3d ותאימות
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
שבת שלום חברה. אני מתכנן להתחדש סוף סוף ולקנות טלוויזה 3d אך ניזכרתי שהרסיבר שלי ( rxv-3900) אינו תומך בתלת מימד ואני צופה בטכנים מהמחשב בלבד ללא נגן . האם יש פיתרון לזה או שאני חייב לשדרג את הרסיבר שעלה כל כך יקר בשביל התלת מימד ?כמובן בלי לוותר על פורמטי האודיו החדשים ..
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
3d ותאימות
שבת שלום. אני מתכנן להתחדש סוף סוף ולקנות טלוויזה 3d אך ניזכרתי שהרסיבר שלי ( rxv-3900) אינו תומך בתלת מימד ואני צופה בטכנים מהמחשב בלבד ללא נגן . האם יש פיתרון לזה או שאני חייב לשדרג את הרסיבר שעלה כל כך יקר בשביל התלת מימד ?כמובן בלי לוותר על פורמטי האודיו החדשים ..
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
Re: תלת מימד ותאימות
במידה ואתה רוצה את הפורמטים החדשים ואין לך אפשרות של שתי יציאות hdmi פעילות בו זמנית בכרטיס אתה חייב להחליף רסיבר.zion1234 כתב:שבת שלום חברה. אני מתכנן להתחדש סוף סוף ולקנות טלוויזה 3d אך ניזכרתי שהרסיבר שלי ( rxv-3900) אינו תומך בתלת מימד ואני צופה בטכנים מהמחשב בלבד ללא נגן . האם יש פיתרון לזה או שאני חייב לשדרג את הרסיבר שעלה כל כך יקר בשביל התלת מימד ?כמובן בלי לוותר על פורמטי האודיו החדשים .....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

בדוק את הקישורים בשתי ההודעות הבאות אולי תמצא שם פתרון.zion1234 כתב:אין אפשרות למתאם ?...
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 13/07/2013 14:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

בהנחה שלמחשב שלך יש יציאת hdmi אחת בלבד ובהנחה שלא תרצה לוותר על שיטות הסאונד החדשות לא תהיה ברירה אלא להחליף לרסיבר תומך 3d.
אופציה זולה יותר היא לחבר את המחשב ישר למסך ולהעביר את הסאונד בנפרד באופטי או קואקס. ( שוב ללא שיטות חדשות כפי שצוין).
אופציה זולה יותר היא לחבר את המחשב ישר למסך ולהעביר את הסאונד בנפרד באופטי או קואקס. ( שוב ללא שיטות חדשות כפי שצוין).
לא בדקתי אם חיבור של 2 HDMI מהמחשב יכולים להוציא סאונד בו זמנית,
יכול להיות שאפשרי.
אופציה נוספת שאולי לא תהיה יעילה עבורך:
בהנחה ויש יציאה אופטית מהמחשב, תוכל לחבר אותה לרסיבר ואת ה-HDMI ישירות לטלוויזיה
יש אפשרות לקבוע את החומרה שממנה ייצא הסאונד (WIN7 אצלי) כך שתוכל לתמרן בעת הצורך.
יכול להיות שאפשרי.
אופציה נוספת שאולי לא תהיה יעילה עבורך:
בהנחה ויש יציאה אופטית מהמחשב, תוכל לחבר אותה לרסיבר ואת ה-HDMI ישירות לטלוויזיה
יש אפשרות לקבוע את החומרה שממנה ייצא הסאונד (WIN7 אצלי) כך שתוכל לתמרן בעת הצורך.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מה זה יציאת hd ?zion1234 כתב:ואם אני יחבר מתאם hdmi מהכרטיס מסך ישירות למסך ועוד כבל hd מיציאת hd בכרטיס מסך לרסיבר ?...
פורמטי אודיו חדשים עוברים אך ורק דרך כבל hdmi .
כל כבל אחר יעביר dts ו dd רגילים לחלוטין.