אין סיגנל כאשר אני מחבר את ה-Popcorn c-300 לפנסוניק st60

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
PriceHunter פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

במזל טוב קניתי את הפנסוניק st60 וגם את הפופקורן אבל שוד ושבר ! :( כאשר חברתי את הhdmi בין הפופ לפנסוניק לא רואים סיגנל . 2 הכניסות האחרות חוברו לyes max total ול-dvd ובשניהם רואים תמונה . ניסיתי להחליף חיבורים בין ה-hdmi השונים וסיפור חזר על עצמו - יש שידור ב-dvd ויש גם ב-yes אבל כלום בפופקורן.
מה עושים ?
עוד שאלה. המתקין חיבר לי את שלושת המכשירים בחיבורי hdmi לטלוויזיה ומהטלויזיה הוציא כבל אופטי למגבר 5.1 (ללא hdmi) וכעת אני לא מקבל דולבי דיגיטל וגם לא dts אלא רק פרו לוגיג 3 ערוצים האם החיבור בצורה הזאת הוא שגוי ?
תודה על עזרתכם . אני בדיכאון טילים במקום להיות מאושר :מבולבל: :(

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #2 

שלום,
קודם כל, תתחדש.

בהנחה שהחיבורים בוצעו כהלכה, יתכן ומשהו בהגדרות של הסטרימר אינו נכון.
אם תרשום או תעלה תמונה של הגדרות הווידאו אצלך, אולי החבר'ה פה יוכלו לעזור לך.

לגבי החלק השני-
בד"כ נהוג לחבר את כל המכשירים לרסיבר ב-HDMI
כבל HDMI אחד, אמור לצאת מהרסיבר לטלוויזיה.
בצורה כזו, אין צורך בכבל אופטי.

אגב, מן הראוי לציין שמרבית השידורים בהוט/יס הם בסטריאו, כך שממילא לא תקבל דולבי דיגיטל 5.1, גם אם הכול תקין.

PriceHunter פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אחרי בדיקה נוספת שמתי לב שאם אני מכבה את המכשיר עם הכפתור off מאחורה ומדליק שוב מופיע על המסך הלוגו של פופקורן ו-Loading עם הטבעת המסתובבת ואז הוא מאבד סיגנל.
לגבי החלק השני כנראה שאם אתה מחבר את הטלוויזיה באופטי למגבר הסיגנל אאודיו מתדרדר באיכות ואינו 5.1 אבל זה שטויות חיברתי כל מכשיר בנפרד למגבר וזה הסתדר

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46421
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #4 

PriceHunter,
נשמע שיש בעיית רזולוציה בין הסטרימר למסך. יש לשנות את הרזולוציה לגבוהה ביותר אשר מראה תאימות מול המסך. שינוי הרזולוציה יכול להעשות על ידי שימוש בכפתור ה- TV Mode יחד עם הספרות. הסבר נוסף ניתן למצוא במדריך למשתמש.

PriceHunter פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

תודה על העזרה עכשיו יש מצב חדש התמונה מופיעה ונעלמת לסרוגין למספר שניות היה יציב לחצי שעה וכביתי את המכשיר ואז התמונה חזרה לגמגם אני אובד עצות זה המכשיר השני עם אותה בעיה איפה אפשר להשיג תמיכה? מי יכול לעזור לי

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #6 

יש לשנות את הרזולוציה כפי שכתבתי. לאחר מכן, כאשר התמונה יציבה, יש להכנס להגדרות הוידאו של הסטרימר ולהוריד את ה- Auto במידה והוא מופעל עבור הרזולוציה.

PriceHunter פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

איפו לשנות את הרזולוציה בסטרימר או בטלויזיה ?

PriceHunter פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

ניסיתי לשנות את הרזולוציה ב-tv mode של הסטרימר אבל התמונה לא יציבה בכלל. לא השתנה כלום :(

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #9 

את הרזולוציה יש לשנות בסטרימר.
נסי כניסת HDMI אחרת.

