עזרה בהחלטה בין 3 מכונות של קפסולות
הי חברים,
אנו מתלבט בין 3 מכונות קפה על קפסולות ואשמח לחוות דעתכם.
המטרה מכונה לשימוש יומיומי בעבודה של 5-7 אנשים. בערך אותו מספר קפסולות ליום
תקציב של 700 שח
אפשרות א של לוואצה מכונה שמוכרים בפז יילו FAVOLA CAPPUCCINO
אפשרות ב מכונה קרמסו של שופר סל פלוס מקציף נפרד
אפשרות ג מכונה של אספרסו קלאב נאוטילוס או משרום פלוס מקציף נפרד
כולן עולות סביב ה700
מה דעתכם עדיף?
אנו מתלבט בין 3 מכונות קפה על קפסולות ואשמח לחוות דעתכם.
המטרה מכונה לשימוש יומיומי בעבודה של 5-7 אנשים. בערך אותו מספר קפסולות ליום
תקציב של 700 שח
אפשרות א של לוואצה מכונה שמוכרים בפז יילו FAVOLA CAPPUCCINO
אפשרות ב מכונה קרמסו של שופר סל פלוס מקציף נפרד
אפשרות ג מכונה של אספרסו קלאב נאוטילוס או משרום פלוס מקציף נפרד
כולן עולות סביב ה700
מה דעתכם עדיף?
באזור מחירים זה הייתי ממליץ על ה FAVOLA הרגילה.
המקציף של הדגם החדש נראה די מיותר.
היתרון היחידי של המכונה החדשה שהיא בלחיצת כפתור נותנת מנה מדודה
לעומת הישנה שהמשתמש מחליט מתי להפסיק - לי לא מפריע.
לי יש את המכונה הרגילה ואני מקציף דרך זרבובית הקיטור ואין בעיה בכלל.
הקפה עצמו כמובן זהה והמחיר הוא 400 ש"ח
לגבי האחרות פחות מכיר אבל בדרך כלל המקציף הנפרדים נותנים תוצאה פחות טובה
(יותר מידי קצף)
המקציף של הדגם החדש נראה די מיותר.
היתרון היחידי של המכונה החדשה שהיא בלחיצת כפתור נותנת מנה מדודה
לעומת הישנה שהמשתמש מחליט מתי להפסיק - לי לא מפריע.
לי יש את המכונה הרגילה ואני מקציף דרך זרבובית הקיטור ואין בעיה בכלל.
הקפה עצמו כמובן זהה והמחיר הוא 400 ש"ח
לגבי האחרות פחות מכיר אבל בדרך כלל המקציף הנפרדים נותנים תוצאה פחות טובה
(יותר מידי קצף)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא הייתי קונה למשרד מכונה עם מקציף קיטור - אין מי שיידע באמת להפעיל את זה.
מקציף נפרד יותר קל לשימוש.
מקציף נפרד יותר קל לשימוש.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
טוב חברים, עדכונים.
אחרי שפסלתי על הסף את המכונות של נספרסו סתם כי עצבן אותי שהמחיר יקר יחסית גם במכונה וגם בקפסולות וגם כי יותר מידי אנשים סוגדים לה וזזה כבר מחשיד שאין להם מושג,
הלכתי בסוף על המכונה של לוואצה שנמכרת ביילו ב699 ₪ וזאת מהנימוקים כדלקמן:
1) אמנם קרמסו Cremesso של שופר סל הציגה תוצאות טובות מאוד במבחן שהיה בישראל היום לפני כחודש ובמבחן שפורסם באינטרנט ממזמן ונמכר במחיר אטרקטיבי כיום (ג"כ 700 ₪ כולל מקציף) אבל החשש שלי שיום יבוא והם יכולים לראות שסגמנט הקפה אינו ריווחי ולהחליט במחי יד על הפסקת ההתעסקות בתחום ואז נתקע עם מיצג יפה ולא שימושי במטבח.
כמו כן אע"פ והם מצהירים על מס' רב של טעמים, אבל במדגם לא מייצג שעשיתי במס' סופרים שלהם לא היו כמעט סוגי קפסולות, אם בכלל.
נוסף על כך שמשתמשת במקציף שלהם אמרה לי שהוא יכול להכיל רק כמות חלב קטנה וקצת יותר החלב כבר גולש.
ולכן הלכתי על חברה עם ותק של מעל מאה שנים (לוואצה) שלא תעלם כל כך מהר.
2) עלתה האפשרות של אספרסו קלאב שנמכרת במחיר הוגן ונוח של 700 ₪ (כולל 10-30 קפסולות בהתחלה) אבל ירדתי מהנאוטילוס S06HS שמהווה את הדגם ה"בכיר" שלהם מכיוון והיא עם מקציף אינטגרלי וחששתי שאנשים לא יסתדרו איתו במיוחד בהתחלה. והדגמים האחרים דוג' מאשרום S04 קיבלו ביקורות לא טובות (כולל מבעל חנות בתחום שדיברתי איתו)
שיקול נוסף למה לא, היה שלא ניתן לקנות את הקפסולות בכל מקום אלא יש צורך להזמין במיוחד.
3) ולבסוף נבחרה לוואצה FAVOLA CAPPUCCINO כי אנשים (בכל תחום) מעדיפים באופן פסיכולוגי מותגים ולכן היה לי ברור שמעבר להצלחה של החברה יהיה לאנשים יותר טעים משהו שהם מכירים.
