלקטרוניקה, סביר להניח שה-CONTRAST הוא אותו הדבר. ברור שלא יכולתי לבדוק את ה-part numbers בשני הדגמים, אבל לא פחדתי מהגדרת "דגם לתצוגה" בהחלט.

אגב, אהבתי שאין רמקולים מובנים אבל בסופו של דבר קניתי סט של רמקולים :) כי פחדתי שלנשים יהיה קשה להדליק גם את המגבר . :)

Star-Blazer פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

ובכן, לגבי ההבדלים בקונטרסט, אזי זה לקוח מתוך האתר של PANASONIC.

לגבי הסיבוכיות בהדלקת מערכת קולנוע בייתי, אונקיו פתרו את זה עם פונקציה בשלט שנקראת מקרו: אתה יכול לתכנת כפתור מסויים כך שבלחיצה עליו ידלקו כל החלקים של המערכת (די וי די\רסיבר\טלויזיה או ממיר\רסיבר טלויזיה) ואתה אף יכול לקבוע את סדר ההדלקה של החלקים ואת מצב הרסיבר לאחר ההדלקה. באופן כזה שאפילו אלה מאיתנו שמתקשות :tongue: בהדלקה מצליחות להסתדר..... ומנסיון זה עובד טוב.

digest
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

פתרו את זה עם פונקציה בשלט שנקראת מקרו
...
יש לי כמה שלטים עם macro, עדיין זה לא מסתדר אם חס וחלילה משהו כבר היה דלוק או יצא מה"סינכרון" בצורה כלשהיא... לא הרבה דברים יעצבנו את אישה כ"כ כמו ה-macro לא עבוד :D :D

Star-Blazer פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

אני דווקא חושב שאני מכיר כמה דברים, אבל נראה לי שזה כבר מתחיל להיות שירשור אחר בפורום אחר באתר אחר (6).

אני מעדיף להתמקד באיזו טלויזיה אני אקנה......

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”