המלצה על סדרת מד״ב - Real Humans
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
זה הולך אולי להשמע מוזר, אבל מדובר בסדרת מד״ב שוודית. במין עולם מקביל לשוודיה של ימינו, בני אדם מחזיקים רובוטים אנושיים (תחשבו דטה מסטר טרק), שמשמשים בעיקר כמשרתים. כמובן שיש כל מיני הסתבכויות, הפתעות ומה לא. בינתיים ראיתי רק שני פרקים ואז עקב לו״ז נסיעות צפוף הסדרה בהמתנה אבל אני מתכוון להמשיך. נכון לעכשיו אין איזה משהו מיוחד מאוד, אבל לחובבי הז׳אנר זה שינוי מרענן מסדרות אמריקאיות. . כרגע כבר מתכננים עונה שנייה.
חיסרון אחד גדול - הסדרה בשוודית כמובן, עם תרגום לאנגלית. אני בספק שיש לעברית אבל לא בדקתי.
חיסרון אחד גדול - הסדרה בשוודית כמובן, עם תרגום לאנגלית. אני בספק שיש לעברית אבל לא בדקתי.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
מת לראות אותה אבל בשום מקום אין תרגום בעברית. חבל.mrunderhill כתב:זה הולך אולי להשמע מוזר, אבל מדובר בסדרת מד״ב שוודית. במין עולם מקביל לשוודיה של ימינו, בני אדם מחזיקים רובוטים אנושיים (תחשבו דטה מסטר טרק), שמשמשים בעיקר כמשרתים. כמובן שיש כל מיני הסתבכויות, הפתעות ומה לא. בינתיים ראיתי רק שני פרקים ואז עקב לו״ז נסיעות צפוף הסדרה בהמתנה אבל אני מתכוון להמשיך. נכון לעכשיו אין איזה משהו מיוחד מאוד, אבל לחובבי הז׳אנר זה שינוי מרענן מסדרות אמריקאיות. . כרגע כבר מתכננים עונה שנייה.
חיסרון אחד גדול - הסדרה בשוודית כמובן, עם תרגום לאנגלית. אני בספק שיש לעברית אבל לא בדקתי....
תודה על הסקירה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73306
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3163 פעמים
סיימתי כרגע לצפות בעונה הראשונה, תודות להמלצה של פותח הת'רד ואני בהחלט רוצה להצטרף להמלצה. סידרה מהנה, חכמה ואשר מצליחה לגעת בנקודות רגישות וכואבות בכל נושא ה"גזע הנוסף" הנוצר ע"י בני האדם. בנוסף ישנם כמה הקבלות לנושא העבדות למרות שזה מוסווה בחוכמה תחת "שימוש במכונות" (כפי שבעבר לא החשיבו למשל את השחורים כבני אנוש שווי ערך).
מי שיכול לצפות עם תרגום באנגלית - מומלץ.
מי שיכול לצפות עם תרגום באנגלית - מומלץ.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
בדיוק התחלתי לראות אותה לפני כמה ימים, בינתיים ראיתי שני פרקים ונראה מבטיח, למרות כמה נקודות מציקות.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73306
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3163 פעמים
היא לא סידרת מופת, ואני מודה שלקראת סוף העונה היא טיפה מאבדת כיוון, אבל היא עדיין בהחלט שווה צפיה.Malcontent כתב:בדיוק התחלתי לראות אותה לפני כמה ימים, בינתיים ראיתי שני פרקים ונראה מבטיח, למרות כמה נקודות מציקות....
יצאה גירסא בריטית של הסדרה - משודר ב Channel 4
2 פרקים ראשונים מוצלחים ובקיצור מומלץ.
2 פרקים ראשונים מוצלחים ובקיצור מומלץ.
רוצה למכור מוצר באיביי? בדוק מה יהיו העמלות והרווח שלך מהמכירה.
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator
https://play.google.com/store/apps/deta ... calculator