שאלה - האם IPAD או דומה לו יכול לשמש כסטרימר?
סליחה על הבורות , אבל אם טאבלט יכול להריץ סרטים עם נגן כולל תמיכה בכתוביות ויש לו יציאת HDMI , למה לקנות סטרימר ? הרי יש מכשירים כאלה במחירים של הסטרימרים והם נותנים עוד הרבה יותר ?
(מלבד תמיכה ב 3D שברור שלסטרימר כזה יש עדיפות )
בתודה לעונים
(מלבד תמיכה ב 3D שברור שלסטרימר כזה יש עדיפות )
בתודה לעונים
- אוריה
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- שם מלא: אוריה גלזמן
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
היי,
בחיבור לפלזמה או LED על ידי HDMI הוא פשוט יעביר את הסרט על המסך הגדול.
ברור שזה לא סטרימר אבל זה הפיתרון היחיד שאני מכיר.
באייפד ניתן להעביר סרטים על ידי אייר פליי למכשיר תומך כמו apple TV ולהזרים למסך הגדול
אוריה
בחיבור לפלזמה או LED על ידי HDMI הוא פשוט יעביר את הסרט על המסך הגדול.
ברור שזה לא סטרימר אבל זה הפיתרון היחיד שאני מכיר.
באייפד ניתן להעביר סרטים על ידי אייר פליי למכשיר תומך כמו apple TV ולהזרים למסך הגדול
אוריה
תודה לעונים ,
אבל רגע אוריה
מה עושה סטרימר שאינו מחובר ברשת , מנגן את הסרט למסך הטלויזיה או המקרן , זה לא אותו דבר ? אז אל תקרא לזה סטרימינג , ובנוסף יש לטאבלט יתרון גלישה באינטרנט בכללי והעברת סרטים למסך בסטרימינג מהאינטרנט.
ל JPOST
סרטים עם BITRATE גבוה זה עיניין של טאבלט עם מעבד יותר חזק , וגם תמיד אפשר למצוא לסרט גירסה עם BITRATE יותר נמוך.
לא ממש מרגיש שאלה באים לידי מימוש אלא אם אתה צרכן מאד מסויים לסרטים עם BITRARE גבוה או דורש פסי קול מאד מתקדמים או שחייב לראות את הסרט עם הBITRATE המקורי, רוב האנשים עושים את זה ?.
אבל רגע אוריה
מה עושה סטרימר שאינו מחובר ברשת , מנגן את הסרט למסך הטלויזיה או המקרן , זה לא אותו דבר ? אז אל תקרא לזה סטרימינג , ובנוסף יש לטאבלט יתרון גלישה באינטרנט בכללי והעברת סרטים למסך בסטרימינג מהאינטרנט.
ל JPOST
סרטים עם BITRATE גבוה זה עיניין של טאבלט עם מעבד יותר חזק , וגם תמיד אפשר למצוא לסרט גירסה עם BITRATE יותר נמוך.
לא ממש מרגיש שאלה באים לידי מימוש אלא אם אתה צרכן מאד מסויים לסרטים עם BITRARE גבוה או דורש פסי קול מאד מתקדמים או שחייב לראות את הסרט עם הBITRATE המקורי, רוב האנשים עושים את זה ?.
לפי התאוריה הזו כל סמארטפון בשוק היום יכול לשמש כסטרימר...danyb כתב:תודה לעונים ,
אבל רגע אוריה
ל JPOST
לא ממש מרגיש שאלה באים לידי מימוש אלא אם אתה צרכן מאד מסויים לסרטים עם BITRARE גבוה או דורש פסי קול מאד מתקדמים או שחייב לראות את הסרט עם הBITRATE המקורי, רוב האנשים עושים את זה ?....
השאלה מה האיכות שאתה רוצה לקבל בצפיה בסרטים. טובה ומהנה או גרועה מינוס.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
בוא נניח לרגע שהיה טאבלט כזה שמסוגל לנגן תוכן באותה איכות של סטרימר.
האם זה נשמע לך פרקטי או נוח, להחזיק את הטאבלט סטרימר הזה כשהוא מחובר בHDMI למסך?
לי נשמע הרבה יותר הגיוני להשתמש בטבלט לשליטה ולא כנגן שמחובר פיזית למערכת.
האם זה נשמע לך פרקטי או נוח, להחזיק את הטאבלט סטרימר הזה כשהוא מחובר בHDMI למסך?
לי נשמע הרבה יותר הגיוני להשתמש בטבלט לשליטה ולא כנגן שמחובר פיזית למערכת.
No place like home.......... Theater
OPV
יש הגיון במה שאתה אומר לא נוח כל כך, אני מרגיש עבורי שלא נורא אם אתה מוכן לאי נוחות הזאת בעד היתרון של טאבלט שכאשר אתה לא משתמש במסך אז הוא טאבלט לכל דבר אחר.
בקיצור יש יתרונות ויש חסרונות אבל אפשרות אמיתית למוד כזה.
תודה לאנשים שהעלו כאן למה כן ולמה לא
הרבה תודה
יש הגיון במה שאתה אומר לא נוח כל כך, אני מרגיש עבורי שלא נורא אם אתה מוכן לאי נוחות הזאת בעד היתרון של טאבלט שכאשר אתה לא משתמש במסך אז הוא טאבלט לכל דבר אחר.
בקיצור יש יתרונות ויש חסרונות אבל אפשרות אמיתית למוד כזה.
תודה לאנשים שהעלו כאן למה כן ולמה לא
הרבה תודה
בהמשך לשיחתכם... נושא שמעניין אותי גם !
נניח שאני משתמש בטאבלט ASUS VIVO TAB שיש לו יציאת HDMI ו-WINDOWS 8 :
http://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_VivoTab/
ונניח שהוא מספיק חזק לנגן סרטים 1080p
האם אוכל לקבל צליל היקפי ע"י הגדרה של הסאונד שיעבור כ- Pass-through ישירות לרסיבר המפענח אות DTS ?
אם כן יש מצב שהחבר danyB שפתח את הפוסט אכן יכול להשתמש בטאבלט כסטרימר !
נא התייחסותכם.
http://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_VivoTab/
ונניח שהוא מספיק חזק לנגן סרטים 1080p
האם אוכל לקבל צליל היקפי ע"י הגדרה של הסאונד שיעבור כ- Pass-through ישירות לרסיבר המפענח אות DTS ?
אם כן יש מצב שהחבר danyB שפתח את הפוסט אכן יכול להשתמש בטאבלט כסטרימר !
נא התייחסותכם.