התלבטות בין סמסונג led סדרה חדשה f לבין סדרה es שנה קודמת
ברצוני לקנות led מסדרה 2013 "f6100" דגם תלת ללא סמארט
אך מצד שני אני יכול לקנות דגם טוב יותר מהסדרה הקודמת 2012 "es6800"
יש לציין שאינני מתהלב מגימק הסמארט דבר שני הדגמים החדשים מגיעים עם מקודד dts השאלה אם השיקול של מקודד בסדרה החדשה עדיף על פני הדגם מהשנה הקודמת בלי מפענח dts
הבנתי שבין המעברים זה זמן טוב לרכוש דגם קודם במחיר אטרקטיבי
אשמח לקבל תשובות
אך מצד שני אני יכול לקנות דגם טוב יותר מהסדרה הקודמת 2012 "es6800"
יש לציין שאינני מתהלב מגימק הסמארט דבר שני הדגמים החדשים מגיעים עם מקודד dts השאלה אם השיקול של מקודד בסדרה החדשה עדיף על פני הדגם מהשנה הקודמת בלי מפענח dts
הבנתי שבין המעברים זה זמן טוב לרכוש דגם קודם במחיר אטרקטיבי
אשמח לקבל תשובות
- shayefrati
-
- חבר פעיל

- תגובות: 65
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אין לה בעיית עננות ?
ממה שאני מבין לכול דגמי הES ישנו סיכוי טוב לעננות
ובסדרת הF כבר פתרו את זה
תקנו אותי אם אני טועה
ובסדרת הF כבר פתרו את זה
תקנו אותי אם אני טועה
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
תודה על הלינק אך לא ראיתי משהו שאינני מכיר.
השאלה היא פשוטה אני מחפש טלוויזיה 46 אינץ' לא חשוב לי סמארט בסביבות 7000k.
פשוט סמסונג נכנסו עם דגמים חדשים אז חשבתי למה לא אך אם אין עדיין התרשמות ממשית מהטלוויזיה חוץ משמועות אין לי בעיה לקנות דגם משנה קודמת במידה ויש עליו ביקורות טובות.
מכיוון שיש לי רומן ארוך וטוב עם טלוויזיית שארפ בהתחלה חשבתי על הכיוון שלה (קווטרון) אך נראה כאילו נתקעו בזמן ולא הולכים עם השאר בשאר האספקטים.
אין לי בעיה לקנות גם טלוויזיה אחרת שהיא קצת מעבר לאיכות של סמסונג כי היא מרגישה לי עממית (תקנו אותי עם אני טועה)
השאלה היא איכות התמונה לי לא חשוב כל כך סמארט אך יש לי העדפה לתלת (אך לא על חשבון התמונה)
אולי פנסוניק?
שבת שלום
השאלה היא פשוטה אני מחפש טלוויזיה 46 אינץ' לא חשוב לי סמארט בסביבות 7000k.
פשוט סמסונג נכנסו עם דגמים חדשים אז חשבתי למה לא אך אם אין עדיין התרשמות ממשית מהטלוויזיה חוץ משמועות אין לי בעיה לקנות דגם משנה קודמת במידה ויש עליו ביקורות טובות.
מכיוון שיש לי רומן ארוך וטוב עם טלוויזיית שארפ בהתחלה חשבתי על הכיוון שלה (קווטרון) אך נראה כאילו נתקעו בזמן ולא הולכים עם השאר בשאר האספקטים.
אין לי בעיה לקנות גם טלוויזיה אחרת שהיא קצת מעבר לאיכות של סמסונג כי היא מרגישה לי עממית (תקנו אותי עם אני טועה)
השאלה היא איכות התמונה לי לא חשוב כל כך סמארט אך יש לי העדפה לתלת (אך לא על חשבון התמונה)
אולי פנסוניק?
שבת שלום