טוב , אז ככה , התקנתי במעבדה את כונן הבלו ריי BDR-300 וקבלתי את הסטרימר חזרה עדיין יש בעיה של מסך נעלם אבל כאשר הוא מתייצב הוא עובד ללא בעיות עד ש... אני מתחיל לשחק בלהעביר קטעים קדימה ואחורה או לשנות את התרגום ואז הוא פתאום נתקע מה זה אומר נתקע ? לפעמים הסאונד נעלם לפעמים הוא מפסיק להעלות סרטים. עכשיו אני רוצה לציין שלא מדובר ברשת כי לקחתי את WD הארד דיסק וחיברתי דרך ה-UDB 2 . לגבי הרשת - הוא מעלה את youtube אבל ללא סאונד ועל המגבר רשום לי Error משהו לגבי הסאונד לא זוכר . הענין הוא שבאותו חיבור ממש כפי שצינתי קודם (חיבור אופטי) אם אני שם את ההארד דיסק והוא לא נתקע אז יש סאונד כך שברור שזה לא המגבר אלא הסטרימר. יש הרגשה שכאשר מרבים בלחיצת כפתורים במהלך ניגון תוכן כפי שציינתי קודם הוא פשוט נתקע כמו מחשב תקול וכאשר אני עושה לו ריסטארט הוא חוזר לעצמו. לפעמים צריך לעשות פעמיים סגירה ניתוק מהחשמל והפעלה מחודשת עד שהוא חוזר לעבוד.
בכדי לתמצת את הסיפור : 1) הסטרימר נתקע אם משחקים הרבה בפונקציות תוך כדי ניגון תוכן
2) ה-youtube אין לא סאונד באופן קבוע.
3) עדיין יש חוסר יציבות כל פעם שאני מדליק לאחר כיבוי - כלומר הסיגנל של התמונה בא והולך
מה עושים?????

אולי אני לא הגדרתי אותו נכון - אבל אם כך אז למה לפעמים הוא יכול לעבוד שעתיים בלי הפסקה?
אולי זה בעייה של עדכון גרסאות ?
אולי סתם יש לי מזל ח@@ וקבלתי שתי מכשירים תקולים בדיוק אותו דבר משתי סניפים שונים ?
אולי כל המכשירים האילה לא עובדים ?
מצטער על החפירה הארוכה , אבל אני בדיכאון רצח ולא יודע מה לעשות ובמי להתיעץ. אני מוכן לשלם עלות טכנאי למי מחברי הפורום הנכבד שיכול אולי להגיע לביתי ולפחות לנסות לעזור לי להבין מה הבעיה.
אוףףףף........