גאלקסי 2 ברשת אורנג' - בטרייה נגמרת מהר!!!!
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
iakovl, אתה עוד בעסקי הסוללות?!
בן כמה המכשיר?
אתה יכול לנסות לכייל את הסוללה מחדש. היה כאן שרשור בדיוק על זה עם הוראות רשמיות של HTC. יכול להיות שהיא פשוט התעייפה.
בכל אופן, גם אני עם גלקסי 2 בן יותר משנתיים וחיי הסוללה שלו לא מדהימים בלשון המעטה. סוללה ספייר, ובטח אחת גדולה יותר (לא פיזית) עושים את החיים הרבה יותר קלים. ממליץ לקנות עוד סוללה בלי קשר למצב הקיים.
בן כמה המכשיר?
אתה יכול לנסות לכייל את הסוללה מחדש. היה כאן שרשור בדיוק על זה עם הוראות רשמיות של HTC. יכול להיות שהיא פשוט התעייפה.
בכל אופן, גם אני עם גלקסי 2 בן יותר משנתיים וחיי הסוללה שלו לא מדהימים בלשון המעטה. סוללה ספייר, ובטח אחת גדולה יותר (לא פיזית) עושים את החיים הרבה יותר קלים. ממליץ לקנות עוד סוללה בלי קשר למצב הקיים.
- עזי
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
תתקין אפליקציה שמנטרת את השימוש בסוללה. אני משתמש בזו.
בשבועות האחרונים סבלתי מתופעה דומה וגיליתי שאפליקציה של סמסונג בשם Samsung Link (או בשמה הקודם All Share Play) היתה אחראית לריקון הסוללה. הורדת האפליקציה פתרה את הבעייה.
בשבועות האחרונים סבלתי מתופעה דומה וגיליתי שאפליקציה של סמסונג בשם Samsung Link (או בשמה הקודם All Share Play) היתה אחראית לריקון הסוללה. הורדת האפליקציה פתרה את הבעייה.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
יש לך סוללה לגלאקסי 1?iakovl כתב:יש ביקוש אז ממשיכים, הרגע סיימתי את סבב 14, לצערי פה אני לא יכול לפרסם (מנוגד לנהלים) אבל במקומות האחרים הנושא עדיין רץharari כתב:iakovl, אתה עוד בעסקי הסוללות?!.
......
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
בשביל לא להסיט את הדיון יותר מדי עניתי בפרטיzovirax כתב:יש לך סוללה לגלאקסי 1?iakovl כתב:יש ביקוש אז ממשיכים, הרגע סיימתי את סבב 14, לצערי פה אני לא יכול לפרסם (מנוגד לנהלים) אבל במקומות האחרים הנושא עדיין רץharari כתב:iakovl, אתה עוד בעסקי הסוללות?!.
.........
בסופש אני אעלה במכירות את כל מה שיש לי ב"מלאי"