MegaEPG 0.9.6
גירסה עם תיקון למשתמשי GBPVR, עכשיו רואים שמות של ערוצים.
עוד תוספת קטנה - אפשרות ל-display-name השני למיפוי ערוצים אוטומטי. תוסיפו chanid=name+display ל-megaepg.ini בשביל לקבל שני display-name: אחד לשם הערוץ והשני למספר שלו. (האם מישהו יכול לבדוק את ה-SageTV?)
השינויים רק למשתמשי XMLTV
http://pvr.co.il/distribution/megaepg_setup.exe
עוד תוספת קטנה - אפשרות ל-display-name השני למיפוי ערוצים אוטומטי. תוסיפו chanid=name+display ל-megaepg.ini בשביל לקבל שני display-name: אחד לשם הערוץ והשני למספר שלו. (האם מישהו יכול לבדוק את ה-SageTV?)
השינויים רק למשתמשי XMLTV
http://pvr.co.il/distribution/megaepg_setup.exe
rafid,
בויסטה בדקתי רק התקנה. אין לי כרטיס טלוויזיה במחשב עם Vista RC1 וה-EPG לא יעבוד בלי כרטיס... ההתקנה עובדת, לא יודע הלאה
באמת מעניין האם זה עובד.
psike,
ה-cache עדיין די טיפש ו"בינארי": או לקחת את המדריך מה-cache, או להוריד אותו מהאתר. ב-todo שלי רשום לממש cache חכם יותר. כרגע בזמן שיש שינויים רבים במדריך (שמתי לב שזה קורה ב"תקופות"), מומלץ לכבות את ה-cache.
בויסטה בדקתי רק התקנה. אין לי כרטיס טלוויזיה במחשב עם Vista RC1 וה-EPG לא יעבוד בלי כרטיס... ההתקנה עובדת, לא יודע הלאה
psike,
ה-cache עדיין די טיפש ו"בינארי": או לקחת את המדריך מה-cache, או להוריד אותו מהאתר. ב-todo שלי רשום לממש cache חכם יותר. כרגע בזמן שיש שינויים רבים במדריך (שמתי לב שזה קורה ב"תקופות"), מומלץ לכבות את ה-cache.
למדריך EPG באתרים בישראל ישנם שני חלקים:מה זה בדיוק Smart Description...
א. רשימת השידורים ליום שלם שכוללת שם התוכנית וזמן תחילה/סוף,
ב. תיאור מלא של תוכנית שנמצא בדף אחר באתר. בשביל לקבל EPG מלא ה-grabber חייב להוריד את כל הדפים עם תיאורים לכל תוכנית לכול ערוץ לכל יום! זה אמור לקחת המון זמן וליצור עומס גדול על האתר (YES או YNET).
מה הוא הפיתרון? להוריד את התיאורים רק כאשר יש צורך בהם. לדוגמה, בת שלי רואה את הערוץ HOP רק בבוקר או ערב או בסוף שבוע (היא הולכת לגן) כך שהורדת תיאורים באמצה יום היא מיותרת לחלוטין. ב-megaepg אני מגדיר smart description לערוץ HOP (וערוצים נוספים) ומגדיר את ה-prime time למשפחה: באיזה שעות בבוקר ובערב אנחנו צופים בטלויזיה בדרך כלל. MegaEPG תיקח את תיאורים בזמנים אלו. כך חסכתי הרבה.
digest, פשוט תוכנה נפלאה, פשוטה ויעילה. תודה מקרב לב.
שאלה שהיא בקשה, התהליך של בחירת ערוצים בכלל ובחירת ערוצים להורדת מידע מורחב הוא די קשה... האם יש אפשרות להוסיף אופציה פשוטה של בחירה מרובה? כלומר החזקת מקש וסימון ערוצים?
חג שמח,
שאלה שהיא בקשה, התהליך של בחירת ערוצים בכלל ובחירת ערוצים להורדת מידע מורחב הוא די קשה... האם יש אפשרות להוסיף אופציה פשוטה של בחירה מרובה? כלומר החזקת מקש וסימון ערוצים?
חג שמח,
אגב, התוכנה שלך חוסמת לי את הגישה ל"חיפוש" ב-MCE, לחיצה על חיפוש מקפיצה חלון שמ"ס צריך להוריד מידע על התוכניות, אני מוריד, מנסה להיכנס ושוב אותה הודעה וחוזר חלילה.
כמו כן רוב המידע שגוי, יש כמה תוכניות ספורות שבאמת מתואמות למה שמשודר באותו רגע. אולי זה קשור להגדרות שעון קיץ/חורף?
[ו'הערונת' בנושא אחר ברשותך, מקובל לתת קרדיט לשימוש בוורדפרס..]
כמו כן רוב המידע שגוי, יש כמה תוכניות ספורות שבאמת מתואמות למה שמשודר באותו רגע. אולי זה קשור להגדרות שעון קיץ/חורף?
[ו'הערונת' בנושא אחר ברשותך, מקובל לתת קרדיט לשימוש בוורדפרס..]