שאלה לגבי מערכת רמקולים MOREL SP-2 MT2

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
shkop פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #1 

היי. אני שוקל לקנות את המערכת של מורל ה- MT2 רגיל או אולטרה.
שאלותיי הן:
1. ראיתי שהסנטר הוא בדיוק כמו שאר הרמקולים SP-2 "רגיל". זה נראה לי קצת מוזר כי לרוב הסנטר שונה... האם יש לו איכות של סנטר?
2. לחלל לא גדול בערך 3.5 מטר על 3.5 מטר האם הסאב 8" שלהם מספיק או שכדאי לקחת את הסאב 10"?

תודה, ירון.

Slavik327
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 180
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

לי אישית היה סאב pure acoustics 8 inch שהיה נשמע חזק ומדוייק בחלל חדר כ 35 מטר ברוטו.
אם תמקם נכון את הסאב לא אמורה להיות בעיה. אם אתה מחפש ממש ״להרעיד״ את החדר ואת כל מה שסביבו אז תלך על ה10 אינצ׳ שלדעתי ישמע לך חזק יורד וכמובן ירד טוב יותר מה8 אינצ׳.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

לפחות בנושא הסנטר הסר דאגה מליבך - עדיף ללכת על סנטר דומה ככל האפשר (ואפילו זהה) לשאר הרמקולים מאשר סנטר "ייעודי" לכאורה.

באשר לסאב, לדעתי ההבדלים לא יהיו אדירים בחלל שאתה מתאר, אבל תבדוק אם תהיה אפשרות לשדרג מה-8 ל-10 תוך כמה שבועות/חודשים אם אתה לא מרוצה מהבאס שה-8 נותן לך...

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #4 

epony כתב:לפחות בנושא הסנטר הסר דאגה מליבך - עדיף ללכת על סנטר דומה ככל האפשר (ואפילו זהה) לשאר הרמקולים מאשר סנטר "ייעודי" לכאורה.

באשר לסאב, לדעתי ההבדלים לא יהיו אדירים בחלל שאתה מתאר, אבל תבדוק אם תהיה אפשרות לשדרג מה-8 ל-10 תוך כמה שבועות/חודשים אם אתה לא מרוצה מהבאס שה-8 נותן לך...
...

(Y)

המערכת האופטימלית היא כזו, שתהיה מורכבת מחמישה רמקולים זהים לגמרי
(או שבעה, במקרה של סט 7.1)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”