התלבטות לגבי Samsung 40eh5300
-
daniel_m17
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
טוב אז ככה אני מחפש כבר כמה שבועות טלוויזיה שתענה על הצרכים שלי וצמצמתי לשתי אפשרויות : Samsung eh5000 ו Samsung eh5300 שניהם בגודל של 40".
יש הבדל במחיר בין הטלוויזיות והבנתי שההבדל נובע מכך שהחדשה יותר היא smart tv והשנייה לא.
מכיוון שאני מתכוון לחבר אליה את המחשב אין לי צורך בsmart tv לכן החלטתי ללכת עם הeh5000 אבל הבעיה בה היא שיש לה רק שתי חיבורי hdmi ואני צריך שלוש למחשב, סוני, וממיר הוט hd.
עכשיו השאלה שלי היא אם ללכת על הeh5300
רק בגלל שיש לה 3 חיבורי hdmi למרות שהיא תעלה לי יותר ולא יהיה לי שימוש בסמארט או שיש לכם המלצה לטלוויזיה אחרת שתענה על הצרכים שלי???
יש הבדל במחיר בין הטלוויזיות והבנתי שההבדל נובע מכך שהחדשה יותר היא smart tv והשנייה לא.
מכיוון שאני מתכוון לחבר אליה את המחשב אין לי צורך בsmart tv לכן החלטתי ללכת עם הeh5000 אבל הבעיה בה היא שיש לה רק שתי חיבורי hdmi ואני צריך שלוש למחשב, סוני, וממיר הוט hd.
עכשיו השאלה שלי היא אם ללכת על הeh5300
רק בגלל שיש לה 3 חיבורי hdmi למרות שהיא תעלה לי יותר ולא יהיה לי שימוש בסמארט או שיש לכם המלצה לטלוויזיה אחרת שתענה על הצרכים שלי???
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני גם הייתי הולך על ה 5300 בהנחה שההבדל במחיר לא משמעותי. עוד חיבור HDMI בשבילי זה שיקול חשוב ולמרות שגם אני לא מתלהב מסמארט אני חייב לומר שזו תוספת בהחלט נחמדה, במיוחד אחרי שגיליתי את PLEX...
-
daniel_m17
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה על התגובות המהירות
אני כנראה אלך על הeh5300 בשביל החיבור הנוסף ואולי אני יופתע לטובה מהsmart tv והוא יהיה לי שימושי.
דרך אגב אם מישהו מכיר טלוויזית 40" יותר טובה אני אשמח לשמוע
אני כנראה אלך על הeh5300 בשביל החיבור הנוסף ואולי אני יופתע לטובה מהsmart tv והוא יהיה לי שימושי.
דרך אגב אם מישהו מכיר טלוויזית 40" יותר טובה אני אשמח לשמוע
- oris74
- חבר במועדון HT

http://revs.co.il/product.aspx?productID=123012April כתב:יש לי הרגשה שאתה לא קראת.Rambo1122 כתב:ל-eh5000 יש 4 HDMI..תקרא לפני שאת סתם מסיק מסקנות....
מאיפה הנתון הזה?...
כנראה האתר REVS מטעה? :S
http://revs.co.il/product.aspx?productID=123012April כתב:יש לי הרגשה שאתה לא קראת.Rambo1122 כתב:ל-eh5000 יש 4 HDMI..תקרא לפני שאת סתם מסיק מסקנות....
מאיפה הנתון הזה?...
מאיפה הנתון הזה?...
- oris74
- חבר במועדון HT

לא יודע לגבי האתר אבל אם באתר של היבואן הרשמי כתוב 2 אז אני נוטה לקבל את זה
-
daniel_m17
-
- חבר שרק התחיל

מישהו יודע כמה הEH5300 עולה בא.ל.מ?
אני לא מוצא אתר של זה או את המחיר בזאפ
אני לא מוצא אתר של זה או את המחיר בזאפ
-
daniel_m17
-
- חבר שרק התחיל

כמו??? אני צריך חנות בראשון לציוןmovieman כתב:יש הרבה חנויות זולות יותר מ-א.ל.מ ....
-
daniel_m17
-
- חבר שרק התחיל

ש.ק.ם אלקטריק זה חנות מומלצת?
יש לי גם אפשרות לקנות בא.ל.מ אבל המחיר טיפה יותר גבוה
יש לי גם אפשרות לקנות בא.ל.מ אבל המחיר טיפה יותר גבוה