ה-SG4 וה-HTC ONE שנשלחו מגוגל פליי הם עם אנדרואיד 4.2.2 ולא עם 4.3 (יש אנשים שכבר קיבלו את המכשירים).
דבר נוסף, האירוע שיתקיים היום (אתם בטח מתכוונים לאירוע הזה: https://developers.google.com/events/162825523
לא קשור בשום אופן למפתחים של גוגל, זאת קבוצה עצמאית של אנשים שנפגשים פעם בחודש לדבר על פיתוח בתחום האנדרואיד:
Disclaimer: GDG Alameda is an independent group; our activities and the opinions expressed on this +Page should in no way be linked to Google, the corporation.
היום ירד למכשיר שלי עידכון אנדרואיד 4.3 ל nexus 7.
עוד לא חפרתי בשינוים אבל שינוי שבלט מייד הוא העלמת לחצני החיצים בתחתית המסך.
אז איך מבצעים חזרה אחורה או סוגרים מקלדת בלי זה? פשוט נוגעים בכל מקום לרוחב הפס התחתון. מוזר להתרגל אבל עובד.
מה שעדיין לא הבנתי זה איך מתגברים על מחסור הלחצן המרכזי לסגירת המשימה וחזרה למסך הבית.
עריכה...עליתי על הפטנט. לחיצה מהירה שנייה אחרי הנגיעה בפס התחתון תסגור הכל ותעבור למסך הבית.
טלHD כתב:היום ירד למכשיר שלי עידכון אנדרואיד 4.3 ל nexus 7.
עוד לא חפרתי בשינוים אבל שינוי שבלט מייד הוא העלמת לחצני החיצים בתחתית המסך.
אז איך מבצעים חזרה אחורה או סוגרים מקלדת בלי זה? פשוט נוגעים בכל מקום לרוחב הפס התחתון. מוזר להתרגל אבל עובד.
מה שעדיין לא הבנתי זה איך מתגברים על מחסור הלחצן המרכזי לסגירת המשימה וחזרה למסך הבית.
עריכה...עליתי על הפטנט. לחיצה מהירה שנייה אחרי הנגיעה בפס התחתון תסגור הכל ותעבור למסך הבית.
...
אני מודה שממש לא הבנתי על מה מדובר.
יש לי נקסוס 7 שקיבל 4.3 ולא שמתי לב לשום שינוי.
אני מאד לא אוהב את הרעיון הזה.
זה גורם לזה שעדכונים והורדות מה PLAY יכשלו. ניסינו את זה בעבודה על 2 מכשירים ביום חמישי.
טוענים שזה מסתדר לבד תוך כמה ימים, לידידה שלי ניסינו את זה בחמישי ובשבת עדיין הייתה בעיה.
הפתרון לזה הוא:
[left]
First remove your Google account, go to Settings and scroll down to Accounts then select Google. At the top where it shows your e-mail address tap it then at the bottom of the page tap Remove account. Ignore all the dire warnings and follow it through until it's gone.
Now do the removal of the cache and data by going to Settings > Applications Manager >All and scroll down to Google Play Services. Tap this and Clear Cache, Clear Data and Force Stop.
Now go back one step and do the same for Google Play store, Clear Cache, Clear Data and Force Stop. Now do it for Google Services Framework too.
Go back to the main menu and select Add account then Existing account and sign in with your username (usually your e-mail address) and password and agree to all until the account is created.
Now reboot the phone
[/left]