אני יודע שבעקרון אם מחברים את הטלוויזיה לאנטנה היא יודעת לזהות מה משודר ולהתאים המלצות למשתמש. הבנתי שבארה"ב גם כשעובדים עם set top box של חברות הכבלים (cox, comcast), ישנה אפשרות שזה יעשה את זה גם כן. השאלה שלי היא האם יש דרך שהטלוויזיה תעבוד בצורה דומה עם HOT או YES ? זה די מאכזב שיש טלוויזיה עם יכולות שאני בינתיים לא מוצא דרך להפעיל.
אשמח אם מישהו יודע אם ואיך אפשר לשלב את הכבלים בטלוויזיה - אני רוצה את הטאב של On-TV
גם לי F8000 וכרגע הדבר היחידי שהצלחתי לעשות הוא הגדרת השלט של YES. כרגע השלט של הטלוויזיה שולט גם על הממיר אבל אין סנכרון לתוכניות.
לגבי גישה netflix ואחרים אני מאמין שאפשר להגדיר VPN אבל עדיין לא ניסיתי.
תנסה לעבוד על פי הוראות באינטרנט, לדוגמא: http://www.allofvpn.com/netflix-on-samsung-smart-tv/
תעדכן אותי אם הצלחת.
אני בהזדמנות אשחק עם זה גם.
בארץ זה לא ממש קיים, אבל צריך לבדוק אם הוט מוכנה לספק מודול CI. לדעתי זה אחלה בשבילם כי יחסכו עלות ממיר ללקוח.
ללקוח זה יכול להיות אחלה כי אפשר לדלג על המג'יק HD הכושל ולעשות הכל מהטלוויזיה.
בקשר לצפיה בדברים מארה"ב - הפתרון הכי טוב כנראה הוא עבודה עם dns אחר, כגון מה ש- tunlr.net עושים - ככה רק משנים את ה-DNS, מגדירים את החנות אפליקציות האמריקאית וזהו - אני כנראה אנסה את זה בסופ"ש ואראה איך זה עובד. בעקרון זה אמור לאפשר לעבוד עם כל הספקי תוכן שיש בארה"ב כולל netflix,vudu,hulu ועוד....
בקשר ל-CI - מישהו בדק אי פעם אם זה דבר שעובד עם כרטיס של HOT? אם כן זה יכול להיות אחלה דבר (למרות שאני לא יודע אם זה קיים בדגמי UA ולי יש דווקא UA) אבל אם זה דבר שבאמת מישהו ניסה וראה שעובד אשמח לדעת.
בארץ זה לא ממש קיים, אבל צריך לבדוק אם הוט מוכנה לספק מודול CI. לדעתי זה אחלה בשבילם כי יחסכו עלות ממיר ללקוח.
ללקוח זה יכול להיות אחלה כי אפשר לדלג על המג'יק HD הכושל ולעשות הכל מהטלוויזיה.
...
לא. היא לא מוכנה. אין לה מוצר כזה (אני לא מדבר ברמה הכנית אלא השיווקית).
idane כתב:בקשר לצפיה בדברים מארה"ב - הפתרון הכי טוב כנראה הוא עבודה עם dns אחר, כגון מה ש- tunlr.net עושים - ככה רק משנים את ה-DNS, מגדירים את החנות אפליקציות האמריקאית וזהו - אני כנראה אנסה את זה בסופ"ש ואראה איך זה עובד. בעקרון זה אמור לאפשר לעבוד עם כל הספקי תוכן שיש בארה"ב כולל netflix,vudu,hulu ועוד....
בקשר ל-CI - מישהו בדק אי פעם אם זה דבר שעובד עם כרטיס של HOT? אם כן זה יכול להיות אחלה דבר (למרות שאני לא יודע אם זה קיים בדגמי UA ולי יש דווקא UA) אבל אם זה דבר שבאמת מישהו ניסה וראה שעובד אשמח לדעת.
...
CI קיים רק בדגמים מאירופה כמו סוני, פיליפס, שארפ וכו'. לפי מה שידוע לי HOT לא מציעה את האופציה, אבל שווה להציע להם את זה. זה יותר משתלם בשביל HOT מלחלק ממירים.
נכון להיום כרטיס חוקי של HOT עובד
בכל ממיר שמכיל טיונר DVB-C בלי בעיות.
לדוגמא DREAMBOX 800SE SR4 הסיני.
ועובד גם במסכים עם טיונר DVB-C ואפשרות
להתקנת כונן SMARGO דרך USB .
בדוק.נוסה. ועובד.
mbd כתב:נכון להיום כרטיס חוקי של HOT עובד
בכל ממיר שמכיל טיונר DVB-C בלי בעיות.
לדוגמא DREAMBOX 800SE SR4 הסיני.
ועובד גם במסכים עם טיונר DVB-C ואפשרות
להתקנת כונן SMARGO דרך USB .
בדוק.נוסה. ועובד.
אם אתה מתכוון איזה דגם של SMARGO
אז זה תלוי במערכת של המסך במה חיבור
ה USB יכול לתמוך כל מערכת עובדת באופן
שונה . אצל חברים בגרמניה ראיתי מסכים
שמסוגלים לעבוד רק עם אחד ויש כאלה שעם
כמה בדרך כלל זה אמור להיות כתוב בספר
המשתמש של המסך.
mbd כתב:אם אתה מתכוון איזה דגם של SMARGO
אז זה תלוי במערכת של המסך במה חיבור
ה USB יכול לתמוך כל מערכת עובדת באופן
שונה . אצל חברים בגרמניה ראיתי מסכים
שמסוגלים לעבוד רק עם אחד ויש כאלה שעם
כמה בדרך כלל זה אמור להיות כתוב בספר
המשתמש של המסך.
כן הכרטיס נכנס ל CI אבל יש כאלה
שמתחברים חיצונית עם USB ואותם
אפשר לחבר ישירות למסך אם המסך
תומך בכך. זה בנוסף למסכים שמצוידים
בקורא כרטיסים מובנה.
לא ידוע לי ולא בדקתי מה היא ההצפנה של HOT .
asaf23 כתב:בדגם האירופאי של י. שלום אפשר לראות כבלים בלי ממיר. אבל צריך לקבל מודול CI מחברת הכבלים.
...
האם זה אפשרי רק בדגם ה-F האירופאי? קראתי איפשהו שלדגם האירופאי יש באמת שני טיונרים, לעומת למשל האוסטראלי שבו יש רק אחד.
...
אלה הם כמה דוגמאות של דגמים אירופאים כאשר
בכולם יש כמה טיונרים וגם CI CI+ מובנים .
כיוון שברוב המדינות האירופאיות קיימת האפשרות
לשלם לספקי הלווין והכבלים רק על הכרטיסים כדי
לפתוח את הערוצים מבלי להישתמש גם בממירים
שלהם. מרבית התושבים משתמשים או בממירים
פרטיים או בחיבור ישיר לטלוויזיה כמו בדגמים האלו.
אולי YES וגם HOT צריכות ללמוד מהחברות האירופאיות.