בנוסף, נא צלמי את הגדרות הוידאו אצלך בסטרימר והציגי אותן כאן.

PriceHunter פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

את הרזולוציה יש לשנות בסטרימר - שיניתי
נסי כניסת HDMI אחרת. - ניסיתי
בנוסף, נא צלמי את הגדרות הוידאו אצלך בסטרימר והציגי אותן כאן. איפה זה נמצא בתפריט ?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #11 

תחת תפריט הוידאו בהגדרות.

PriceHunter פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

תשמע זיו , אני שם מוזיקה באפליקציה של ה-you tube בסטרימר שומע 2 קטעים פתאום הסאונד נעלם ! אני בודק את המגבר הוא רושם Eror אני משנה כניסות אופטיות אחרות במגבר עדיין אותה הודעה . אני חסר אונים נתתי את הסטרימר ל- K.S.P לבדיקה . אני מרגיש מרומה ודפוק. חבל שלא קניתי hd dune
אולי אני צריך משהו שיתן לי תמיכה בבית . אני לא יודע למי לפנות , זה חברה ללא אימא ואבא

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #13 

האם הסטרימר היה מחובר בצורה אלחוטית?

PriceHunter פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

לא עם הכבל Lan

PriceHunter פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

טוב , אז ככה , התקנתי במעבדה את כונן הבלו ריי BDR-300 וקבלתי את הסטרימר חזרה עדיין יש בעיה של מסך נעלם אבל כאשר הוא מתייצב הוא עובד ללא בעיות עד ש... אני מתחיל לשחק בלהעביר קטעים קדימה ואחורה או לשנות את התרגום ואז הוא פתאום נתקע מה זה אומר נתקע ? לפעמים הסאונד נעלם לפעמים הוא מפסיק להעלות סרטים. עכשיו אני רוצה לציין שלא מדובר ברשת כי לקחתי את WD הארד דיסק וחיברתי דרך ה-UDB 2 . לגבי הרשת - הוא מעלה את youtube אבל ללא סאונד ועל המגבר רשום לי Error משהו לגבי הסאונד לא זוכר . הענין הוא שבאותו חיבור ממש כפי שצינתי קודם (חיבור אופטי) אם אני שם את ההארד דיסק והוא לא נתקע אז יש סאונד כך שברור שזה לא המגבר אלא הסטרימר. יש הרגשה שכאשר מרבים בלחיצת כפתורים במהלך ניגון תוכן כפי שציינתי קודם הוא פשוט נתקע כמו מחשב תקול וכאשר אני עושה לו ריסטארט הוא חוזר לעצמו. לפעמים צריך לעשות פעמיים סגירה ניתוק מהחשמל והפעלה מחודשת עד שהוא חוזר לעבוד.
בכדי לתמצת את הסיפור : 1) הסטרימר נתקע אם משחקים הרבה בפונקציות תוך כדי ניגון תוכן
2) ה-youtube אין לא סאונד באופן קבוע.
3) עדיין יש חוסר יציבות כל פעם שאני מדליק לאחר כיבוי - כלומר הסיגנל של התמונה בא והולך
מה עושים????? :cry: :x אולי אני לא הגדרתי אותו נכון - אבל אם כך אז למה לפעמים הוא יכול לעבוד שעתיים בלי הפסקה?
אולי זה בעייה של עדכון גרסאות ?
אולי סתם יש לי מזל ח@@ וקבלתי שתי מכשירים תקולים בדיוק אותו דבר משתי סניפים שונים ?
אולי כל המכשירים האילה לא עובדים ?
מצטער על החפירה הארוכה , אבל אני בדיכאון רצח ולא יודע מה לעשות ובמי להתיעץ. אני מוכן לשלם עלות טכנאי למי מחברי הפורום הנכבד שיכול אולי להגיע לביתי ולפחות לנסות לעזור לי להבין מה הבעיה.
אוףףףף........ :cry:

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”