מה הסאב הכי משתלם ב2500 ש"ח (פתוח ליבוא אישי/יד 2/טרייד אין..)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
avirez פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #1 

היי, כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף את הסאב הישן (מורל 8 אינץ' חביב ביותר מהדור עם האלמנט כלפי הרצפה אבל השדרגת חזקה ממני :) ) והסקירה המעולה שהעלו כאן ניצחה את השליטה העצמית שלי. הגיע הזמן להחליף 8)
עיקר השימוש לקולנוע ביתי, עיצוב לא גורם חשוב עבורי, בס - עומק ופאנץ' חשובים ואני לא מאזין בעוצמות מאוד גבוהות.

איזה סאב וצורת הזמנה תתן את הbest value ל2500 ש"ח?

וכדי להוציא את המיטב מה-2500 ש"ח האלו אני מוכן לייבא עצמאית ולחכות חודש להגעה, לבקש מקרוב משפחה בגרמניה שישלח, לקנות יד שניה בארץ או כל רעיון אחר שתציאו..

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #2 

avirez כתב:היי, כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף את הסאב הישן (מורל 8 אינץ' חביב ביותר מהדור עם האלמנט כלפי הרצפה אבל השדרגת חזקה ממני :) ) והסקירה המעולה שהעלו כאן ניצחה את השליטה העצמית שלי. הגיע הזמן להחליף 8)
עיקר השימוש לקולנוע ביתי, עיצוב לא גורם חשוב עבורי, בס - עומק ופאנץ' חשובים ואני לא מאזין בעוצמות מאוד גבוהות.

איזה סאב וצורת הזמנה תתן את הbest value ל2500 ש"ח?

וכדי להוציא את המיטב מה-2500 ש"ח האלו אני מוכן לייבא עצמאית ולחכות חודש להגעה, לבקש מקרוב משפחה בגרמניה שישלח, לקנות יד שניה בארץ או כל רעיון אחר שתציאו..
...
שבת שלום

בשביל מה קיים המבחן סאבים :מבולבל:
אתה מחפש יד 2 אז פלוס מינוס חצי מחיר מהמחיר המקורי, יש לך יופי של התמקדות בתכונות שאתה מחפש. תתחיל לנבור בלוחות או לרכוש חדש ביבוא אישי שזה פלוס מינוס גם חצי מחיר מהמחיר בארץ וזה נכנס בדיוק לתקציב שלך (פלוס מינוס)

בהצלחה

avirez פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 564
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #3 

בהחלט, אני מתבסס על המבחן. את אלו שאני רוצה, אין ביד 2. נשאר לייבא.
הדגמים המעניינים: Klipsch SW-110 וב- Polk Audio DSW Pro 550Wi. שניהם תומכים ב220V.
כאן אני כבר תקוע..את הPOLK מצאתי ב420$ (1500 ש"ח) באמזון
את הKLIPSCH מצאתי ב 353$ ( 1300 ש"ח ) ב-newaudiovideo.com (לא מכיר את אמינות האתר). שהוא גם קל ב~3 ק"ג מה POLK (חשוב לעלות משלוח).
יבוא אישי שלו לפי המחשבון חיוב של BUY2USA יעלה 2100 ש"ח מהים או 2500 מהאוויר.

האם אפשר למצוא את הPOLK או KLIPSCH בארץ קרוב ל-2500 ש"ח ולא 4000 וצפונה (מחיר יבואן במבחן)?
אם לא, מה עדיף, לייבא עם BUY2USA או לבקש מקרוב משפחה בגרמניה שיקנה שם וישלח לארץ? אומנם יקר יותר אבל אולי משלוח מאירופה במקום ארה"ב יוזיל?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”