כ"כ הקפסולות נמכרות בכל חנות של יילו וכרגע גם במחיר סבבה (4 חבילות של 16 קפסולות כ"א ב110 ₪ )
והיא כבר כוללת מקציף אינטגרלי (הייתי מעדיף נפרד על מנת לתת למכונה להמשיך לעבוד במידה והמקציף מתקלקל ולהפך) שפועל גם על קיטור וגם על ערבול ועושה עבודה מצויינת עד כה.
רשמים: קפה מצויין, אנשים מרוצים, תפעול כללי קל מאוד והקצפה איכותית למרות שעדיין לא הצלחנו לעשות לב ועלה מהקצף בקפה אבל אנחנו בכיוון
.
חסרונות: כמו שציינתי הייתי מעדיף מקציף נפרד.
לחץ 15 בר לעומת 18-19 אצל המתחרות אבל זה לא באמת השפיע לרעה על הטעם...
מחיר קפסולות כרגע זול יחסית (110/64=1.72 לקפס') נקווה שלא יפתיע לרעה בהמשך.
מיכל מים לא גדול 900 מ"ל לעומת 1.2 ליטר באספרסו קלאב ו1 ליטר בקרמסו שופרסל. המיכל מספיק ל5-6 כוסות ואז צריך למלא מחדש.
מקווה שעזרתי למישהו והמידע יהיה שימושי לכם. כל טוב.
אחרי שפסלתי על הסף את המכונות של נספרסו סתם כי עצבן אותי שהמחיר יקר יחסית גם במכונה וגם בקפסולות וגם כי יותר מידי אנשים סוגדים לה וזזה כבר מחשיד שאין להם מושג,
הלכתי בסוף על המכונה של לוואצה שנמכרת ביילו ב699 ₪ וזאת מהנימוקים כדלקמן:
1) אמנם קרמסו Cremesso של שופר סל הציגה תוצאות טובות מאוד במבחן שהיה בישראל היום לפני כחודש ובמבחן שפורסם באינטרנט ממזמן ונמכר במחיר אטרקטיבי כיום (ג"כ 700 ₪ כולל מקציף) אבל החשש שלי שיום יבוא והם יכולים לראות שסגמנט הקפה אינו ריווחי ולהחליט במחי יד על הפסקת ההתעסקות בתחום ואז נתקע עם מיצג יפה ולא שימושי במטבח.
כמו כן אע"פ והם מצהירים על מס' רב של טעמים, אבל במדגם לא מייצג שעשיתי במס' סופרים שלהם לא היו כמעט סוגי קפסולות, אם בכלל.
נוסף על כך שמשתמשת במקציף שלהם אמרה לי שהוא יכול להכיל רק כמות חלב קטנה וקצת יותר החלב כבר גולש.
ולכן הלכתי על חברה עם ותק של מעל מאה שנים (לוואצה) שלא תעלם כל כך מהר.
2) עלתה האפשרות של אספרסו קלאב שנמכרת במחיר הוגן ונוח של 700 ₪ (כולל 10-30 קפסולות בהתחלה) אבל ירדתי מהנאוטילוס S06HS שמהווה את הדגם ה"בכיר" שלהם מכיוון והיא עם מקציף אינטגרלי וחששתי שאנשים לא יסתדרו איתו במיוחד בהתחלה. והדגמים האחרים דוג' מאשרום S04 קיבלו ביקורות לא טובות (כולל מבעל חנות בתחום שדיברתי איתו)
שיקול נוסף למה לא, היה שלא ניתן לקנות את הקפסולות בכל מקום אלא יש צורך להזמין במיוחד.
3) ולבסוף נבחרה לוואצה FAVOLA CAPPUCCINO כי אנשים (בכל תחום) מעדיפים באופן פסיכולוגי מותגים ולכן היה לי ברור שמעבר להצלחה של החברה יהיה לאנשים יותר טעים משהו שהם מכירים.
כ"כ הקפסולות נמכרות בכל חנות של יילו וכרגע גם במחיר סבבה (4 חבילות של 16 קפסולות כ"א ב110 ₪ )
והיא כבר כוללת מקציף אינטגרלי (הייתי מעדיף נפרד על מנת לתת למכונה להמשיך לעבוד במידה והמקציף מתקלקל ולהפך) שפועל גם על קיטור וגם על ערבול ועושה עבודה מצויינת עד כה.
רשמים: קפה מצויין, אנשים מרוצים, תפעול כללי קל מאוד והקצפה איכותית למרות שעדיין לא הצלחנו לעשות לב ועלה מהקצף בקפה אבל אנחנו בכיוון
חסרונות: כמו שציינתי הייתי מעדיף מקציף נפרד.
לחץ 15 בר לעומת 18-19 אצל המתחרות אבל זה לא באמת השפיע לרעה על הטעם...
מחיר קפסולות כרגע זול יחסית (110/64=1.72 לקפס') נקווה שלא יפתיע לרעה בהמשך.
מיכל מים לא גדול 900 מ"ל לעומת 1.2 ליטר באספרסו קלאב ו1 ליטר בקרמסו שופרסל. המיכל מספיק ל5-6 כוסות ואז צריך למלא מחדש.
מקווה שעזרתי למישהו והמידע יהיה שימושי לכם. כל טוב.