האם ניתן להתקין גרסה נקיה של אנדורואיד (כמו נקסוס) על S4 I9500 חדש?
קניתי S4, הוא הסמארטפון הראשון שלי.
הממשק נראה לי מלא בשטויות ואני מחפש ממשק כמה שיותר נקי.
קניתי את המכשיר מסאני ואני מחפש דרך להתקין גרסה נקיה כמו בנקסוס עם אפשרות לחזור אחורה לרום של סאני.
יש דרך לעשות זאת?
תודה רבה!
הממשק נראה לי מלא בשטויות ואני מחפש ממשק כמה שיותר נקי.
קניתי את המכשיר מסאני ואני מחפש דרך להתקין גרסה נקיה כמו בנקסוס עם אפשרות לחזור אחורה לרום של סאני.
יש דרך לעשות זאת?
תודה רבה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
מה הכוונה בממשק מלא שטויות?
אתה מתכוון למסכי הבית ומגירת האפליקציות או לתפריטים ופס הנוטיפיקציות וכו'?
אם אתה מדבר על מסכי הבית ומגירת האפליקציות אז רום חדש לא יעזור לך, אתה פשוט לא מרוצה מהלאנצ'ר. תוריד לאנצ'ר אחר מהחנות ותנסה. אני עובד עם go launcher שיש לו ייתרון אחד על כל השאר - תיקיות במגירת האפליקציות. זה מסדר לי את החיים, אין יותר אינסוף עמודים של אייקונים, רק עמוד אחד של תיקיות לפי קטגוריות.
אם תרצה אני אעלה תמונה.
אתה מתכוון למסכי הבית ומגירת האפליקציות או לתפריטים ופס הנוטיפיקציות וכו'?
אם אתה מדבר על מסכי הבית ומגירת האפליקציות אז רום חדש לא יעזור לך, אתה פשוט לא מרוצה מהלאנצ'ר. תוריד לאנצ'ר אחר מהחנות ותנסה. אני עובד עם go launcher שיש לו ייתרון אחד על כל השאר - תיקיות במגירת האפליקציות. זה מסדר לי את החיים, אין יותר אינסוף עמודים של אייקונים, רק עמוד אחד של תיקיות לפי קטגוריות.
אם תרצה אני אעלה תמונה.
אני מסכים איתך מרטין.
אני ממש לא מבין ברומים ולא הייתי רוצה להתנסות בהם על מכשיר חדש שכרגע עובד טוב ואין סיבה לסכן את זה.
כשאני אומר "ממשק מלא בשטויות" הכוונה לכך שיש בו כל מיני אפליקציות מיותרות ועכשיו כשחושבים על זה, גם הלאנצ'ר לא משהו.
שלא תבינו לא נכון, אין לי בעיה עם המכשיר. הוא ממש אחלה. העניין הוא שאחרי שמסתכלים על נקסוס מרגישים שיש משהו "כבד" בממשק של הסמסונג.
harari,
אשמח אם תעלה תמונה או תקשר למשהו שמדגים את העניין טוב.
תודה רבה
אני ממש לא מבין ברומים ולא הייתי רוצה להתנסות בהם על מכשיר חדש שכרגע עובד טוב ואין סיבה לסכן את זה.
כשאני אומר "ממשק מלא בשטויות" הכוונה לכך שיש בו כל מיני אפליקציות מיותרות ועכשיו כשחושבים על זה, גם הלאנצ'ר לא משהו.
שלא תבינו לא נכון, אין לי בעיה עם המכשיר. הוא ממש אחלה. העניין הוא שאחרי שמסתכלים על נקסוס מרגישים שיש משהו "כבד" בממשק של הסמסונג.
harari,
אשמח אם תעלה תמונה או תקשר למשהו שמדגים את העניין טוב.
תודה רבה
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
אחת הסיבות שאני שונא אייפון היא בדיוק זו. אני לא סובל אייקונים, אין לי אפליקציה אחת במסכי בית - רק וויג'טים (יש 5 אפליקציות שימושיות בdock נגלל)
במגירת האפליקציות יש רק 8 תיקיות לפי קטגוריות. אם לא היו לי תיקיות היו לי דפים על גבי דפים של אייקונים מפוזרים.
הנה כמה צילומי מסך :
במגירת האפליקציות יש רק 8 תיקיות לפי קטגוריות. אם לא היו לי תיקיות היו לי דפים על גבי דפים של אייקונים מפוזרים.
הנה כמה צילומי מסך :
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יפה, אהבתי. 
ג'וני123, אתה יכול פשוט למחוק את האייקונים ממסכי הבית. זה לא יסיר את האפליקציות שמאחוריהם, אבל הן פשוט לא יופיעו לך כעשרות אייקונים מיותרים.
ג'וני123, אתה יכול פשוט למחוק את האייקונים ממסכי הבית. זה לא יסיר את האפליקציות שמאחוריהם, אבל הן פשוט לא יופיעו לך כעשרות אייקונים מיותרים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"