Brain games - איך המח באמת עובד
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
סדרה חביבה מבית נשיונאל גאוגרפיק - מציגה על ידי הדגמה איך המח באמת עובד כיצד הוא מטעה אותנו ואת עצמו. בקיצור, כל הבאגים בתוכנה של המח והסבר מדוע ואיך.
מזכיר טיפה את התוכנית של פן וטלר אבל יותר ממוקדת ופחות סנסציונית.
מזכיר טיפה את התוכנית של פן וטלר אבל יותר ממוקדת ופחות סנסציונית.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73355
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
תודה על ההמלצה 
- Huber
- חבר במועדון HT

טוב, הפרק הראשון היה משמשע להפליא, אם שאר 2 הפרקים בעונה הראשונה כאלו אני בטוח שאיהנה.
ד"א, עופר - צפית בעונה השנייה? איך היא? נראה לי שמתחו את זה על יותר מידיי פרקים, לא?
ד"א, עופר - צפית בעונה השנייה? איך היא? נראה לי שמתחו את זה על יותר מידיי פרקים, לא?
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אני זוכר שראיתי שלושה פרקים מהסדרה הזו עוד בשנה שעברה ועכשיו אני רואה שבעצם יצאה עונה שנייה.
ממה שראיתי אז, היה מעניין. נצפה גם בעונה הזו.
אגב, רוב ה"באגים" במוח הם בעצם פיצ'רים שמתוכננים להגן עליו מעומס יתר ומסננים את כמות המידע שהוא נחשף אליו.
ראיתי כתבה לא מזמן שעסקה בעניין הזה בהקשר של אנשים אשר ספגו פגיעה מוחית שבאורח פלא "הדליקה" אצלם יכולות של גאונים. מסתבר שהפגיעה המוחית פגעה ב"פילטר" וגרמה למוח לקלוט הרבה יותר פרטים.
ממה שראיתי אז, היה מעניין. נצפה גם בעונה הזו.
אגב, רוב ה"באגים" במוח הם בעצם פיצ'רים שמתוכננים להגן עליו מעומס יתר ומסננים את כמות המידע שהוא נחשף אליו.
ראיתי כתבה לא מזמן שעסקה בעניין הזה בהקשר של אנשים אשר ספגו פגיעה מוחית שבאורח פלא "הדליקה" אצלם יכולות של גאונים. מסתבר שהפגיעה המוחית פגעה ב"פילטר" וגרמה למוח לקלוט הרבה יותר פרטים.
- Huber
- חבר במועדון HT

הפרק השני אפילו יורת מרתק מהראשון, ובאמצע שמתי לב פתאום שהקריין הוא בעצם "דוגי האוזר".
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים