Orbit Downloader - ממליץ מאוד להסיר את התוכנה, גורמת להצפות קשות ברשת
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לקח לי קצת זמן עד שעליתי על זה, אבל נראה שהגירסה האחרונה של התוכנה ( 4.1.1.18 ) סובלת מבאג חמור הגורם להצפה (Flood) של החיבור לאינטרנט שלכם, הגורמת ל-Hot Box ועל פי השרשור הזה גם לראוטרים יותר איכותיים לאבד קשר לאינטרנט. המצב היה עד כדי כך חמור שגם על קו הטלפון של הוט לא היה ניתן לנהל שיחה נורמלית בגלל המון lost packets.
איך בדקתי את זה? פתחתי חלון command והרצתי ping 8.8.8.8 -t כדי לראות פינגים לגוגל, שהיו תקולים. התחלתי לעבור על ה-process-ים שרצים ב-Task Manager, וברגע שעצרתי את ה-process של התוכנה המדוברת, הפינגים שנכשלו חזרו לעבוד מיידית בצורה תקינה.
אז מי שצריך פה ושם האצת הורדה של קבצים, שישתמש באחת התוכנות המתחרות.
איך בדקתי את זה? פתחתי חלון command והרצתי ping 8.8.8.8 -t כדי לראות פינגים לגוגל, שהיו תקולים. התחלתי לעבור על ה-process-ים שרצים ב-Task Manager, וברגע שעצרתי את ה-process של התוכנה המדוברת, הפינגים שנכשלו חזרו לעבוד מיידית בצורה תקינה.
אז מי שצריך פה ושם האצת הורדה של קבצים, שישתמש באחת התוכנות המתחרות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
מצטרף להמלצות על IDM
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
קטונתי, אבל מה עם JD? היא לא טובה יותר מ-IDM?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
מה עושה התוכנה הזו? מאיצה הורדות בבראוזר? לפיירפוקס יש אחלה תוסף DownThemAll שעושה את זה יופי.
מנהל הורדות להורדות ישירות דרך HTTPmrunderhill כתב:מה עושה התוכנה הזו? מאיצה הורדות בבראוזר? לפיירפוקס יש אחלה תוסף DownThemAll שעושה את זה יופי....
ה IDM פצצה של תוכנה רק חבל שכל שני וחמישי
מעדכנים אותה ואיך צריך לחפש פתרונות יצירתיים