המלצה על סדרת מד״ב - Real Humans

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #1 

זה הולך אולי להשמע מוזר, אבל מדובר בסדרת מד״ב שוודית. במין עולם מקביל לשוודיה של ימינו, בני אדם מחזיקים רובוטים אנושיים (תחשבו דטה מסטר טרק), שמשמשים בעיקר כמשרתים. כמובן שיש כל מיני הסתבכויות, הפתעות ומה לא. בינתיים ראיתי רק שני פרקים ואז עקב לו״ז נסיעות צפוף הסדרה בהמתנה אבל אני מתכוון להמשיך. נכון לעכשיו אין איזה משהו מיוחד מאוד, אבל לחובבי הז׳אנר זה שינוי מרענן מסדרות אמריקאיות. . כרגע כבר מתכננים עונה שנייה.
חיסרון אחד גדול - הסדרה בשוודית כמובן, עם תרגום לאנגלית. אני בספק שיש לעברית אבל לא בדקתי.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #2 

mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #3 

...
תודה. באמת יצאתי קצת אידיוט :)

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #4 

mrunderhill כתב:זה הולך אולי להשמע מוזר, אבל מדובר בסדרת מד״ב שוודית. במין עולם מקביל לשוודיה של ימינו, בני אדם מחזיקים רובוטים אנושיים (תחשבו דטה מסטר טרק), שמשמשים בעיקר כמשרתים. כמובן שיש כל מיני הסתבכויות, הפתעות ומה לא. בינתיים ראיתי רק שני פרקים ואז עקב לו״ז נסיעות צפוף הסדרה בהמתנה אבל אני מתכוון להמשיך. נכון לעכשיו אין איזה משהו מיוחד מאוד, אבל לחובבי הז׳אנר זה שינוי מרענן מסדרות אמריקאיות. . כרגע כבר מתכננים עונה שנייה.
חיסרון אחד גדול - הסדרה בשוודית כמובן, עם תרגום לאנגלית. אני בספק שיש לעברית אבל לא בדקתי.
...
מת לראות אותה אבל בשום מקום אין תרגום בעברית. חבל.
תודה על הסקירה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73306
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3163 פעמים

שליחה #5 

סיימתי כרגע לצפות בעונה הראשונה, תודות להמלצה של פותח הת'רד ואני בהחלט רוצה להצטרף להמלצה. סידרה מהנה, חכמה ואשר מצליחה לגעת בנקודות רגישות וכואבות בכל נושא ה"גזע הנוסף" הנוצר ע"י בני האדם. בנוסף ישנם כמה הקבלות לנושא העבדות למרות שזה מוסווה בחוכמה תחת "שימוש במכונות" (כפי שבעבר לא החשיבו למשל את השחורים כבני אנוש שווי ערך).

מי שיכול לצפות עם תרגום באנגלית - מומלץ.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #6 

בדיוק התחלתי לראות אותה לפני כמה ימים, בינתיים ראיתי שני פרקים ונראה מבטיח, למרות כמה נקודות מציקות.

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #7 

ואם עוסקים בטלוויזיה שוודית - התחילה העונה השנייה של "הגשר", בגירסתו השוודית-דנית המקורית והמצוינת. (גם הגירסה האנגלית-צרפתית טובה; האמריקאית הרבה פחות).

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73306
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3163 פעמים

שליחה #8 

Malcontent כתב:בדיוק התחלתי לראות אותה לפני כמה ימים, בינתיים ראיתי שני פרקים ונראה מבטיח, למרות כמה נקודות מציקות.
...
היא לא סידרת מופת, ואני מודה שלקראת סוף העונה היא טיפה מאבדת כיוון, אבל היא עדיין בהחלט שווה צפיה.

averaraz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #9 

יצאה גירסא בריטית של הסדרה - משודר ב Channel 4
2 פרקים ראשונים מוצלחים ובקיצור מומלץ.
רוצה למכור מוצר באיביי? בדוק מה יהיו העמלות והרווח שלך מהמכירה.
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”